Kuzene gelme demek

Benim de böyle pis bi arkadaşım var çocukluk arkadaşım çok yakın dostum ama kız sonradan pis oldu bohem bi hayatı seçti poi çevirerek para kazanıyor sürekli heidi misali dağlarda bayırlarda çadırlarda yaşıyor, Hindistana falan gidip aylarca çadırda kalıyor. Yılda 1 geliyor yaşadığım şehre bende de 1-2 gece kalıyor. Gittikten sonra yatğını yastığını yıkıyorum falan.. Neyse bi keresinde yine gelmiş oturuyoruz akşam eşim de şehir dışındaydı o zaman çocuk yoktu. Bana diyor ki ben uyuz oldum geçti ama tam geçmedi falan :KK57::KK57::KK57: Aynen bu imoji gibi bakakaldım. Yazdı zaten uzun kollu giyinmiş niye diye de sormamıştım salak gibi. Gecenin yarısı kalk git de diyemedim kızı da çok seviyorum. Aman dedim biraz uzak duralım o zaman niye başta demiyosun dedim. Ya sen çok huylusunya ondan demedim Seni de çok özledim görmek istedim dedi falan sonra vijdanım rahat etmedi ben gidince eşyaları sirkeyle yıka falan dedi. Valla çözümü de söyledi Allah razı olsun :KK70: O gidince kullandığı herşeyi sirkeyle çamaşır suyuyla yıkadım. Evi kırkladım. Yattığı kanepeyi sirkeli suyla sildim. Bişey de bulaşmadı çok şükür -ki uyuz en bulaşıcı hastalıklardan biri-. Neyse bu da böyle bi anımdı :KK70:
Bir daha asla görüşmezdim :olamaz:

Sevgili kk hatunları merhabalar. Hadi hep beraber bana bir çözüm bulalım.

Çok sevdiğim bir teyze kızı var. Son dönemde çok kötü zamanlar geçirdi ben de hep destek olmaya çalıştım kendisine. Geçen gün onunla konuşurken annemden yazlığa gideceğimizi duyduğunu söyledi. Gideceğimiz zamanı söyledim ,annem ben kızım gideceğiz. İşte kalacağız bütün yaz ,beyler haftasonu gelecek falan filan konuştuk baya. Ben de gelmek istiyorum,uzun uzun kalayım dedi ,ben de gel tabi neden olmasın ,çok güzel olur falan dedim. Hemen bilet bakmaya başladı, anneme yazmış teyzoş ben de geliyorum diye. Annemde sevindi ona iyi gelecek diye.

Ertesi gün düştü jetonum. Kuzenimin cinsel yolla bulaşan bir hastalığı var. İnternette baya okudum , klozet ,lavabo ve havludan bulaş ihtimali var diyor. Şimdi evde biz 3 kadınız zaten. Anneme söyleyemem böyle bir hastalığı olduğunu haliyle gider teyzeme falan söyler ,belli olmaz. Kızım var 3 yaşında , tuvaletin her yerini eller, lavaboya elini sokar falan , kontrol edemem. Kendimi geçtim bile. Desem ki her tuvalete girdiğinde çamaşır suyuyla ov , lavaboyu temizle,hayatta yapmaz biliyorum. He he temizledim der geçer. Umrunda değil çünkü aşırı umursamaz bir tip.

Şimdi benim ona gelme demem lazım. Senin böyle bir hastalığın var gelme desem ömür boyu konuşmaz benimle üstüne birde acıtasyon yapar tüm sülaleye. Zaten nasıl söyleyebilirim ki öyle bir şey cüzzamlı gibi. Hem anneme ne diyeceğim? Neden gelme dedin dese nasıl açıklayabilirim ki? Hastalığı var desem, bunlar kesin 100 kez telefonla konuşacaklar teyzelerden birine kesin söyler ,sonra kızı aforoz edecekler sülaleden. Kavga çıkarayım küssün gelmesin diye düşündüm, kavga çıkaracak durum da yok, gayet iyi anlaşıyoruz. Yer de var ,öf 🤦

Denize girilip çıkılacak sürekli, duş, mayolar, iç çamaşırlar ,sürekli bir birlikte olma yıkanma hali. Çıldıracağım şu an. Asla umrumda da değil. Düşünmez o benden bulaşır mı falan diye , küçücük çocukken bile aynı derece de umursamazdı , karakter bu. Birimize bulaşsa aa öyle mi geçmiş olsun der tavsiye vermeye başlar. Benden oldu diye üzülmez bile eminim. Kızım da 3 yaşında daha. Nasıl olacak bu iş bana bir akıl verin nolur. Ben kesinlikle çıkamıyorum işin içinden. Düşündüm düşündüm olmadı 😔
Bence açık açık sebebiyle birlikte gelmeyin diye söyleyin. Tükürükle bile bulaş oluyor hastalığın evresine göre. Küserse de küssün evladınız yada sizin sağlığınızdan ileri değil.

