Kuzen olucak pislik

Mesafe koy , hiç bir eşyanı verme , gördüğün yerde selamlaş , onun seviyesine inipte bildiklerini anlatma sende kalsın.
Asla ona güvenme deki benim hakkım bir daha birine olumlu yada olumsuz bir şey söylersen senin hakkında bildiklerimi anlatırım.

Cok haklisin sagool tavsiyen icin

Cok haklisin sagool tavsiyen icin

Koca kadinsin. Babasina anlatinca onun seviyesine dusersin. Elini etegjni cek, annene babana da soyle bir daha da bir sey anlatma bu kadar. Daha ne yapican.

Bence mümkün olduğunca mesafe koy. Bu daha da böyle ozel muhabbetlere girme onun da girmesine izin verme. Bildiğin kıskanmis seni ve arkadaslarindan da onay istemiş onun senden üstün olduguyla ilgili

Kuzeninle arana mesafe koy.

Her gün yarım saat kitap oku. Paragraf, noktalama işaretleri nedir, ne işe yarar, öğren biraz. Ne konu açsam diye düşünmekten iyidir. Okumayı denedim ama yok... Konuyu anladım haset bir kuzenin var. Da konu açılacak bir şey yok.

Başım döndü okumaya çalışırken. Yaşlarınız kac ? Kuzen ve sizin yani.

E artık konuşuyormuşsun tavrını koymamışsın ki.
Sana dedikleri iftira ağzından mı kaçmış hımm.
Babasına söyleme işini baştan o gün yüzleşirken yapacaktın herşeye geç kalmışsın.

tabiki düşüneceksiniz!
karşınızdaki kişilerde insan unutmayın
illa her açtığınız konuda böyle insanlar çıkıyorsa bir düşünün derim

konunuza gelince sinsi kuzeniniz ve kıskanç
uzak durmakta fayda var
bence babasına da bişey söylemeyin

Kesinlikle konuşma, görüşme. . Hiçbir şey olmamış gibi davranırsan bu şekilde sana iftira atmaya devam eder nasılsa bişi olmuyor diye. .

Babasına senin arkandan her yerde konuştuğunu, sana iftira attığını anlat ama onun açığını söyleme. Onla aynı seviyeye düşme. Ama bu şekilde babasıyla konuşursan ona gözdağı vermiş olursun.

son olarak gerçekten çok karışık olmuş bazı yerleri iki kez okudumç sakinleştiysen konuyu düzenlesen??

üşenmedim okudum. eski konularınızı da okudum. noktalama işareti diye bişey var. bakın hemen sinirleniosunuz ama hakkınız yok. türkçe konuşuyoruz türkçe yazıyoruz, insanlar da burda birbirlerine yardımcı olmak için var. ama siz bu durumu zorlaştırıyosunuz.

kuzeninizle bi daha görüşmeyin. olaya başkalarını da dahil etmeyin.

Tamamda insan gibi soyleyebilirler bilmis bilmis tavirlar azarlarlar gibi kendilerini ne saniyolarsa normalde kolay kolay sinirlenen biri degilim ama boyle insanlara sinir oluyorum zaten anlaya anlaya okusalar anlasiliyo

Yahu burda herkes Türkçe öğretmeni anlamayan yazmasın bundan vurmak moda şimdide
Kuzenine gelince mesafeli dur benimde komşum var ne desem herkesin ağzında bu kadar olay olmadı tabi bugün yüzüne vurdum

Tamamda insan gibi soyleyebilirler bilmis bilmis tavirlar azarlarlar gibi kendilerini ne saniyolarsa normalde kolay kolay sinirlenen biri degilim ama boyle insanlara sinir oluyorum zaten anlaya anlaya okusalar anlasiliyo
Ya tatlım banlatıp kafa yapacaklar
Boşver hepsi kusursuz anlamayan niye yazar ki

Yahu burda herkes Türkçe öğretmeni anlamayan yazmasın bundan vurmak moda şimdide
Kuzenine gelince mesafeli dur benimde komşum var ne desem herkesin ağzında bu kadar olay olmadı tabi bugün yüzüne vurdum
İyi yapmissin cok insan var boyle yuzlerine vurunca yuzleri bile kizarmiyo

Güvenerek hata yapmissin kimseye anlatmamaktadır gerekiyormus demekki sene e bildiklerini git anlat o akilli sen salak misin görsün gununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…