Kütüğümün değişmesini istemiyorum :(

delibirselvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
1.793
1.906
26
Hanımlar evlenince kimlikte kocasının kütüğüne geçiliyormuş ben bunu yeni öğreniyorum, erkek arkadaşımla evlilik hazırlığındayız. Ama ben kütüğümün değişmesini kesinlikle istemiyorum, bazılarına saçma gelebilir ama memleketime çok bağlıyım çok seviyorum. Kütük değişmesin diye yapılabilecek bir şey var mı ya da bunu yapan var mı yanıtlarınızı bekliyorum

Hanımlar evlenince kimlikte kocasının kütüğüne geçiliyormuş ben bunu yeni öğreniyorum, erkek arkadaşımla evlilik hazırlığındayız. Ama ben kütüğümün değişmesini kesinlikle istemiyorum, bazılarına saçma gelebilir ama memleketime çok bağlıyım çok seviyorum. Kütük değişmesin diye yapılabilecek bir şey var mı ya da bunu yapan var mı yanıtlarınızı bekliyorum
Ayrılıp kütüğü kütüğünüze uygun biriyle evlenmek?

Aynı dertten muzdaribim ben de İstanbul kütüğüm iç anadolu'nun tanımadığım bilmediğim bir yerine gitti. Acaba bu konuda hiç dava açan oldu mu veya değiştirebilen? Konuyu takipteyim

Tatlım cevap çok basit kendi kütüğünden birini bul 💁‍♀️

Aynı dertten muzdaribim ben de İstanbul kütüğüm iç anadolu'nun tanımadığım bilmediğim bir yerine gitti. Acaba bu konuda hiç dava açan oldu mu veya değiştirebilen? Konuyu takipteyim
İnternette evlendikten kısa süre sonra nüfus müdürlüğüne eş ile beraber başvurulması gerekiyor yazıyor. Kütük değişiyor onun için yapılacak bir şey yok ama sonradan gidip tekrar kendi kütüğünüze geçebiliyormuşsunuz sanırım

Ay nolur değiştirilebilsin ya valla çok üzülüyorum

Peki bu reelde ne işine yarayacak çok merak ettim 🤔 yani işe alınırken ya da ne bilim doğum yaparken daha farklı mı oluyor. 🤨
Ya da sırat körüsünde bu sinoplu 10 mt destekli gidebilir mi diyolar 🙁

X