Her akrabayla evlilik konusuna yazıyorum gene yazayım eşimde akraba evliliği cocuğu rizeliyiz bizde de eskiden çok vardı maalesef
Eşimin gece körlüğü var (tavuk karası) daha bilinen bi tedavisi yok (be akraba evliliği sonucu olan birşey) bu yüzden görme alanı daralması ciddi boyutta var at gözlüğünden bakıyor gibi veya delikten bakıyor gibi düşünebilirsiniz.
Bide ileri derecede miyopu doğduğunda gayet sağlıklı görünen bir çocukmuş tabi ama işte simdi kör olma yolunda neler mi yaşıyoruz yolda yürürken sürekli elini sıkıp önünde birşey olduğunu bildiriyorum çaktırmadan.
Uyurken Gözlüğünü masanın neresine koyduğu detaylı soylüyorum köşede sağda gibi ki kalktığınde elini atıp hemen bulabilsin simdilik lensle falan idare ediyor kendini arada oraya buraya insanlara çarparak (gündüz) akşam yanlız ben yanında yokken çıkmaz bırakmam zaten.
Tabi benim icinde daha yorucu oluyor (şikayetçi değilim sadece yaşadiklarımı yazıyorum) çok fazla detay gormediği için evde çoğu şeyi ben yaparım hava kararinca markete bakkala göndermem ben giderim gibi gibi böyle çok şey var tabi bu durumların bide psikolojik sorunları oluyor gencecik adam kör olucam diye depresyona giriyor mesea ne için iki akrabacık birbiriyle evlensin diye aynen böyle devam edin kiymetli soylarınızı büyütün