Bu gerçekten çok açıklayıcı oldu. Aşı da varmış aslında keşke yapılsa bize de.

Ayrıca ben kapsam mesela her türlü kızıma da geçecek gerçekten çok fena. 9 yaşında kız örneği verilmiş yazıda. Hayat boyu da geçmeyen bir şey. Her türlü öf ki öf durumu.

Bu gerçekten çok açıklayıcı oldu. Aşı da varmış aslında keşke yapılsa bize de.

Ayrıca ben kapsam mesela her türlü kızıma da geçecek gerçekten çok fena. 9 yaşında kız örneği verilmiş yazıda. Hayat boyu da geçmeyen bir şey. Her türlü öf ki öf durumu.
Özel aşı olarak yapılabiliyor diye biliyorum.
Çocuklarda da 12 yaştan sonra yapılabiliyor.

Ne hastalığı ki bu böyle tuvalette havlu dan bulaşıyor.
Arayacaksınız ya geleceksin de hastalığını unuttum bn o an ki sevinçle benm ufak kız da var anneme de söyleyemedim nasıl olacak diyeceksiniz o da ben temizlerim fln derse açıkça ya olur mu öyle risk alamam kızım olmasa hadi neyse diyip suyu kaçıracaksınız ..

onun küsmesi ya da dedikodu sonradan ah vah etmekten iyidir. her şeyden önce çocuğun gelir. hasta olsa vijdan azabı çekersin. eşimle gitmeye karar verdik gibi bir bahane uydur anneni de ikna et eşimle başbaşa olucaz gibisinden

Bu kadar kolay bulaşmıyor tuvaletlerden hpv bence abartıyorsunuz. Ve bildiğiniz için de daha dikkatli olursunuz. Kızınız wc ye girmeden domestoslu mendillerden alın iyice silin her yerini. İçine de domestos dökün bitsin gitsin.
Düşünüyorum da bu hpv aşırı yaygın bir şey iş yerinde günde en azından toplamda 30-45 dk wc de geçiyordur bir sürü kadın var. Hpv olduğunu bildiğim de var. Çok şükür iş yerimde öyle bir bulaş duymadım. Bana da olmadı.
Avmlere restoranlara gittiğinizde kızınızın hiç çişi gelmiyor mu?
Yani bence kuzene sadece wc den çıktıktan sonra temizliğe dikkat etmesini söyleyin hpv den dolayı.
Bu insan aynı ev içinde birileriyle yaşıyor yani. Bir de siğili çıktıkça yaktırıyorsa aktif bir siğili yoksa falan da bir şey olmaz.

hpv tuvaletten bulaşılmayan bir hastalık .Zaten öyle olsaydı şimdi çoğumuz hastalıktan kırınırdık .Ayrıca bulaşmaması için ilaç desteğinin de olduğunu biliyorum cinsellik açısıdan da bulaşmasın diye. Yani çok zor.Pislik konuusunda haklısıız. Bence bu konun yanında bir sebepten daha gelmemesini istiyorsunuz.

İçinde bulunduğunuz zor bir ikilem ve keşke kuzenin biraz düşünceli olsaydı da seni bu durumda bırakmasaydı 🤦🏻‍♀️ Seçimini sağlığınızdan yana kullanın derim 🤷‍♀️

Sevgili kk hatunları merhabalar. Hadi hep beraber bana bir çözüm bulalım.

