Evet 2015 de evlendim kan testleri yapıldı aids e bile bakıldıZaten evlenmeden önce bazı testler yapılıyor .Kaldı ki biz çift olarak gittik muayenelerimizi de olduk . İnsan geleceği ongoremez ama önlem alabilir .
Evet bende 2019un sonunda evlendim.Tabi bir rahatsızlıgimiz olsa yine evlenirdik ama sonuçta bilgi edinip bunları bilmek istemek en büyük hakkımız .Evet 2015 de evlendim kan testleri yapıldı aids e bile bakıldı
Evet 2015 de evlendim kan testleri yapıldı aids e bile bakıldı
Kanda Aids hepatit a vs bakılıyor ama bizim gittiğimiz dr sağlık raporu icin beni jinekologa yönlendirmiştiAids e bakılıyor da hpv ye bakılmıyor. Hpv kanda çıkmaz
nasıl ve ne şekilde temin ediliyor bilginiz varmı , ( aşı adı )
çocuklarımızı hayat boyu korumak zorundayız
eğer böyle birşey varsa benım kzıım şuan 13 yaşında yaptırabilirim
HPV aşısı nedir? Ne zaman ve nasıl yapılır? Yan etkileri nelerdir?
HPV aşısı, cinsel yolla bulaşan ve genital siğillere, rahim ağzı kanserine ya da kanser öncesi lezyonlara yol açan HPV türlerinden korunmamızı sağlar.www.medikalakademi.com.tr
Kızım hastalandı (Allah korusun) gidemiyoruz deyin.Hpv'nin bir türü. Genital siğilleri çıkıyor sürekli , yaktırıyor çıktıkça. Kendisi söylemişti yüzeyde yaşıyor , prezervatif bile etkili olmuyor çünkü temasla bulaşıyor, değdiğin an o bölgeye geçmiş olsun diye. Çok bakındım internetten hem Türk hem yabancı sitelere ,bulaşmaz diyen de var ama 3 yaşında çocuk tuvalette her yere değiyor riske atamıyorum. Günde 1 milyon kez el yıkıyoruz lavaboda.
Malasef evde bir banyo var
Bence trip atmaz ailesine haber vermenizden çekinir. Umursamaz bir tip ise neden annesi teyzesi bilmiyor bu durumu.Doğru söylüyorsun,bana trip atmayacağı büyütmeyeceği bir senaryo düşünemiyorum. Kızım tabi ki çok daha önemli ,kuzende teyze de istediği kadar trip atabilir.
Yalnız yaşıyormuş.Bu durumda kuzeninizin evde birlikte yaşadığı herkese de geçmiş olması lazım?