Kuzene gelme demek

Kuzeninizin cinsellik yasadigi ortaya cikar diye mi hastaligini soyleyemiyorsunuz anlamadim ama eger oyleyse ve bu hastalik havludan, tuvaletten bulaşiyorsa illa cinsellik gerekmiyor demektir?
Tek bulaşı cinsel yolla olmadigina gore aile kiyameti kopartmaz belki, bence soyleyin. Size havludan gevebilecekse ona da oyle gecmiş denebilir.

Hpv bu sekilde bulasmaz yahu?? Siz ve anneniz her wc kullanimindan sonra iyice temizleyin. Kiziniz wc yi kullNirken de daha dikkatli olun her yere temas ettirmeyin..ztn evde misafir olmasa da kucuk cocuklu evlerde wc temizligi cok onemlidir. Kuzeniniz camasirlarini ayri bir yerde biriktirsin ve ayri yikansin. Bir sey olmaz bu kdr kasmayin.

Genital sigil varsa yani hpv havlu tuvalet kaşık çataldan öpmekten bulaşan bir hastalık değil diye biliyorum. Bence iyi araştırın hatta doktora danışın ondan sonra uyarıda bulunun

Umumi wc diyince avm ici flan oluyor genelde.
Oralarda üstten de olsa temizleniyor.
Umumi wc den hastalık bulasma ihtimaliyle aynı evde bulasma ihtimali bir değil.
Elini bile yıkamıyor olabilrmis,asırı umursamaz demis cünkü konu sahibi.
Yani ne gerek var bence bu riski almaya?
Valla elini yıkamayan insan da ne bileyim :kusmuk:

Bu kadar riskli bir hastalığı olan insanın kendi, ben de geleyim dememesi lazım. Hastalığı da anlamadım. Açık konuş sizinle iyi geciniyorsa Bunu anlayışla karsilayacaktir

Neredeyse 2 yıldır hepimiz evdeyiz, rahatlamak güzelce hiçbirşey düşünmeden vakit geçirmek konu sahibinin hakkı.
Birgün değil 3 gün değil bu kadın 3 ay boyunca bunları yaparak yaşayamaz
İşte bir tür tercih meselesi, mesela ben sürekli klozete ya da lavaboya elleyen bi çocuğum varsa, zaten bu kapı kapama ve düzenli dezenfeksiyon işlemini sıradan hayatımda da uygularım, onun için bana külfet gelmez, alışkanlık olur. Kıyafetleri de ayrı yıkamak ayrı sepete atmak için çok da zor bişey değil bana göre düşündürecek bir tarafı yok açıkçası. Ama kuzen rahatlıktan öte biraz pis biriymiş anladığım kadarıyla elini yıkamamalar falan bilemedim :işsiz::işsiz:

Hpv'nin bir türü. Genital siğilleri çıkıyor sürekli , yaktırıyor çıktıkça. Kendisi söylemişti yüzeyde yaşıyor , prezervatif bile etkili olmuyor çünkü temasla bulaşıyor, değdiğin an o bölgeye geçmiş olsun diye. Çok bakındım internetten hem Türk hem yabancı sitelere ,bulaşmaz diyen de var ama 3 yaşında çocuk tuvalette her yere değiyor riske atamıyorum. Günde 1 milyon kez el yıkıyoruz lavaboda.

Malasef evde bir banyo var 😔
Sen açık açık konuş gelme demeden. Hpv var sende nasıl yapalım cocuğuma bulaşsın istemiyorum diye bilirsin? Temizliğine özen verirsen sevinirim diye de uyara bilirsin. Evdekilere geçerdi geçecek olsa?

İşte bir tür tercih meselesi, mesela ben sürekli klozete ya da lavaboya elleyen bi çocuğum varsa, zaten bu kapı kapama ve düzenli dezenfeksiyon işlemini sıradan hayatımda da uygularım, onun için bana külfet gelmez, alışkanlık olur. Kıyafetleri de ayrı yıkamak ayrı sepete atmak için çok da zor bişey değil bana göre düşündürecek bir tarafı yok açıkçası. Ama kuzen rahatlıktan öte biraz pis biriymiş anladığım kadarıyla elini yıkamamalar falan bilemedim :işsiz::işsiz:
Her tuvalet sonrası temizlemez ama günlük olarak (çocuk heryere dokunduğu icin) temizler eğer kuzeni gelmezse. Ama kuzen gelirse devamlı tetikte olacak tatilden birşey anlamayacak. Kaldı ki umursamaz pis bir insan sanırım kuzeni 🤦‍♀️

