Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar dün gece mesaj atti sen geldiginde AirPort’tan alayim seni diye. Ben de eve senle gelirsem artik herkes sevgili oldugumuzu kabul eder benimser dedim. Değil miyiz dedi. Ben de düşünmek istiyorum biraz daha dedim.

Kizlar dün gece mesaj atti sen geldiginde AirPort’tan alayim seni diye. Ben de eve senle gelirsem artik herkes sevgili oldugumuzu kabul eder benimser dedim. Değil miyiz dedi. Ben de düşünmek istiyorum biraz daha dedim.
Biraz naz yapmanız bence de mantıklı. Hemen evet denince kıymet olmuyor.

Böyle bir gerçek var diyorum arkadaşa. Paraya takmam ben, doğacak bebeklere takarım sadece.
Kaynim teyzesinin kizi ile evli (esimin ailesinde ne yazik ki var akraba evliligi).
Çocuklarının hepsinde gelisim geriligi ve bazi hastaliklar var.

Son düzenleme:
İşimiz ortak ama herkes eşit alir kim ne isterse yapar kuzenimin işi farkli
Şimdi ben para dışarı gitmesin diye aile içinde evlenen insanlar var derken sizin aileyi kastetmemis böyle aileler de var demek istemiştim ama madem israrla üzerinize almak istiyorsunuz demek ki sizde de böyle. İş ortak, şimdi siz dışarıdan biriyle evlenseniz o ortak işten bu dışarıdan gelen damat da para yiyecek belli ki.

Bana göre yanlış ama ülkemizde, kuzen evliliği yapan yüzbinlerce çift vardır.
Aşık olduğunu, evlenmek istediğini söylüyorsun bu bizi kesinlikle ilgilendirmez, hayat senin hayatın.
Forumda, o çok sevimli amca, enişte, yenge, hala, teyze bireylerin kayın konumuna geçince nasıl 180 derece değiştiğini gören onlarca kişi vardır, tüm cevapları okumadım, belki sana cevap yazanlar da çıkmıştır. Yaşa ve gör, umarım mutlu olursun, umarım sağlıklı bebekleriniz olur.

Ve benim isim de var ayda 5000 Euro altina inmem kimseye muhtac değilim üniversite okumak Türkiye’de çok önemli ama Avrupa böyle değil mesleğin olsun yeterli ve Türkiye’de üniversite okuyan on kişi varsa altı yedisi issiz biliyorum
Üniversite sadece iş demek değildir.
Kültür katar insana.
Ki sonradan akrabana atlamayasın

Ve benim isim de var ayda 5000 Euro altina inmem kimseye muhtac değilim üniversite okumak Türkiye’de çok önemli ama Avrupa böyle değil mesleğin olsun yeterli ve Türkiye’de üniversite okuyan on kişi varsa altı yedisi issiz biliyorum
Üniversite sadece iş demek değildir.
Kültür katar insana.
Ki sonradan akrabana atlamayasın

Bana konu sahibi boşluktaymış ve ilk evlilik teklifi edene aşık olmuş gibi görünüyor. 22 yaşında hiç ciddi ilişkisi olmamış ve birden bire ilan-ı aşk eden kuzenini gözüne ışıklar arasından süzülerek gelen beyaz atlı prens gibi görünmüş ve 2 ay içinde nişan nikah planları yapmaya karar vermişler. Bir de hala kuzenim kuzenim diye bahsediyor o kişiden komik. Allah akıl fikir versin herkese, koskoca Almanya'da yaşayıp da aynı evde yaşanan kuzenle evlenmek beni benden aldı.

Eşim tarafı full akraba evliliği. Doktorlar mühendisler gırla ama hepsi amca çocuğu ile evli. Isın ilginci durum nerdeyse üç nesildir sürüyor. Büyük büyük dedelerde amca çocuğuymuş. Sadece biri degil hepsi amca cocuklari ile evlenmisler. Hicbir engelli yada hasta birey yok ama bnm farkettigim su. Ilk nesillerin 7-8er cocugu varken bizim nesilde 1 yada 2 de kalmis cocuklar. Tercih diye düşünürdüm ama bu sene öğrendim ki en az 3 kuzen üreme sıkıntısı yaşıyor. Ya bebek tutunamıyor yada aşırı zor doğumlar yaşıyorlar. Kimse dile getiremese de akraba evliliğinin problem olduğunu anlamak zor değil.

Demek istediğim istediğiniz gen tedavisi ile sağlıklı çocuk seçiyoruz diye kendinizi teselli edin akraba evliliği bir yerden problem çıkarır. Neden olası çocuk veya torununuzun geleceğiyle oynuyorsunuz?

Mesafeliydi şimdiye kadar ama bi anda ilanı aşk etti öyle mi?
Yıllardır aşıksa neden mesafeli durdu hep?
İşin içinde bi iş var sende dünden hazırmışsın aşık olmaya.
Hadi hiç tanımamış olsan uzaklarda yaşasanız bağ kurmamış olsan anlarım (yine de kuzen kardeştir bana göre)
Ama aynı binada kardeş gibi büyümüş insanların bu yokluğunu anlamıyorum
İnsan komşusuna bile o gözle bakmaz
Aşkı memnudaki nihal saflığı var şu an sende
Cinsellik için ya da maddi amaç için diyorlar yok elimi bile tutmadı diyorsun 🤦‍♀️

Almanya’da herkes üniversite okur diye bir şey yok 15 seneye yakin okudum zaten buradaki gibi değil ayrica mesleğim de var , ve kuzenim üniversite okudu avukat ama o da kuzeni ile evlenmek istiyor okumakla olmuyor
Siz bir kaliba yerleşmişiniz ve ondan dişari cikamiyorsun cünkü başkasini bilmiyorsunuz.
Amerikadaki amish ler gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back