• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim niye böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne dememi bekliyorsunuz güzel değilsiniz diyorum çekemiyorsun diyorsunuz sonra hakaret etmeye başlıyorsunuz sizin anladığınız ve hakettiğiniz dil bu hanımefendi önce haddinizi ve yerinizi bileceksiniz sonra adam gibi cevaplar bekleyeceksiniz bu sizden çok şey beklemek olur farkındayım ama bu beklentiyi de benim zekamın geriliğine verin artık

Eklentiler

• IMG_6103.jpeg
    IMG_6103.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 34
Ne dememi bekliyorsunuz güzel değilsiniz diyorum çekemiyorsun diyorsunuz sonra hakaret etmeye başlıyorsunuz sizin anladığınız ve hakettiğiniz dil bu hanımefendi önce haddinizi ve yerinizi bileceksiniz sonra adam gibi cevaplar bekleyeceksiniz bu sizden çok şey beklemek olur farkındayım ama bu beklentiyi de benim zekamın geriliğine verin artık
Aşkım bu ne hırs sanki kocani elinden aldık hahaha 🤣

Şu üslubuna bir bak ya azıcık insan ol iyimisin sen ?
Ayrıca üslubunuza siz bir dönün bakın isterseniz bana salak dediniz geri zekalı dediniz ha ama tabi sizin üslup dediğiniz bu olabilir ama maalesef bende işte böyle üslupsuz bişeyim sizin üslubunuza yetişemem

Haddimi mi aştım şimdi ben?Hiç farkında değilim siz had bilir misiniz?
Aman boşverin ban yedirecek boş yere size. Önceden tesettürlüymüş muhtemelen özendi özendi açılınca sandi ki herkes ona hayran kıskanıyor. Bu tarz insanlar o kadar çok var ki baska yerde dese fena dalga geçerler burda yine anonimde normal cevaplar aldı

Aman boşverin ban yedirecek boş yere size. Önceden tesettürlüymüş muhtemelen özendi özendi açılınca sandi ki herkes ona hayran kıskanıyor. Bu tarz insanlar o kadar çok var ki baska yerde dese fena dalga geçerler burda yine anonimde normal cevaplar aldı
Ben sana ne dedim yazma dedim demi akıldan sıkıntın mı var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back