Çok sevdiğim bir teyze kızı var. Son dönemde çok kötü zamanlar geçirdi ben de hep destek olmaya çalıştım kendisine. Geçen gün onunla konuşurken annemden yazlığa gideceğimizi duyduğunu söyledi. Gideceğimiz zamanı söyledim ,annem ben kızım gideceğiz. İşte kalacağız bütün yaz ,beyler haftasonu gelecek falan filan konuştuk baya. Ben de gelmek istiyorum,uzun uzun kalayım dedi ,ben de gel tabi neden olmasın ,çok güzel olur falan dedim. Hemen bilet bakmaya başladı, anneme yazmış teyzoş ben de geliyorum diye. Annemde sevindi ona iyi gelecek diye.

Ertesi gün düştü jetonum. Kuzenimin cinsel yolla bulaşan bir hastalığı var. İnternette baya okudum , klozet ,lavabo ve havludan bulaş ihtimali var diyor. Şimdi evde biz 3 kadınız zaten. Anneme söyleyemem böyle bir hastalığı olduğunu haliyle gider teyzeme falan söyler ,belli olmaz. Kızım var 3 yaşında , tuvaletin her yerini eller, lavaboya elini sokar falan , kontrol edemem. Kendimi geçtim bile. Desem ki her tuvalete girdiğinde çamaşır suyuyla ov , lavaboyu temizle,hayatta yapmaz biliyorum. He he temizledim der geçer. Umrunda değil çünkü aşırı umursamaz bir tip.

Şimdi benim ona gelme demem lazım. Senin böyle bir hastalığın var gelme desem ömür boyu konuşmaz benimle üstüne birde acıtasyon yapar tüm sülaleye. Zaten nasıl söyleyebilirim ki öyle bir şey cüzzamlı gibi. Hem anneme ne diyeceğim? Neden gelme dedin dese nasıl açıklayabilirim ki? Hastalığı var desem, bunlar kesin 100 kez telefonla konuşacaklar teyzelerden birine kesin söyler ,sonra kızı aforoz edecekler sülaleden. Kavga çıkarayım küssün gelmesin diye düşündüm, kavga çıkaracak durum da yok, gayet iyi anlaşıyoruz. Yer de var ,öf 🤦

Denize girilip çıkılacak sürekli, duş, mayolar, iç çamaşırlar ,sürekli bir birlikte olma yıkanma hali. Çıldıracağım şu an. Asla umrumda da değil. Düşünmez o benden bulaşır mı falan diye , küçücük çocukken bile aynı derece de umursamazdı , karakter bu. Birimize bulaşsa aa öyle mi geçmiş olsun der tavsiye vermeye başlar. Benden oldu diye üzülmez bile eminim. Kızım da 3 yaşında daha. Nasıl olacak bu iş bana bir akıl verin nolur. Ben kesinlikle çıkamıyorum işin içinden. Düşündüm düşündüm olmadı 😔
Valla bahsettiğiniz hastalık muhtemelen hpv yani siğiller mevzusu
Ve bunu abooo çok bulaşıcı öldürücü parcalayici mahvedici bize bulaştırsa napariz nerelere gideriz diye karsilamaniz bana çok cahilce geldi 🤷

Çünkü hpv oyle bir hastalık değil
O zaman denize de girmeyin saunaya da hamama da termale de

HPV nin de türleri var .Arkadaşımda var beraber doktordan bilgi almistik ve evet aynı tuvaletten bulaşabilir ( türüne göre)

Ben bu risk almam .Bir şekilde söylemeniz şart .Şimdiden kolay gelsin.
Eşinizi seçmeden önce de daha önce ilişki yaşamadığına kapmadigina filan dair rapor alin öyleyse .
Sonuçta siz bu riski almazsınız
Bı şekilde eş adayına bunu soylemeniz lazım

Eşinizi seçmeden önce de daha önce ilişki yaşamadığına kapmadigina filan dair rapor alin öyleyse .
Sonuçta siz bu riski almazsınız
Bı şekilde eş adayına bunu soylemeniz lazım
Zaten evlenmeden önce bazı testler yapılıyor .Kaldı ki biz çift olarak gittik muayenelerimizi de olduk . İnsan geleceği ongoremez ama önlem alabilir .

Şaka mısınız bu hastalık öyle bulasan bi hastalık değil kizeninizle sevismicenize göre öyle olsa dünyada herkesde bu hastalik olurdu boşuna evhamlanıyorsunuz
Bence kuzen hpv.hiv ile karışıyor.hpv genital siğil evreleri var rahim kanserine gidiyor sonu ve wc den bulaşıyor:KK66:

X