Konu sahibi arkadaşı karakola gidecekti, insallah tek başına gitmemiştir.Ya gittiyse, neden hala kk ya girmedii?
Amaan yoktur canım öyle birşey olmamıştır. Olmamıştır değil mi kızlarr?:18:
kimseyle derdi yok demis ama birisinin derdi var konuyu acan arkadasla , ruh hastasi birisiyle hem de , böyle ne saka olur nede kucuk olaylarin sonucu , ayyy gecen baktigim belgesel geldi aklimaölü hayvan kapiya birakmak bir goz dagi sira sende demekmis serie katillerin belgeselinde duymustum bu sozu
ben bile pc başında korktum allah konu sahibine kolaylık versin :18:
Bu kesin kadın işi zaten erkekler bu kadar detaylı ince mesajlardan anlamıyorlar, direk kapıya dayanır ya da tehdit içeren mektup bırakırdı.
Eski konuyla alakalı olduğunu düşünüyorum. İnşallah polis adam gibi ilgilenir:18:
Bu kesin kadın işi zaten erkekler bu kadar detaylı ince mesajlardan anlamıyorlar, direk kapıya dayanır ya da tehdit içeren mektup bırakırdı.
Eski konuyla alakalı olduğunu düşünüyorum. İnşallah polis adam gibi ilgilenir:18:
ay vallahi bende kadin dir diye dusundum, eski konusu neydiki??
esiyle alakami kadini mi yilan goruyor nee , ay cok merak ettim simdi :26:
Eski sevgilindir dogum gununu kutlamisya yuzsuzce o yollamis olmasin sakin.kapı çaldı kapıyı açtım yerde bi paket süslenmiş adım yazılmış heycanlı heycanlı paketi açıyorm bn bide lanet olsun paketin içinden ölü yılan çıktı ellerim titriyo hala kam yaptıı bunu bnmle kmsenin bi derdi yok lanet olsn aglayarak yazıyorum bunlarıı