- 9 Mayıs 2011
- 13.828
- 28.689
-
- Konu Sahibi delibirselvi
Bildiğimden demedim, olabilirmiş gibi geldi.Ay nolur değiştirilebilsin ya valla çok üzülüyorum
Aşırı saçma gercekten
Sen git ozellıkle florıdada dogur
Sonra yozgatlıyla evlendi diye yozgatlı olsun
Bende birden bire muglalı oldum, çok ataerkil Bi sistem bence
Çok haklısınız. Ben de bilmiyordum,evlendiğimizde yeni kimliğime bakayım dedim kütükte daha önce adını bile duymadığım dağ başında ki bir köyün adı yazıyor.Hanımlar evlenince kimlikte kocasının kütüğüne geçiliyormuş ben bunu yeni öğreniyorum, erkek arkadaşımla evlilik hazırlığındayız. Ama ben kütüğümün değişmesini kesinlikle istemiyorum, bazılarına saçma gelebilir ama memleketime çok bağlıyım çok seviyorum. Kütük değişmesin diye yapılabilecek bir şey var mı ya da bunu yapan var mı yanıtlarınızı bekliyorum
Sinop'lu birini bulsanız..Kız nişantaşı da değil he dümdüz sinopluyum ama bayılıyorum memleketime canım memleketimmmm
Yazmıyor evli-bekar bunlarda yazmıyor.Doğum yeri değişmiyor Bildiğime göre. Kütük yeni kimlikte yazıyormu?
Yazmıyor evli-bekar bunlarda yazmıyor.
Dogru. Karıstırmısım.Doğum yeri değişmiyor Bildiğime göre. Kütük yeni kimlikte yazıyormu?
İşime yaradığından değil ben memleketimi seviyorum. Sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmezPeki bu reelde ne işine yarayacak çok merak ettimyani işe alınırken ya da ne bilim doğum yaparken daha farklı mı oluyor.
Ya da sırat körüsünde bu sinoplu 10 mt destekli gidebilir mi diyolar
Evet yeni kimlikte yazmıyor sonradan hatırladım ben de ama yine de değişmesin..Doğum yeri değişmiyor Bildiğime göre. Kütük yeni kimlikte yazıyormu?
Çok da el değil aslında yaaEvlendik diye soyadı değişikliği yetmez gibi kütüğümüzde bile elin adamının memleketi yazıyor çok saçma.