Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlıksız suçsuz günahsız masum çocukların dünyaya gelme ihtimali var. Evet kanunen yasak değil ama ne yazık ki mecburi tutulan ve devletin karşıladığı genetik testler yapılmıyor. Keşke yapılsa, etik kısmı evliliğe konu kişileri ilgilendirir. Ben konuda tüm mesajlarımda çocukların yaşayabileceği eziyetten bahsettim. Akraba evliliği yapan kitle de maalesef hiç dikkat etmiyor bu konuya. Üzücü ve önlenebilir ama kimse önlemiyor !
Akraba evliliği yapan zihniyet o testleri umursar mı? 😏 Allah böyle verdi der

Akraba evliliği yapan zihniyet o testleri umursar mı? 😏 Allah böyle verdi der
Sabahtan beri bunu söylüyorum. Adamlar kondom kullanmaktan aciz. Çoluğa çocuğa aşısını, tedavisini yaptırmaktan imtina ediyorlar. Bizimkiler de daha genetik taramadan bahsediyorlar. Bunu ancak sen ben düşünürüz. Bu profildeki insanlar düşünmez, umursamaz.
Bizim sülalede vardı, iki çocuğu üst üste engelli doğuyor. Üstüne üç tane daha doğurmuş kadın, neyse ki onlarda bir şey yok. Nasıl güvendin de doğurdun ya? :olamaz: O iki çocuk senelerce bilinçsiz, acı dolu bir şekilde yaşadılar. Kimin ne hakkı vardı onlara bunu yaşatmaya? Anasıyla babası kuzen diye bitki gibi yaşadı o çocuklar ya. Böyle aşk olmaz olsun, yere batsın, kahrolsun. Sorsan anayım ben demeyi bilirler.

Dinen evlenebilir. Hadi din alakadar etmiyor kanunen de kuzenler evlenebilir. Bu ne eleştiri linç yargılama
Yaptığınız mobbing
İşinize geldiğinde hak hukuk eşitlik SAYGI ama geçmişten süregelen geleneklere aykırı olmayan, dinen sakıncası olmayan, kanunen bir sakıncası olmayan durumu bu şekilde eleştirmek ne ya. Eşcinsel biri açsa şu konuyu ona en ufak olumsuz eleştiri de Saygı saygı saygi diyecektiniz. Size ne diyecektiniz.
Çocuk yönünden uyarabilirsiniz ama konu sahibi test yaptıracağını söylemiş zaten
Ama sizler konuyu abartıp ensest gibi iğrenç bir durumla aynı kefeye koymuşsunuz. Kardeş gibi görüyorum ne iyi sen gör ne yapalım ama kardeş değil kuzen.
Ciddi anlamda yaptığınız mobbing kuzenle evli bir suru insan var kendilerini kötü, değersiz, yanlış yaptığını hissettiriyorsunuz.

Not kuzenle evli falan değilim ben de istemem
Eşcinsellik : ben ne alaka

Hayır sanki eşcinselikte masum engelli çocuklar doğuyorda değişik değişik yorumlar yeter ki her fırsatta eşcinselliğw kin kusalim
Onların doğurup bakmadığına bakıyordur yurtdışında çoğu eşcinsel çift. Birazdan gelir de “ama çocukları özendiriyürlerrr” diye çığıran olursa her türlü banı da göze alır dalarım artık, bugünlük bu kadar cehalet yeter.

Burda biraz mantıklı düşünmeniz gerek enine boyuna çok yakın akrabasiniz doğacak çocuk için riskli bir durum birde akrabalariniz ile aranız iyiymiş araya evlilik girince bazı sorunlar çıkınca evliliginizde bu ailelere de yansır ister istemez. Benim ablamda halamın oğlu ile evlendi halamı çok severdik aramız çok iyiydi simdi ne ablamla ne bizle konuşuyor sebepte yok ortada. Kararı siz vereceksiniz iyi düşünün taşının

Sikinti burda zaten uni hayatinda almanya gibi bir yerde sevgilisi bile olmamis, artik Nasil bir kusur varsa kuzeninizde 😯
Aynı evin içinde kardeş kardeş büyüyen iki kuzen birden Leyla Mecnun oldu yalnız ama ya, true love diye buna derim.

Sivaslı ve almanyada doğup büyümüş diyince hiç şasırmadım kimse kusura bakmasın evlenin banane ama almanyada yaşayıp bu kadar sığ nasıl olabiliyor Türkler. Resmen türkiyeye geldiklerinde biz almayadan dün geldik diye parlıyorlar herşeyleri abartı bi drğişikler neden acaba almanlar hiçde öyle değil oysaki 🤷🏼‍♀️

Almanyada yasayan biri olarak sunu söylemek istiyorum: Hepimiz öyle degiliz 🙋‍♀️

Onların doğurup bakmadığına bakıyordur yurtdışında çoğu eşcinsel çift. Birazdan gelir de “ama çocukları özendiriyürlerrr” diye çığıran olursa her türlü banı da göze alır dalarım artık, bugünlük bu kadar cehalet yeter.
Burada homofobik savar olarak Bibibella Bibibella ve ben varız, sen nöbeti bize devret biraz dinlen hakshah

İnsan kuzenine nasıl bakar bu devirde….
Allahım insan mı kalmadı.

Ayrıca su mezhep olayını araya sıkıştırıp ay aman mezhebi yazmayayım demeniz çok çirkin.

Akraba evliliğinin mezheple ilgisi yok bunu bi öğrenin…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back