En son bana, beni ego tatmini yapmakla sucladigindan beri sana cevap vermiyordum. Yanmak falan isin sakasi, cevap vermen kadar dogal bisey de yok. Ama sectigin kelimeler cirkin. Don bak yazdiklarina “kitlelere seslen, showcusun, ego tatmini yapiyosun, alkis almaya gelmissin, bla bla”. Ve sadekahve nickli arkadas ilk yasaklardan bahsettiginde, hic de ona hak verir gibi degildin, cok agresiftin. Daha sonra ben konuya dahil oldum. Ve sen durumu sanki sen en basindan beri bizi hakli buldun da biz cok abartmisiz gibi olayi manipule ettin. Hic de oyle degil aslinda. Zaten pandemi konusundan bagimsiz olarak bakinca da bi cok konuyu manipule ettigin gorunuyor.
Önceki konunuzu da tamamen okuyamadim bunu da öyle. Ama sanırım siz akrabalar olarak çok içli dislisiniz lackalasmis ilişkiler. Milletin lafıyla size bilenmiş olan babanız suçlu başından beri. Kimseden intikam almanıza gerek yoktu bana kalırsa ama bu vesileyle nineniz kurtulmuştur umarim
Yasakda herkes evde olsa tamamda marketler açık, restoranlar açık, kuruyemişçiler açık orada çalışanlar zaten insan değil hastalık onlara muaf. İçiniz rahat olsun eşimde dahil çalışıyor hemde gece yarısına rağmen hemde şirket valilik ten izni aldı çalışsınlar sözde yasak.Bu kadar hak hukukun yerine gelmesinden bahsedip yasak zamanı yemege gitmek mi?
Bir size isliyor herhalde devran. Bu kadar eve tikilan insanin kuyularindan biride sizde o ne olacak?
Yasakda herkes evde olsa tamamda marketler açık, restoranlar açık, kuruyemişçiler açık orada çalışanlar zaten insan değil hastalık onlara muaf. İçiniz rahat olsun eşimde dahil çalışıyor hemde gece yarısına rağmen hemde şirket valilik ten izni aldı çalışsınlar sözde yasak.
Yasak herkese uygulansa haklı ama bir taraf çalışıyor bir taraf evde duruyor tuaf yani.yok ablacım o beni yermek için yazdı yem attı ne diyeceğim diye o yorumu yasak masak değil derdi onun biraz okursan sayfaları asıl amacını anlarsın
Aboooo neler olmuş burda ya? Tamam pandemi var, o kadar insanın yaşlı ve hasta birinin evinde toplaşması hiç doğru değil. Ama bu insanlar kolay şeyler yaşamıyor şu an.ladylena ağır şeyler yaşamış. Bunun olmasında da açıklarını arıyorsun, laf topluyorsun denilen insanların parmağı var. Kötü niyetse kötü niyet. Az bile yapmış. Babanneye hasta diye acınıyor, sen neden bakmadın madem deniyor evet tamam. Annen ve babanın arasına amcanlar tarafından dinamit konurken vaktinde, babannen nerdeydi ladylena ? Aman oğullarımın arası bozulmasın mı diyordu yine? Eğer böyleyse sen yine iyi niyetlisin. Vallahi o amcanlara az bile yapmışsın. Tartıştığın hanımefendiler ya hiç böyle şeyler yaşamamış, ya da çelikten psikolojileri var, yaşadıkları onları gram bozmamış.
Gerçekten yerinde başkası olsa bununla yetinmezdi. Rezilliklerinin bununla sınırlı olduğunu da zannetmiyorum. Sen, kuzeninin herşeyden habersiz olduğuna emin olma o kadar. O aldatma olayı hiç ortaya çıkmayacak gibi bir his var içimde. Kuzeninin de haberi olması muhtemel çünkü. Senin babanın ailesi dışardan çok sıkı fıkı görünen ama içerde birbirlerini yiyen cinsten. Sürüye dahil olmak o kadar önemli ki bu tür için, içerde kan da kussalar kızılcık şerbeti içtim derler. Sürünün dağılması onlar için daha büyük felaket çünkü. Sen uzak dur artık, şu görüntüleri bozulmasın diye yapamayacakları yok.Ben ne kadar anlatırsam anlatayım kimse ne yaşadığımı bilemez sonuçta onlarıda anlayabiliyorum yine bir yere kadar. Ben babaanneme bakmak zorunda değilim herkes zorundaymışım gibi davranmış fakat annemle babamın boşanmasında onunda payı var şimdi yaşlı, hasta ve çaresiz bir durumda olabilir ama onunda sağlığında yaptıkları az değil anneme. Ben yinede yaşına saygımdan ses etmedim kendisine bu konuda. Oğullarının bakması gerekirken, ben nasıl bakayım zaten ben kendime zor bakıyorum. Tek başına bırakmaz onu kimse ha olduda bıraktılar ancak o zaman ilgilenirim yani son çare ben olabilirim ancak. Ben babaanneme sık olmasada giderim, amcamlarla bir derdim olmasada yine böyle bir şeyle tesadüfen karşılaşsam gider babama anlatırım kim olsa anlatır. Sadece bana yapılandan sonra, bu olayın olması tuzu biberi oldu. Bana diyorlar ya kötüsün kötüsün diye, o kadar kötü olsam bebeklerinide düşünmem kocasının onu aldattığını amcamdan gizli evlerini satıp kiraya düştüklerini her şeyi dökerim. Olayın bu taraflarını benle didişenler nedense hiç göremiyor. Bilendiler ya bir kere nereden iğnelesem derdindeydiler hep yazarken
Gerçekten yerinde başkası olsa bununla yetinmezdi. Rezilliklerinin bununla sınırlı olduğunu da zannetmiyorum. Sen, kuzeninin herşeyden habersiz olduğuna emin olma o kadar. O aldatma olayı hiç ortaya çıkmayacak gibi bir his var içimde. Kuzeninin de haberi olması muhtemel çünkü. Senin babanın ailesi dışardan çok sıkı fıkı görünen ama içerde birbirlerini yiyen cinsten. Sürüye dahil olmak o kadar önemli ki bu tür için, içerde kan da kussalar kızılcık şerbeti içtim derler. Sürünün dağılması onlar için daha büyük felaket çünkü. Sen uzak dur artık, şu görüntüleri bozulmasın diye yapamayacakları yok.