Her tuvalet sonrası temizlemez ama günlük olarak (çocuk heryere dokunduğu icin) temizler eğer kuzeni gelmezse. Ama kuzen gelirse devamlı tetikte olacak tatilden birşey anlamayacak. Kaldı ki umursamaz pis bir insan sanırım kuzeni 🤦‍♀️
Valla bizim çocuk ellemezken bile zaten tuvalet her gün temizlenen bişey. Ellese ben şahsen o kapıya kilit takarım normalde de :KK70: Bi dezenfektan sprey sıkmak da zor değil bence her tuvalet öncesi veya sonrası.. Bana göre değil yani herkes farklı düşünebilir. Benim için kalp kırmaya ya da sevdiğim birini hayatımdan çıkarmaya değecek bi ayrıntı değil :KK66:

Ofisde wcye dısardan eerkek girmesini yasakladık.
İnanın su sesi hic duymuyorz ,bi erkek girdiğinde wcye :kusmuk:
Bıktık her girenin arkasından domestos yapmaya cünkü.
Valla ben ofiste bu konularda huylu bi tip olduğum için kadınlar tuvaletini ilk işe girdiğimde ayırdım kapısına kocaman BAYAN WC yazıp yapıştırdım. Genel müdüre de kadınlar için hijyenik olmadığını söyleyerek müsade aldım tabi bunları yaparken. Neyseki bizim tuvaleti sadece 3 kadın kullanıyoruz. Çok şükür hepimiz de titiz tipleriz. Sıkıntı yaşamıyoruz. Erkekler de kendi tuvaletlerinde isterlerse .okun içinde boğulsunlar banane :KK70:

Benim bir yakınimda vardi bu rahatsızlık. Son tahlilleri temiz çıktı ama hala daha kimsenin evinde wc girmez kendi ablası da dahil. Kendi evi evinde 2 wc olsa da bir fısfıs şişesinde çamaşır suyu var wc girdiğinde 1 fasıl fis fis onu temizler bitince işi 2 kere fis fis peçeteler ile siler vs vs duşa girecek diyelim öncesinde tum duşa kabin sirkeler ile temizlenir sonrasında da ..kendisi özel bölge temizleyici kullanır asla sokakta yemez diyelim bize gelecek 6.7 saat ac kalir yolda wc gitmemek için.bizim evimizde de wc icin bir fis fisimiz var kapak icn ayrı kolanyali fisfis var yıllar oldu alıştım Ben de..biz beraber tatile gittik kendisi 3 öğün wc temizler zaten yani bana degil ona zo oldu

Sevgili kk hatunları merhabalar. Hadi hep beraber bana bir çözüm bulalım.

Çok sevdiğim bir teyze kızı var. Son dönemde çok kötü zamanlar geçirdi ben de hep destek olmaya çalıştım kendisine. Geçen gün onunla konuşurken annemden yazlığa gideceğimizi duyduğunu söyledi. Gideceğimiz zamanı söyledim ,annem ben kızım gideceğiz. İşte kalacağız bütün yaz ,beyler haftasonu gelecek falan filan konuştuk baya. Ben de gelmek istiyorum,uzun uzun kalayım dedi ,ben de gel tabi neden olmasın ,çok güzel olur falan dedim. Hemen bilet bakmaya başladı, anneme yazmış teyzoş ben de geliyorum diye. Annemde sevindi ona iyi gelecek diye.

Ertesi gün düştü jetonum. Kuzenimin cinsel yolla bulaşan bir hastalığı var. İnternette baya okudum , klozet ,lavabo ve havludan bulaş ihtimali var diyor. Şimdi evde biz 3 kadınız zaten. Anneme söyleyemem böyle bir hastalığı olduğunu haliyle gider teyzeme falan söyler ,belli olmaz. Kızım var 3 yaşında , tuvaletin her yerini eller, lavaboya elini sokar falan , kontrol edemem. Kendimi geçtim bile. Desem ki her tuvalete girdiğinde çamaşır suyuyla ov , lavaboyu temizle,hayatta yapmaz biliyorum. He he temizledim der geçer. Umrunda değil çünkü aşırı umursamaz bir tip.

Şimdi benim ona gelme demem lazım. Senin böyle bir hastalığın var gelme desem ömür boyu konuşmaz benimle üstüne birde acıtasyon yapar tüm sülaleye. Zaten nasıl söyleyebilirim ki öyle bir şey cüzzamlı gibi. Hem anneme ne diyeceğim? Neden gelme dedin dese nasıl açıklayabilirim ki? Hastalığı var desem, bunlar kesin 100 kez telefonla konuşacaklar teyzelerden birine kesin söyler ,sonra kızı aforoz edecekler sülaleden. Kavga çıkarayım küssün gelmesin diye düşündüm, kavga çıkaracak durum da yok, gayet iyi anlaşıyoruz. Yer de var ,öf 🤦

Denize girilip çıkılacak sürekli, duş, mayolar, iç çamaşırlar ,sürekli bir birlikte olma yıkanma hali. Çıldıracağım şu an. Asla umrumda da değil. Düşünmez o benden bulaşır mı falan diye , küçücük çocukken bile aynı derece de umursamazdı , karakter bu. Birimize bulaşsa aa öyle mi geçmiş olsun der tavsiye vermeye başlar. Benden oldu diye üzülmez bile eminim. Kızım da 3 yaşında daha. Nasıl olacak bu iş bana bir akıl verin nolur. Ben kesinlikle çıkamıyorum işin içinden. Düşündüm düşündüm olmadı 😔

Kendi sağlıgınızı düsünmeniz çok normal bir sey. Bir de bence kimseye ailenizle tatil yapacağınız da kendini de dahil etmek isteyebilecegi şekilde taviz vermeyin. Sonucta ailecek kafa dinlemek isteyebilirsiniz.

