Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklin varsa bu çocuktan uzak dur davranislari hic normal degil hic kiz kalmamis gibi gelip sana israrci bir sekilde yanasmasi hic normalmi bence degil sende gencsin boyle aile icinde evlilikte asla ayri bir yiva kuramayacaksiniz hep evin cocuklari gibi gorurler sizi herseyinizede karisirlar evlilik o sekilde hic guzel degil emin olabilirsin

Siz hiç samimi değilsiniz. Daha önce akraba evliliğinin ailenizde olmadığını söylediniz. Şimdi de kuzeninden boşanan hala çıktı. Ne gerek var? Hayır anlamıyorum elinize ne geçecek? Evlenmek istiyorsanız yine evlenin, neden bu herkesi ikna etme çabası? Biz kimiz ikna olacak? Dürüst olun , kimseye değilse kendinize.
Düzgün okumadan insana neler yaziyorsunuz

Sevgilim de herkes anlsin diye kuzen yaziyorum daha doğrusu flört gibi
Anladım; akraba evliliğine zaten soğuk bakmıyorsunuz fakat ne kadar kuzeniniz olsa da tanımak için zamana ihtiyaç duyduğunuzu belirtin. Daha kuzenden sevgiliye evrilememiş nihayetinde.. Anlamıyorsa da kesin atın madem. Acelesi neymiş ki?

Akraba evliliği tüm riskleri(sağlık) göze alarak yapabilirsin. Akraba evliliğinde en büyük problem , eşinle aranızda ailelere yansıyan bir problem olduğunda olay çok farklı boyutlara ulaşıyor ve iki aile birbirine düşman bile olabiliyor. Yabancı biriyle evlendiğinde bir sorun olsa ayrılsanız, aileler için çok sorun olmaz ama akraba evliliği olunca durum ailelerin aralarının bozulup düşman kesilmesine sebep olabilir.

Kuzeninizin neden bu kadar ısrarcı olduğunu da anlayamadım. Acele işe şeytan karışır, çok uzatmak da iyi değil ama bu kadar ısrar farklı şeyler düşündürüyor insana. Kaç yaşında kuzeniniz?

Düzgün okumadan insana neler yaziyorsunuz
Yanlış hatırlamışım evet, yedi sülaleniz akraba evliliği. Ama boşanabilen tek bir hala var kavgasız dövüşsüz. Aynı evde yaşadığınız, çoğu şeyin ortak olduğu kuzeninizden umarım istediğiniz zaman boşanabilirsiniz , biraz zor ama . Neyse. Siz düşünmeyin bunları. Gelinlik bakmaya başlayın. Yabancı girmesin kutsal binanıza. Kazancı el kızı/oğlu yemesin .Adına da aşk koyun boğazınızdan rahat geçsin. Mutluluklar.😂

Simdi madem söylenilenleri kabul etmiyorsun karar vermedim diyorsun ama vermişsin niye yazdın buraya. Bir kac kisi haric herkes asla diyor ve sen sadece cevap yetistiriyorsun bizi anlamak istemiyorsun o zaman konuyu neden açtın ki
Soru soruyorlar cevap veriyorum

Ben o yağmuru göremedim maalesef var mi
Aşktan görememişsindir. Gözün açıldığı zaman zaten görecek bişey kalmayacak. Hadi sana geçmiş olsun. Kılavuzu karga olanın burnu b..tan çıkmaz sözünü unutma olur mu? Bir de bir süre çocuk yapma, kuzenini ve eşini tanı en azından. Nasıl olsa eninde sonunda yapacaksın çocuk.

Yanlış hatırlamışım evet, yedi sülaleniz akraba evliliği. Ama boşanabilen tek bir hala var kavgasız dövüşsüz. Aynı evde yaşadığınız, çoğu şeyin ortak olduğu kuzeninizden umarım istediğiniz zaman boşanabilirsiniz , biraz zor ama . Neyse. Siz düşünmeyin bunları. Gelinlik bakmaya başlayın. Yabancı girmesin kutsal binanıza. Kazancı el kızı/oğlu yemesin .Adına da aşk koyun boğazınızdan rahat geçsin. Mutluluklar.😂
Ailemizde yabanci gelinler de var boşanmak istenen boşanır ama ailemiz mutlu genelde tabi bu demek değil ben de mutlu olurum bu kesin değil kazanci baska kiz yemesin demek de ilginc kuzenim böyle şeyleri asla düşünmez diğer kuzenimiz yabanci ile evleniyor sorun olmadi

Ailemizde yabanci gelinler de var boşanmak istenen boşanır ama ailemiz mutlu genelde tabi bu demek değil ben de mutlu olurum bu kesin değil kazanci baska kiz yemesin demek de ilginc kuzenim böyle şeyleri asla düşünmez diğer kuzenimiz yabanci ile evleniyor sorun olmadi
Tamam abla git evlen sen, göreceğin var senin, gör de gel haydi.

ablacım zaten akrabanla evli olup mutlu olman sorun rahatsız olman ve midenin kaldırmaması lazım
Kardrş gibi büyümemiş demek ki, herkes kuzenini kardeş gibi görmek zorunda değil. Ben her kuzenimi kardeş gibi görmüyorum mesela hatta içlerinden birinden nefret ediyorum. Anamın babamın öz oğlu değil sonuçta. Din izin vermiş, devlet izin vermiş kişi de istedikten sonra kimseye bu konuda laf düşmez ki. Kızın sorduğu kuzeninin ısrarcı olması.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back