Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonra bi de moderniz de. Bu kuzen nerdeymis turkiyedeyse almanyaya gelebilmek icin yapiodur.. Ayrica bu kadar erkek meralisi olunur mu. Biri sana asigim deyince aa evet ben de demen gerekmio illa!
Yok yok kuzen de almanyada ayni evde buyumusler. Hic kiz arkadasi olmamis hep buna asikmis. Nerelere kussam bilemiyorum.

Ayni dairede yasiyorlarmis 😁
Yok yok kuzen de almanyada ayni evde buyumusler. Hic kiz arkadasi olmamis hep buna asikmis. Nerelere kussam bilemiyorum.
Ne diosunuz :) bir nihal vakası mi bu ne? Ayni evde büyüdüğün adama hallenmek nedir ya... Niye ayni evdeler ayrica bu ne köylülük ya. Bi de paraya ihtiyac yok diosun konu sahibi. Azcik o evden huduttan bi kafani cikarsan mi ne?

Ay bide Sivasli. Gerci sasirmadim. Fakat yurtdisinda olup hala olmasina sasirdim.
Hic şaşırmayın, ben de yurtdisindayim inanin o 3 kuşak önce gelenler varya ayni 3 kuşak önce neyse o sekilde kalıyorlar daha beter şekilde yani 1i bile mi kendini geliştirmez turkiyede bile bu konularda daha gelişmişler gelişmeye açıklar en azindan okuma bilinci var buradakiler maalesef hiç sandiginiz gibi değil şoka girersiniz.

Hic şaşırmayın, ben de yurtdisindayim inanin o 3 kuşak önce gelenler varya ayni 3 kuşak önce neyse o sekilde kalıyorlar daha beter şekilde yani 1i bile mi kendini geliştirmez turkiyede bile bu konularda daha gelişmişler gelişmeye açıklar en azindan okuma bilinci var buradakiler maalesef hiç sandiginiz gibi değil şoka girersiniz.
Sasirmiyorum diyorum Ama sasiriyorum. Ayni kafalar dedigin gibi .

Ben bunları okudukça hayal kırıklığına uğruyorum. Çok köhne zihniyetler. Yeni nesil nasıl kırmaz bu kabuğu ya. Çok korkunç. Ben şimdiden kızımı gazlıyorum "meslek sahibi olup kendi evinde yaşamaya başlayınca" diye. Biz artık ailecek değiştiriyoruz zihniyetimizi bunlarda yeni nesil de eskisinin aynısı ve sorgulama yok.

Tamam ayri kültür ayrı yaşam tarzı kabulde ama bazı şeyler ters valla ters Mune ya
İşte sonra maalesef kuzene, kayına, baldıza, enişteye akrabalık duygularından başka hislerle yaklaşılabileceği düşüncesine sebep oluyor böyle şeyler ve insanlar eşim yokken eve kaynımı alamam nikah düşer, enişteyle baldız yalnız bırakılmaz nikah düşer diyor.

Ben bunları okudukça hayal kırıklığına uğruyorum. Çok köhne zihniyetler. Yeni nesil nasıl kırmaz bu kabuğu ya. Çok korkunç. Ben şimdiden kızımı gazlıyorum "meslek sahibi olup kendi evinde yaşamaya başlayınca" diye. Biz artık ailecek değiştiriyoruz zihniyetimizi bunlarda yeni nesil de eskisinin aynısı ve sorgulama yok.
Bana gore bu insanlari cocuklari okuyup kendilerini gelistirdikce ailelerinede bulastiriyor ve bu zihniyetden uzaklasiyorlar.

Fakat nu konuda ki kisiler ne okumus ne birsey yapmis. O yuzden ayni kafa devam. Belki bir sonraki nesilleri kirar bu kisir döngüyü.

Bana gore bu insanlari cocuklari okuyup kendilerini gelistirdikce ailelerinede bulastiriyor ve bu zihniyetden uzaklasiyorlar.

Fakat nu konuda ki kisiler ne okumus ne birsey yapmis. O yuzden ayni kafa devam. Belki bir sonraki nesilleri kirar bu kisir döngüyü.
Kuzen damat okumuş ama... Hem dişhekimi hemi de avukatmış...double okumuş...can havliyle tüm sulale adına hiper ihtisas yapmış 23 yaşında

Burada çok iyi eğitim almış iyi geliri olup ailesinin prangasından kurtulamayan gurbetçi hikayesi de çok maalesef. Keşke hepsi modern hayata ayak uydursa

Kuzen damat okumuş ama... Hem dişhekimi hemi de avukatmış...double okumuş...can havliyle tüm sulale adına hiper ihtisas yapmış 23 yaşında
Ya bu kk da erken yaşta evlilik argümanı zaten, bişey deyince ordinaryus prof çıkıyorlar ahahahah.

Piraye konuyu çorba ettiniz :)))
Aynı binada, dairede değil binada yaşayan amcalar ve onların çocukları var, biri konu sahibesi, biri evleneceği avukat kuzeni, biri 96 doğumlu diş hekimi kuzeni, kaç amca ve kuzen var tam olarak bilmiyoruz, 1 tanede hala var.

Piraye konuyu çorba ettiniz :)))
Aynı binada, dairede değil binada yaşayan amcalar ve onların çocukları var, biri konu sahibesi, biri evleneceği avukat kuzeni, biri 96 doğumlu diş hekimi kuzeni, kaç amca ve kuzen var tam olarak bilmiyoruz, 1 tanede hala var.
Müdürüm valla benim suçum yok . Kendi yazmış iki farklı yorumunda . Kuzenim dişhekimi evlenecez, kuzenim avukat evlenecez diye...Başka bir arkadaş buldu yapıştırdı demin ben onun yalancısıyım.... Hep bana şeyyapiyosunuz siz de ama kiriliyorum artık gerçekten. :KK12:

Demin kim buldu yapıştırdı o yorumları kızım....bulamadım telaştan :KK45: çıksın söylesin bak kimse , sizin yüzünüzden mapusa gidicem yine

(Hoca bana taktı)

Son düzenleme:
Müdürüm valla benim suçum yok . Kendi yazmış iki farklı yorumunda . Kuzenim dişhekimi evlenecez, kuzenim avukat evlenecez diye...Başka bir arkadaş buldu yapıştırdı demin ben onun yalancısıyım.... Hep bana şeyyapiyosunuz siz de ama kiriliyorum artık gerçekten. :KK12:

(Hoca bana taktı)
Aaaaa nazımız geçiyor diye yazıyoruz şurada, çok pis not kırarım 😂

Bi arkadaşım tutturmuştu kuzenimle evlenicem diye. Yakın bi arkadaşımdı ağzına ettim. Ya saçmalık kardeş o kardeş. Kardeş gibi değil bakın direk kardeş diyorum.. ben dedemin kardeşinin torunları ile de kardeş gibi büyüdüm asla ve asla o hözle bakmadım bakmadılar. Abi abla dedim hep. Nasıl mideniz alıyor anlamıyorum. Yapmayın nolur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back