Kuzeninize bence açıkça söylemelisiniz hastalığının bulaştırıcı oldugu icin gelmemesi gerektiğini.
Bahsettiginiz hastalık AIDS,HIV ise ve ailenizden birine bulaşırsa siz bildiğiniz halde gelmesini kabul etmenin vicdan azabını kaldırabilecek misiniz ?

Hpv'nin bir türü. Genital siğilleri çıkıyor sürekli , yaktırıyor çıktıkça. Kendisi söylemişti yüzeyde yaşıyor , prezervatif bile etkili olmuyor çünkü temasla bulaşıyor, değdiğin an o bölgeye geçmiş olsun diye. Çok bakındım internetten hem Türk hem yabancı sitelere ,bulaşmaz diyen de var ama 3 yaşında çocuk tuvalette her yere değiyor riske atamıyorum. Günde 1 milyon kez el yıkıyoruz lavaboda.

Malasef evde bir banyo var 😔

Bu tarz bulaşıcı hastalıklarda çok dikkatli ve mesafeli olunması gerek. Eger size bulasırsa onun yaşadıgı durumların aynısı belki de cok daha fazlasını siz yasayacaksınız. Ben olsam normal hayatta bile mesafeli olurum cünkü saglıgım her seyden degerli.
Siz böyle bir hastalıga yakalansanız o size bu kadar destek olur mu ?

Kendi sağlıgınızı düsünmeniz çok normal bir sey. Bir de bence kimseye ailenizle tatil yapacağınız da kendini de dahil etmek isteyebilecegi şekilde taviz vermeyin. Sonucta ailecek kafa dinlemek isteyebilirsiniz.

Kuzeninize bence açıkça söylemelisiniz hastalığının bulaştırıcı oldugu icin gelmemesi gerektiğini.
Bahsettiginiz hastalık AIDS,HIV ise ve ailenizden birine bulaşırsa siz bildiğiniz halde gelmesini kabul etmenin vicdan azabını kaldırabilecek misiniz ?
AIDS-HIV tuvaletten bulaşır mı kardeş sen de naptın yaa :KK57: :KK57: :KK57:

Valla bizim çocuk ellemezken bile zaten tuvalet her gün temizlenen bişey. Ellese ben şahsen o kapıya kilit takarım normalde de :KK70: Bi dezenfektan sprey sıkmak da zor değil bence her tuvalet öncesi veya sonrası.. Bana göre değil yani herkes farklı düşünebilir. Benim için kalp kırmaya ya da sevdiğim birini hayatımdan çıkarmaya değecek bi ayrıntı değil :KK66:

Ay konudan bağımsız dezenfektan sprey ne kullanıyorsunuz :KK70:

Ay konudan bağımsız dezenfektan sprey ne kullanıyorsunuz :KK70:
Marka vermek istemiyorum ama bi cihaz aldım sadece su ve tuz koyuyorsun elektroliz yöntemiyle dezenfektan yapıyor. Bakteri ve virüslerde %99,99 etkili ve ayrıca sağlık açısından güvenli. Bebeğim var oyuncaklarını da öyle dezenfekte ediyorum, meyve sebzeye de sıkılabiliyor, ve hatta ağzına yüzüne bile sıkabiliyorsun baya iyi oluyor. Bittikçe de 5-10 dakikada yenisini yapıyorsun süper bi olay.

Marka vermek istemiyorum ama bi cihaz aldım sadece su ve tuz koyuyorsun elektroliz yöntemiyle dezenfektan yapıyor. Bakteri ve virüslerde %99,99 etkili ve ayrıca sağlık açısından güvenli. Bebeğim var oyuncaklarını da öyle dezenfekte ediyorum, meyve sebzeye de sıkılabiliyor, ve hatta ağzına yüzüne bile sıkabiliyorsun baya iyi oluyor. Bittikçe de 5-10 dakikada yenisini yapıyorsun süper bi olay.

Markayı özelden istesem :KK70:
Ben sürekli yatıyorum erken doğum riski sebebiyle. Ev işlerinij tamamı eşime kaldı. O da yetişemiyor yemek vs. Tuvalete en azından girmeden bundan sıkarım.

X