- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.534
- 208
- Konu Sahibi mermaid2608
100 lira uygundur ya. 200de iyi olurÇeyrek almak istemiyorum. Şu anda 450 TL ye yakın para veremem. Hamileyim. Beşik parası vallahi benim için. Para takacak olsam kaç para uygun olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
100 lira uygundur ya. 200de iyi olurÇeyrek almak istemiyorum. Şu anda 450 TL ye yakın para veremem. Hamileyim. Beşik parası vallahi benim için. Para takacak olsam kaç para uygun olur
Kesinlikle normalde gitmem ama memlekete tatile geldik. Burada yaşamıyoruz. Başka bir yerde görevliyiz. Annemleri düğün salonuna götürmek zorundayız, çünkü çok uzak. Annemleri bırakınca 5 dk uğrayıp çıkacağım, en sonda almaya gideceğim. Düğün benlik değil zatendüğüne gitmeyin
Çeyrek şu anda beni sarsar. Hamileyim. Para diye düşündüm. Neticede onların babadan evi, arabası, balayı, borçsuz alınmış eşyaları var. Tamamen baba kaynaklı. Benim alacağım çeyrek altın devede kulak ama şu anda benlm için çok önemli. Bebek masrafı, doğum masrafı, bir süre ek ders parası alamayacağım için de sıkıntı
Öyle tabii ki. Ben şaka yapıyorum. Neticede evlenen iki kişi. Pişman mıyım. Hayır, asla. Şimdi ailemiz de iki kişi. Bizden başka kimse söz sahibi olamıyor. Sınırlarımız belli. Her konuda eşim ve ben karar veriyoruz kendi hayatımız içinYok ben bunun adına bıkmak değil de saygı duymak Die düşünüyorum.
Ben de sizin gibi düşünüyorum sanırım. 100 az, ya 200 ya gramBence münasip olan çeyrek ama sizin ve evlenecek çiftin durumu da önemli bir etkin. Madem zorlanacaksınız çok samimiyetiniz de yokmuş ama paradan ziyade sonuçta kuzeniniz gram taksanız 270 olması lazımdı gram altının fiyatı. Olmadı 200 takın ama 100 takmayın derim yakın akrabaya 100 çok az geliyor bana
Genelde bende sizin gibiyim ama su düğün dernek işlerini yapmamayı, sakin Bi sekilde halletmeyi kabul ettiremedim. Sizin adınıza sevindim =)Öyle tabii ki. Ben şaka yapıyorum. Neticede evlenen iki kişi. Pişman mıyım. Hayır, asla. Şimdi ailemiz de iki kişi. Bizden başka kimse söz sahibi olamıyor. Sınırlarımız belli. Her konuda eşim ve ben karar veriyoruz kendi hayatımız için
Ben de yapanlara Allahtan kolaylık, sabır diliyorum. Gerçekten çelik gibi sinirler, bol sabırlar lazımGenel
Genelde bende sizin gibiyim ama su düğün dernek işlerini yapmamayı, sakin Bi sekilde halletmeyi kabul ettiremedim. Sizin adınıza sevindim =)
100 tl yeterli ozamanÇeyrek almak istemiyorum. Şu anda 450 TL ye yakın para veremem. Hamileyim. Beşik parası vallahi benim için. Para takacak olsam kaç para uygun olur
Hahha bana lazım sanırım celik sinirden. Gerci aileler karısmıyor pek bizde de düğün olsun mesela diyip düğün organize ettiler ya da kına. Evet Allah bana sabır versin =) tşk ederimBen de yapanlara Allahtan kolaylık, sabır diliyorum. Gerçekten çelik gibi sinirler, bol sabırlar lazım
Durum elvermiyorsa gram da olur450 TL olmuş o minicik çeyrek ama ya
Ben karar verdim sanırım, şimdi eşimle de konuştuk 200 dedik.Yokmu artıran![]()
Sizi zorlamıcaksa en uygunu 200 gibi zatenBen karar verdim sanırım, şimdi eşimle de konuştuk 200 dedik.
270 "diyor grama. Gramla 200 TL arasında kaldım. Sanırım 200" uygun gibiYarım çeyrek takabilirsiniz, fiyatı gramdan daha az 200 civarı olması lazım. En azından para yerine altın takmış olursunuz
Bu mesaja Katılıyorum bencede altın takmayın @tivoli26 illa mecbur kalırsanız 100 tl takarsınız oldu bitti.benim bildiğim ana baba ne takarsa odur.bütğn aile bireyleri için geçerlidir bu.en azından bizde öyleydiBoşverin takmayın bir şey. Devir para saçma devri değil, tasarruf devri. Her akrabaya altın takma 10 sene önceydi artık
Evet gram 270 ama yarım çeyrek 200-220 arası bu miktarı belirlesiyseniz altın olarak takmakta mantıklı geldi bana270 "diyor grama. Gramla 200 TL arasında kaldım. Sanırım 200" uygun gibi