Kuzene gelme demek

Bir daha asla görüşmezdim

Bence açık açık sebebiyle birlikte gelmeyin diye söyleyin. Tükürükle bile bulaş oluyor hastalığın evresine göre. Küserse de küssün evladınız yada sizin sağlığınızdan ileri değil.

Bu gerçekten çok açıklayıcı oldu. Aşı da varmış aslında keşke yapılsa bize de.

Ayrıca ben kapsam mesela her türlü kızıma da geçecek gerçekten çok fena. 9 yaşında kız örneği verilmiş yazıda. Hayat boyu da geçmeyen bir şey. Her türlü öf ki öf durumu.

Özel aşı olarak yapılabiliyor diye biliyorum.
Çocuklarda da 12 yaştan sonra yapılabiliyor.

Ne hastalığı ki bu böyle tuvalette havlu dan bulaşıyor.
Arayacaksınız ya geleceksin de hastalığını unuttum bn o an ki sevinçle benm ufak kız da var anneme de söyleyemedim nasıl olacak diyeceksiniz o da ben temizlerim fln derse açıkça ya olur mu öyle risk alamam kızım olmasa hadi neyse diyip suyu kaçıracaksınız ..

onun küsmesi ya da dedikodu sonradan ah vah etmekten iyidir. her şeyden önce çocuğun gelir. hasta olsa vijdan azabı çekersin. eşimle gitmeye karar verdik gibi bir bahane uydur anneni de ikna et eşimle başbaşa olucaz gibisinden

Bu kadar kolay bulaşmıyor tuvaletlerden hpv bence abartıyorsunuz. Ve bildiğiniz için de daha dikkatli olursunuz. Kızınız wc ye girmeden domestoslu mendillerden alın iyice silin her yerini. İçine de domestos dökün bitsin gitsin.
Düşünüyorum da bu hpv aşırı yaygın bir şey iş yerinde günde en azından toplamda 30-45 dk wc de geçiyordur bir sürü kadın var. Hpv olduğunu bildiğim de var. Çok şükür iş yerimde öyle bir bulaş duymadım. Bana da olmadı.
Avmlere restoranlara gittiğinizde kızınızın hiç çişi gelmiyor mu?
Yani bence kuzene sadece wc den çıktıktan sonra temizliğe dikkat etmesini söyleyin hpv den dolayı.
Bu insan aynı ev içinde birileriyle yaşıyor yani. Bir de siğili çıktıkça yaktırıyorsa aktif bir siğili yoksa falan da bir şey olmaz.

hpv tuvaletten bulaşılmayan bir hastalık .Zaten öyle olsaydı şimdi çoğumuz hastalıktan kırınırdık .Ayrıca bulaşmaması için ilaç desteğinin de olduğunu biliyorum cinsellik açısıdan da bulaşmasın diye. Yani çok zor.Pislik konuusunda haklısıız. Bence bu konun yanında bir sebepten daha gelmemesini istiyorsunuz.

İçinde bulunduğunuz zor bir ikilem ve keşke kuzenin biraz düşünceli olsaydı da seni bu durumda bırakmasaydı Seçimini sağlığınızdan yana kullanın derim

Valla bahsettiğiniz hastalık muhtemelen hpv yani siğiller mevzusu
Ve bunu abooo çok bulaşıcı öldürücü parcalayici mahvedici bize bulaştırsa napariz nerelere gideriz diye karsilamaniz bana çok cahilce geldi

Çünkü hpv oyle bir hastalık değil
O zaman denize de girmeyin saunaya da hamama da termale de

HPV nin de türleri var .Arkadaşımda var beraber doktordan bilgi almistik ve evet aynı tuvaletten bulaşabilir ( türüne göre)

Ben bu risk almam .Bir şekilde söylemeniz şart .Şimdiden kolay gelsin.
Eşinizi seçmeden önce de daha önce ilişki yaşamadığına kapmadigina filan dair rapor alin öyleyse .
Sonuçta siz bu riski almazsınız
Bı şekilde eş adayına bunu soylemeniz lazım

Eşinizi seçmeden önce de daha önce ilişki yaşamadığına kapmadigina filan dair rapor alin öyleyse .
Sonuçta siz bu riski almazsınız
Bı şekilde eş adayına bunu soylemeniz lazım
Zaten evlenmeden önce bazı testler yapılıyor .Kaldı ki biz çift olarak gittik muayenelerimizi de olduk . İnsan geleceği ongoremez ama önlem alabilir .

Şaka mısınız bu hastalık öyle bulasan bi hastalık değil kizeninizle sevismicenize göre öyle olsa dünyada herkesde bu hastalik olurdu boşuna evhamlanıyorsunuz
Bence kuzen hpv.hiv ile karışıyor.hpv genital siğil evreleri var rahim kanserine gidiyor sonu ve wc den bulaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…