Binde bir ihtimalle de bulaşmaz onu nerden öğrendiyseniz yanlış öğrenmişsiniz.Binde bir ihtimal bence de ama bulaşabilir belli olmaz ki
Mesajları okudum çoğunuz doğru tahmin etmişsiniz hiç umrunda değil. Temizmiş kirliymiş asla umursamaz. Teyzem onun yaşadığı şehre gittiğinde onun evinde kalmıyor çok pis diye diğer kuzenimde kalıyor. 29 yaşında insan bu , küçük değil.
Normalde bizim yaşadığımız evde tuvalet sürekli temizleniyor. Her gün ovarım zaten, birde antibakteriyel mendillerle kenarlar falan silinir. Eşim bile her sabah Domestos döker tuvalete ,şöyle bir temizler kızım kalkınca çiş yapar diye. Ama yazlık ortamında, o kadar telaşın kalabalığın içinde ben yetişemem ki.
Yada mesela biz dikkat etsek haftasonu eşimle babam gelecekler. Onlara da geçebilir. Elimde çamaşır suyu ben sürekli tuvalet peşinde koşamam ki.
Anneme söyleyeceğim. Ağdadan falan kapmış derim ,birşey derim böyle olmayacak çünkü.
İşte ben de böyle bir insanım. Karşıdan da bekliyor insan az biraz ama onun o kadar umrumda değil ki bir kere bile temizlemeyeceğine eminim o tuvaleti. Misafir ya annemle ben yapalım diye bekler , çocuğu falanda umursamaz.Benim bir yakınimda vardi bu rahatsızlık. Son tahlilleri temiz çıktı ama hala daha kimsenin evinde wc girmez kendi ablası da dahil. Kendi evi evinde 2 wc olsa da bir fısfıs şişesinde çamaşır suyu var wc girdiğinde 1 fasıl fis fis onu temizler bitince işi 2 kere fis fis peçeteler ile siler vs vs duşa girecek diyelim öncesinde tum duşa kabin sirkeler ile temizlenir sonrasında da ..kendisi özel bölge temizleyici kullanır asla sokakta yemez diyelim bize gelecek 6.7 saat ac kalir yolda wc gitmemek için.bizim evimizde de wc icin bir fis fisimiz var kapak icn ayrı kolanyali fisfis var yıllar oldu alıştım Ben de..biz beraber tatile gittik kendisi 3 öğün wc temizler zaten yani bana degil ona zo oldu
Mesaj attımMarkayı özelden istesem
Ben sürekli yatıyorum erken doğum riski sebebiyle. Ev işlerinij tamamı eşime kaldı. O da yetişemiyor yemek vs. Tuvalete en azından girmeden bundan sıkarım.
Annem bana her türlü soracak gelecekti hevesliydi niye vazgeçti diye. Zaten ben gelme dedikten sonra da tüm sülaleye beni istemiyor diyeceğine eminimAcaba annenize söylemeden kıza mı söyleseniz?
Belki hiç gerek kalmaz annenizin vs öğrenmesine
Ay böyle pis bi insan zaten hasta olmasa da gelmesin bence, ben 2 günde boğar atarım onu vallaMesajları okudum çoğunuz doğru tahmin etmişsiniz hiç umrunda değil. Temizmiş kirliymiş asla umursamaz. Teyzem onun yaşadığı şehre gittiğinde onun evinde kalmıyor çok pis diye diğer kuzenimde kalıyor. 29 yaşında insan bu , küçük değil.
Normalde bizim yaşadığımız evde tuvalet sürekli temizleniyor. Her gün ovarım zaten, birde antibakteriyel mendillerle kenarlar falan silinir. Eşim bile her sabah Domestos döker tuvalete ,şöyle bir temizler kızım kalkınca çiş yapar diye. Ama yazlık ortamında, o kadar telaşın kalabalığın içinde ben yetişemem ki.
Yada mesela biz dikkat etsek haftasonu eşimle babam gelecekler. Onlara da geçebilir. Elimde çamaşır suyu ben sürekli tuvalet peşinde koşamam ki.
Anneme söyleyeceğim. Ağdadan falan kapmış derim ,birşey derim böyle olmayacak çünkü.
Öyle bir kuzen profili çizdiniz ki hpv olmasa bile gelmesin diyesim geldi
Özellikle tuvalet konusu
Ay böyle pis bi insan zaten hasta olmasa da gelmesin bence, ben 2 günde boğar atarım onu valla
Çözümü söylemesi çok efsane değil mi amaBenim de böyle pis bi arkadaşım var çocukluk arkadaşım çok yakın dostum ama kız sonradan pis oldu bohem bi hayatı seçti poi çevirerek para kazanıyor sürekli heidi misali dağlarda bayırlarda çadırlarda yaşıyor, Hindistana falan gidip aylarca çadırda kalıyor. Yılda 1 geliyor yaşadığım şehre bende de 1-2 gece kalıyor. Gittikten sonra yatğını yastığını yıkıyorum falan.. Neyse bi keresinde yine gelmiş oturuyoruz akşam eşim de şehir dışındaydı o zaman çocuk yoktu. Bana diyor ki ben uyuz oldum geçti ama tam geçmedi falanAynen bu imoji gibi bakakaldım. Yazdı zaten uzun kollu giyinmiş niye diye de sormamıştım salak gibi. Gecenin yarısı kalk git de diyemedim kızı da çok seviyorum. Aman dedim biraz uzak duralım o zaman niye başta demiyosun dedim. Ya sen çok huylusunya ondan demedim Seni de çok özledim görmek istedim dedi falan sonra vijdanım rahat etmedi ben gidince eşyaları sirkeyle yıka falan dedi. Valla çözümü de söyledi Allah razı olsun O gidince kullandığı herşeyi sirkeyle çamaşır suyuyla yıkadım. Evi kırkladım. Yattığı kanepeyi sirkeli suyla sildim. Bişey de bulaşmadı çok şükür -ki uyuz en bulaşıcı hastalıklardan biri-. Neyse bu da böyle bi anımdı
Sadece ama sadece cinsel yolla mı bulaşır?AIDS-HIV tuvaletten bulaşır mı kardeş sen de naptın yaa
Cinsel yolla, kan yoluyla ve anneden bebeğe şeklinde 3 yolla bulaşır.Sadece ama sadece cinsel yolla mı bulaşır?
Peki benim kuzenim lisedeydi ve ailesiyle yaşıyordu , bakireydi ,siğil çıkmıştı dudaklarda. Bu nasıl oluyor?Cinsel yolla, kan yoluyla ve anneden bebeğe şeklinde 3 yolla bulaşır.
Ben Aids-hiv den bahsediyorum yalnız.. söz n bahsettiğiniz hastalık hpvPeki benim kuzenim lisedeydi ve ailesiyle yaşıyordu , bakireydi ,siğil çıkmıştı dudaklarda. Bu nasıl oluyor?
Ben hpv’den bahsediyorsunuz sandım pardonBen Aids-hiv den bahsediyorum yalnız.. söz n bahsettiğiniz hastalık hpv