- 2 Temmuz 2019
- 1.486
- 1.491
- 133
En son bana, beni ego tatmini yapmakla sucladigindan beri sana cevap vermiyordum. Yanmak falan isin sakasi, cevap vermen kadar dogal bisey de yok. Ama sectigin kelimeler cirkin. Don bak yazdiklarina “kitlelere seslen, showcusun, ego tatmini yapiyosun, alkis almaya gelmissin, bla bla”. Ve sadekahve nickli arkadas ilk yasaklardan bahsettiginde, hic de ona hak verir gibi degildin, cok agresiftin. Daha sonra ben konuya dahil oldum. Ve sen durumu sanki sen en basindan beri bizi hakli buldun da biz cok abartmisiz gibi olayi manipule ettin. Hic de oyle degil aslinda. Zaten pandemi konusundan bagimsiz olarak bakinca da bi cok konuyu manipule ettigin gorunuyor.
Ya arkadaşım ben size hak vermişsem, bunuda belirtmişsem başında, neyi manipüle edebilirim? Haklı çıkmaya çalışan insan manipüle etmeye çalışır benim öyle bir derdim yokki? Ben sadece verilen tepkilerin gereğinden ağır olduğu için size açıklamalar yaptım. Beğenmediniz, böyle olmafı haklısın diyip kestirip atacaktın diyip dediklerimide eleştirdiniz, sadekahve denen arkadaş konudan konuya atladı zaten tek bir konuda kalsa yine iyiydi. Saçma sapan bir konu haline dönüştü olay. Ben yasak ihlal etmiş oldum bir kereye mahsus diye tüm pandemi boyunca fedakarlık yapmamakla suçlandım, nerden biliyorsunuz ne yapıp yapmadığımıda üstüme geldiniz öyle? Kısacası siz bana ben size sadece haklısın diyip geçmediğim için tepkinizin dozunu eleştirdiğim için bana bilendiniz. ego tatmini olayını senden çok sadekahve hakkında düşünüyorum çünkü ilk diyen oydu, sen sadece onun dediğini tekrarladın. “yaptık bi hata ya” desen kapanacaktı diyerek.