Kuzen olucak pislik

İyi yapmissin cok insan var boyle yuzlerine vurunca yuzleri bile kizarmiyo
Ben imalı söyledim çünkü daha tam o dedi demediler ama millet ağız arıyor o konularda akıl vermeye kalkıyor
Ya bişey paylaştığınız insanların benden başka hayatı Yok galiba hep benden konuşuyorlar dedim ne aldı ne verdi

Son düzenleme:
Keşke şöyle otomatik noktalama yapan, paragraf atan, büyük harfle başlatan program olsa ve KK'da kullansak. Cidden okuması çok zor oldu.

Kuzeniniz muhtemelen dengesiz ve sizi aşırı kıskanıyor. Zaten uzak duruyormuşsunuz, merhaba merhaba, daha ilerisine gitmeyin. Bir de sakın ama sakın onun sırlarını babasına anlatmayın çünkü ondan farkınız kalmaz ve onun kadar karaktersiz olursunuz. Böyle bırakın oluruna, herkes yaptığını bulacak zaten sizden bulmasın.

On numara kizi var saniyo hep benim yanmdyken sariliyo kuzenime benim kizim universtye gidicek biz onunla diskolara barlara gidiyoruz icki iciyoruz arkdas gbi sen evlendin aimdi evlenmsydin sende okuycktn bilmem ne beni kiskandirmaya calisiyolar babamda sinir oluyo bende sinir oluyorum kendi kizinin nasil biri oldgbu gormesini istyorum hersey insanlarin yanina kar kaliyo

Canim sen onun yaptığını yapma yapman gereken tek şey mesafe koymak olsun, ona demen gereken şuydu eğer hakkımda tek kelime ettiğini duyarsam babana gider herşeyi anlatırım, yanı anlatma tabi ama gözünü korkuturdun.

Böyle bir adama gidip kızını kötüleyince "vaayy benim kızım kötüymüş, berbatmış iyi o zaman artık bu kıza kötü davranayım" mı diyecek sanıyorsun? Ayrıca adamın kızıyla ilgili övündüğü şeyler çok garip, bu adama ne diyeceksin ki, hani duydukları hoşuna gitmese bile sanane der, kızım o benim o ne yapsa arkasındayım der yine sen kötü olursun. Bırak ne halleri varsa görsünler. Sen de onu kıskanıyor durumuna düşersin sadece. Ayrıca varsa ailesinden gizledikleri bu kimseyi ilgilendirmez, baba kızın arasını açınca eline bir şey geçmez, o babanla annenle aranı açmadı sonuçta.

Aman diyim uzak dur!!
Ben de kuzenimi hep affettim ama en son çok güzel aldım karşılığını !
Görüşme görümek zorunda kaldığında da soğuk davran.
Bu arada yazarken biraz daha özen göstermeni tavsiye ederim

acık net bidaha güvenip bisey anlatmazsın zaten canım seni kullanmaya calsmıs sigara icmek icin ortam bulmus sohbet muhabbet laf tasımıs. abartıldıgı kadarda bisey yok yazında gayet net okudum ben mesafe koy benimde amcamın kızı vardı böyle bi sırrımı seneler önce aileme söylemisti önce bi güzel dövmüstüm sonra muhabbeti kestim simdi bile gelir umrumda olmaz babam annem olsun yine silerim bu karakter meselesi 70 indede aynı olur. hakettigini vermelisin mesafe bukadar net allahın selamıdır verilir alınır onun haricindr ne eve al tek basına onu nede muhattap ol özelin gizlin saklın kalmamıs tabi kötüler kızları arkandan söylediklerini söylemesinler diye alma diyo bide amaaan dert etme canını sıkmana degmez sen kendini biliyosun kıskançlıktan catlasın dedin ya sırlarını biliyorum diye bende biliyodum kuzenimin sırlarını okadar seye ragmen söylemedim simdi bile iskence etseler yine söylemem bu onun seviyesine inmek demek unutun aklınızda ne varsa esinizle mutlu olmaya bakın hersey boş

Kesinlikle tepkini koy yüzüne bile bakmamalisin eğer sen tepki vermezsen aynı şekilde devam eder. Bence biraz korksun senden aklı başına gelsin ne kadar çirkin olaylar bunlar ya. Bu insanların işi gücü yok mu allah allah...

Hanımlar,
burası bir okul, devlet dairesi değil belki ama elinizde olmayan sebepler hariç yazım kurallarına dikkat etmenizi rica ediyoruz.

Ki site kullanım sözleşmemizde yöneticilerimiz Türkçe ve yazım kurallarına olan hassasiyetlerinden dolayı özellikle madde koymuşlar ve hepimizin asgari oranda uymasını istemişlerdir.

"Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Asgari yazım kurallarına uyulması (Cümleye büyük harfle başlamak, nokta ile bitirmek) gerekmektedir."

Lütfen Türkçe'mizi mümkün olduğunca düzgün kullanmaya, yazım kurallarına özen göstermeye çalışalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…