Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben şehir değiştirip düğüne gidip çeyrek taktım, takıyı geçtim düğüne gelmedi gezmeyi bırakıp. Ben yine gideceksem o düğüne çeyrek takardım.. keşke kardeş gibi samimi kuzenlerim olsaydı da seferber olsaydım amaaa
Çok şükür kimseye evlilik sebebiyle her hangi bir borcum yok. O konuda içim çok rahat. Ben de 200 TL uygun ye düşündüm. Şimdi de bebiş doğmaya karar verirse kısmet olup da ona gelecek altın, hediye vs önleme yolunda fikir üretiyorum.
Ben ne yazık ki böyle düşünmüyorum. İnsanlar sırf ayıp olmasın diye şartlarını zorlayarak o anda yok canlarından birşey yapmaya çalışıyorlar. O zaman bebeğin nasibi falan olmuyor hiç. Hep millet ne der, ayıp olmasın oluyor. Doğumdan önce bi şekilde gelen giden insanlara bunu anlatmanın doğru yolunu bulacağım. Hatta şöyle düşündüm sokak hayvanları için gittiğimiz bir klinik var orada bir hesap oluşturalım, dileyen bebeğe ıvır zıvır almak, altın takmak yerine oraya yatırsın. Mutlaka kazalı, yaralı kedi köpek oluyor. Hem insanlar bebek görmeye rahat gelir, hem de gerçekten birşeyler yapmak isteyen varsa doğru adrese gider
Valla ben de geçen sene evlendim. Bu sene kuzenim evlendi düğününe gidemedim aileme 100 lira taktırdım. Altın fazla olcak. Herkes yeni evli e bebeğim olunca hemen geri getircek o da olmaz, zaten annesinin babasının düğünümde bana taktığını annem babam takıyor sorun değil 100 lira tak geç bence. 10 yılda bir gördüğün selamdan ibaret olan bi kuzene çok bile bence. Altın işine sakın girme altınına elveda dersin