bana neden özel mesaj atıyorsunuz?
ne yapacağıma ben karar verebilirim.
sizden icazet almaya ihtiyacım yok.
konunuza ister yorum yaparım, ister "beğen alıntı cevapla" tuşlarından istediğim birini tuşlayarak tepki verebilirim. bu sizin değil, benim tasarrufumda.
Ben size zaten karışmadım? Neden burada şimdi böyle yazıyorsunuz size kötü bir şey demişim gibi? Alttarafı kibarca rica ettim işiniz bittiğinde engellemeniz için çünkü bildirim aldıkça telefonum kasıyor, sizden üst üste bildirim geliyor. Yapamayacaksanızda sorun değil yani ne bu tavrınızın sebebi ne gerek var buna? Birde okuyan yanlış anlayacak, o yüzden Ss almak zorunda kaldım. Kusura bakmayın, sizde onların tarafındasınız neticede.
ben olsam sadece babama olaylari anlatirdim, cunku beni sadece o ilgilendirirdi. babanizla anlasip kucuk bir piyes duzenleyip amcalara kuzenlere hayat dersi vermek icin yasli kadinin evini secmeniz bana rahatsiz edici geldi.
ki demans hastasi insanin yaninda korona olmasa da boyle bir tartisma yapmamaniz gerekirdi. kotu etkilenmistir.
dedigim gibi cok gereksiz olmus, bu isi bu kadar tiyatroya dokmeden de bence baba kiz konusup halledebilirdiniz. yine de iciniz rahatladiysa no problem ne diyeyim.
bana özel mesaj attınız değil mi?
attınız.
işte ben de atmayın diyorum.
Ben sizi anladım. Babanızın ve sizin kuyunuzu kazan insanlardan intikam alma fırsatı elinize geçmiş ve siz de kullanmışsınız. Onları siz toplamadınız. Zaten toplanacaklardı. Laftan sözden anlamayan o insanlara aaa toplayın mı diyeceksiniz. Burda bir kadın korona olmuştu. Kocası geziyor diye kadına demedikleri kalmadı. Sanki kadın suçlu. Kocası da karışına eziyet eden, kadına Korona oldu diye ters davranan biriydi üstelik. Kadıncağız ona gezme dese ne olacak ama kadını o hasta hali ile gömmüşlerdi. Evet akrabalarınızın yaptığı kötü bir şey, bu zamanda toplanılmaz ama bunun muhatabı siz değilsiniz kiToplumun sesi olduğunu sanıp, koca bir kitleye söylemek isteyip söyleyemediklerini benim üstüme kusuyorlar. Beni tü ka ka ilan ediyorlar. Tüm pandemi boyunca evde oturan, kimseyle doğru düzgün görüşmemiş, kurallara uymuş biriyim olmasam neyse. bi sefere mahsus ihlal ettim onuda konunun içinde bahsettim zorunda hissettiğim için yaptığımı. Bunlar ise insanlara olan kızgınlıklarını benden çıkardılar haklısın dedim ona rağmen susmadı daha ne diyeyim yani. Resmen koca bir kitleye olan kızgınlığını hıncını benden almak istedi ben buna yoruyorum haklısın denildiğinde konu uzatılmaz çünkü benim bildiğim. Sandıkları gibi biri olsam neyse, olmadığım için ağırıma gitti üstüne üstlük konumu sabote ettiler. Nasıl yormayayım bu parmakları mecbur açıklamak durumunda bırakıyorlar insanı
ben olsam sadece babama olaylari anlatirdim, cunku beni sadece o ilgilendirirdi. babanizla anlasip kucuk bir piyes duzenleyip amcalara kuzenlere hayat dersi vermek icin yasli kadinin evini secmeniz bana rahatsiz edici geldi.
ki demans hastasi insanin yaninda korona olmasa da boyle bir tartisma yapmamaniz gerekirdi. kotu etkilenmistir.
dedigim gibi cok gereksiz olmus, bu isi bu kadar tiyatroya dokmeden de bence baba kiz konusup halledebilirdiniz. yine de iciniz rahatladiysa no problem ne diyeyim.
Aradigim yorum. Millet fazla dram dizi izliyor, nasaya vurmalar, bakismalar felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?