- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
- Konu Sahibi sivaslii_58
Akraba evliliklerini aslı da onaylamıyorum ama bende kuzenim ile evlendim (büyük lokma ye büyük söz söyleme misali) bizler farklı şehirlerde ve birbirimizi sonradan tanıdık(siz ortak hayat diyorsunuz çok çok dusunun) dediğin gibi unv mezunu mesleğini eline almış insanlarız ama insan aşık olunca yada bilmiyorum nasıl oluyorsa kader mi başka bir şey mi insan n3 olduğunu anlamıyor ben 1 yıl nisanlilik 4 sene sonra evlendim ama sanki hiç düşünmemiş biranda evlenmisim gibi hissediyorum evliliğin de 5. Yılına girecez
Akraba evliliğinin güzel yanları var her ortamda rahatsın ve güvenebiliyorsun ama bir o kadar da zorluğu var en ufak sorun kocaman sorun olabilir hele arada kötü niyetli ve dedikodu yapan birkaç akrabada i de pişman oluyorsun benim şimdi bir sansim olsaydı olsaydı o zamn çok daha derin düşünüp öyle karar vermek isterdim pişman mıyım bilmiyorum ama bazen geçmişe dönmek istiyorum o yüzden çok iyi düşünüp aceleci davranmamani öneririm
Akraba evliliğinin güzel yanları var her ortamda rahatsın ve güvenebiliyorsun ama bir o kadar da zorluğu var en ufak sorun kocaman sorun olabilir hele arada kötü niyetli ve dedikodu yapan birkaç akrabada i de pişman oluyorsun benim şimdi bir sansim olsaydı olsaydı o zamn çok daha derin düşünüp öyle karar vermek isterdim pişman mıyım bilmiyorum ama bazen geçmişe dönmek istiyorum o yüzden çok iyi düşünüp aceleci davranmamani öneririm