Merhaba kizlar yine ben ne acsam,ne acsam diye dusundum ne zamandir acmak istedigim konu vardi acayim dedim. Teyzemin kizi var o 2. Katta biz 4. Katta oturuyoruz arada sirada sigara icmeye kacardi bize dertlesirdik ben herseyimi anlatirdim esimle ilgili olsun tartismalarimizi falan bi sorunu derdi oldugunda bana soylerdi ben halletmeye calisirdim yani suan universitede tabi burda degil. Herneyse kimsenin arlasndan kotu bisey konusmazdim onada demezdim ama kendim yasadigim herseyi en ince ayrintisina kadar anltirdim bunun sinifta takildigi arkadaslari vardi bigun bebek hediyesi icin gelmistiler bize gayet iyi anlastik zaten ben cok cana yakinim hemen hemen herkesle samimi olurum sonra calismam lazim diye muhabbet actim kizlardan biri avon satiyo senide kayit yapalm dedi tamam dedim sonra isste vazgectim oyle cok cevrem olmadgi icin diger kizlardan biride instagramda ikinciel satfasi acayim esinin giydrmedgi kiyafetleri satarsin dedi benim aklima yatti neyse acti allah razi olsun baya kazandim onun sayesinde halada devam ediyorum neyse bunlar kuzenimle tartsmislar kusmusler aradan 3 4 hafta gecti instagram acan kiz bebek hediyesine geldgnde gozlugunu bizde unutmustu bnde soyledim arayip , dursun bisey olmz dedi bnde kuzenime verdim ayni siniftalar verir diye o zaman kustuklerinden haberm yoktu sonra kuzenim bu gozlugu takip geziyomus gozlugun sahibinin arkdsi gormus kiza haber vermis kiz beni aradi gozlugumu almaya geliyorum diye musaitmisin gel gel dedim serene verdm ama alirim simdi ondan dedim istedim getirdi gozlugu ama konusurken eli ayagi titryo niye geliyolarki sokma iceri hemen gonder gitsin o*****lar falan kufurlu konusuyo tamam dedim sonra kizlar geldi yine musaitmisin dediler bende hayir diyemem gelin musaitim dedim oturduk mutfakta kahve yaptim gozlugun sahibi kuzenin senin hakkinda neler soyledi bize belki dogru belki yalan dedi. Neler soyledi dedim iste ben esimle sevgiliyken onuda almisik havuzlarda biyere gitmisik arabayla 3 4 kiz bide esim sonra biz esimle bunlari arabadan indirmisik arabada basbasa kalmisik ne bok yedgimiz belli degilmis ben sasrdim,kaldim cunku biz evet gezdik 2 kiz bi ben biride en yakin arkadasimdi bunu kuzenime anlattim ama arabada indirme muhabbeti yoktu o yanimizda degildi olaya kendini katarak abarta abarta anlatmis sonra bu kiz bana instagram acmisti ya niye aciyosun kim alir onun kiyafetlerini demis madem almazlar ben kacar kacmaz anneme gidip benim butun kiyaftlerimi almis yuzsuz gibi sonra ben staj goruyodum staj paramla hep ayakkabi aliyosum bitabe topuklu almistim zimbali feysten resmimi acmis kizlara sinifta baksaniza bu ayakkabi giyilirmi falan diye dalga gecmis sonra gelip mezuniyet balosu icin,o ayakkabilarimi bendeb istemisti bende vermistim bilseydim vermezdim bile daha neler neler yok esim cok yemek yiyonus hayvan gibiymiste ben bilerek yemiyomusum zayflamak icin benim ne bicim babam varmis herseye izin veriyomus oysa babam ona oz babasindan bin kat daha iyi davraniyo onun babasi anlayisli bi insan degil babama gelp bi derdi oldugubda babam hallederdi sonra benim kardesm sigara iciyo erkek annemler nedn kardesime bisey demiyomusta ona kiziyolarmis yok benim kardesm esrar kullaniyomus yalan aslinda yok oyle bisey arkdslrna boyle her ders bizi anlatirmis en yakin arkdsi hakkinda kizlara eve erkek aliyo annesi dovsede hakli afedersiniz o*****lardan farki yok falan demis daha neler neler ama yazmaktan elim agirdi ben bunlari duyunca sinirden agladim gidip ne desem napsam diye. Annemle babam zaten hep diyodu biseyini anlatma ona diye ben guveniyodum anlatyodum bana hep diyodu cok zayifsin biraz ye baska bigun cok guzel fizigin var hic anne gibi durmuyon biraz ye kizim diyodu piskin piskin siritiyodu boyle icj icini yer gibi o biraz kilolu belkide kiskandgndan iste oyle yuzune vurdum ben bunlari babamlarin evinde ozur dilerim ne desen haklisin yanlislikla anlatmis olabilirim dedi allah askina dedim yanlislikla anlatmak nasil olugo ogretsene banada falan dedim bisey demedi bide o kizlari kotuluyip durdu hep ben simdi buna nasil davranayim bayramda bayramlstik falan iyi dvrandil bise olmamis gbi ama hep icimde bi dert gordukce aklima geliyo sinirlebiyorum benimde onun hakkinda bildgm,cok sey var ama kimseye soylemedm gidip babasinami anlatayim napim yanina kalsin istemiyorum