- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- Konu Sahibi sivaslii_58
Almanya'da doğup büyümüş biri olarak katılıyorumAlmanyada yasayan biri olarak sunu söylemek istiyorum: Hepimiz öyle degiliz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almanya'da doğup büyümüş biri olarak katılıyorumAlmanyada yasayan biri olarak sunu söylemek istiyorum: Hepimiz öyle degiliz
İşimiz ortak ama herkes eşit alir kim ne isterse yapar kuzenimin işi farkliBöyle bir gerçek var diyorum arkadaşa. Paraya takmam ben, doğacak bebeklere takarım sadece.
Biraz naz yapmanız bence de mantıklı. Hemen evet denince kıymet olmuyor.Kizlar dün gece mesaj atti sen geldiginde AirPort’tan alayim seni diye. Ben de eve senle gelirsem artik herkes sevgili oldugumuzu kabul eder benimser dedim. Değil miyiz dedi. Ben de düşünmek istiyorum biraz daha dedim.
Kaynim teyzesinin kizi ile evli (esimin ailesinde ne yazik ki var akraba evliligi).Böyle bir gerçek var diyorum arkadaşa. Paraya takmam ben, doğacak bebeklere takarım sadece.
Şimdi ben para dışarı gitmesin diye aile içinde evlenen insanlar var derken sizin aileyi kastetmemis böyle aileler de var demek istemiştim ama madem israrla üzerinize almak istiyorsunuz demek ki sizde de böyle. İş ortak, şimdi siz dışarıdan biriyle evlenseniz o ortak işten bu dışarıdan gelen damat da para yiyecek belli ki.İşimiz ortak ama herkes eşit alir kim ne isterse yapar kuzenimin işi farkli
Yazık.Kaynim teyzesinin kizi ile evli (esimin ailesinde ne yazik ki var akraba evliligi).
Çocuklarının hepsinde gelisim geriligi var ve bazi hastaliklar var.
Üniversite sadece iş demek değildir.Ve benim isim de var ayda 5000 Euro altina inmem kimseye muhtac değilim üniversite okumak Türkiye’de çok önemli ama Avrupa böyle değil mesleğin olsun yeterli ve Türkiye’de üniversite okuyan on kişi varsa altı yedisi issiz biliyorum
Üniversite sadece iş demek değildir.Ve benim isim de var ayda 5000 Euro altina inmem kimseye muhtac değilim üniversite okumak Türkiye’de çok önemli ama Avrupa böyle değil mesleğin olsun yeterli ve Türkiye’de üniversite okuyan on kişi varsa altı yedisi issiz biliyorum
Almanya da yaşayan türklere karşı umudumu yeşerten bi sen varsın Pamuk
Siz bir kaliba yerleşmişiniz ve ondan dişari cikamiyorsun cünkü başkasini bilmiyorsunuz.Almanya’da herkes üniversite okur diye bir şey yok 15 seneye yakin okudum zaten buradaki gibi değil ayrica mesleğim de var , ve kuzenim üniversite okudu avukat ama o da kuzeni ile evlenmek istiyor okumakla olmuyor