kutudan çıkan yılan !

çok geçmiş olsun canım gerçekten kötü bir durum ve polise haber verilmesi gerek böyle şaka olmaz yaa

[TE=ansj;27444735]kapı çaldı kapıyı açtım yerde bi paket süslenmiş adım yazılmış heycanlı heycanlı paketi açıyorm bn bide lanet olsun paketin içinden ölü yılan çıktı ellerim titriyo hala kam yaptıı bunu bnmle kmsenin bi derdi yok lanet olsn aglayarak yazıyorum bunlarıı[/QUOTE]

Senı cok ıyı tanıyan samımı oldugun bırı yaptı bence senı kıskanıyodur yanı sende bıda ondan bundan gelen kısının ne verdıgı ı ye ye gonderdıgını ac!!!!!!!!

Bıde bu aksam once sırkelı cay bardak suyla bısmıllahırahmanı rahım de basından asya dok suyla karıstır uzerınede 7 elham ve ayatel kursı oku rahatca uyursun

Staj yaptığın hukuk bürosu falan var mı?
Heyecanla bekliyorum ne çıkacak. CSI KK olduk iyi mi! :44:

çok merak ettim bu işin aslını
korku filmi gibi ya
böyle şeyler filmlerde olur sanardım

polise haber verdin mi tüm sayfaları okumadım bu ciddi bir durum
bunu yapan normal biri olamaz

Konu sahibi arkadaşı karakola gidecekti, insallah tek başına gitmemiştir.Ya gittiyse, neden hala kk ya girmedii?

Amaan yoktur canım öyle birşey olmamıştır. Olmamıştır değil mi kızlarr? :18:

cok manyakca birsey ama iyiki kapida acmissiniz ben evde acardim cok kötü olurdu

kimseyle derdi yok demis ama birisinin derdi var konuyu acan arkadasla , ruh hastasi birisiyle hem de , böyle ne saka olur nede kucuk olaylarin sonucu , ayyy gecen baktigim belgesel geldi aklima ölü hayvan kapiya birakmak bir goz dagi sira sende demekmis serie katillerin belgeselinde duymustum bu sozu

ben bile pc başında korktum allah konu sahibine kolaylık versin :18:

Bu kesin kadın işi zaten erkekler bu kadar detaylı ince mesajlardan anlamıyorlar, direk kapıya dayanır ya da tehdit içeren mektup bırakırdı.
Eski konuyla alakalı olduğunu düşünüyorum. İnşallah polis adam gibi ilgilenir:18:

bende konu sahibinin eski konularını okudum arkadaşım.

eski konusuyla alakalı birşeyler çıkacak bence bunun altından..

ay vallahi bende kadin dir diye dusundum, eski konusu neydiki??
esiyle alakami kadini mi yilan goruyor nee , ay cok merak ettim simdi :26:

konu sahibi nerdesin yaa öldük meraktan ne yaptın :26: :26: :26: :26:

annemlerde kalacam demişti belkide oraya gitmiştir net yoktur yada nete girecek zamanı yoktur

Biz Bu Saatlere Kadar Çalışalım Karnımız Çatlasın..
Milletin Uğraştığı Şeye Bak..

Ne Kadar Boş ve Gereksiz İnsan Var Yahu..

Eski sevgilindir dogum gununu kutlamisya yuzsuzce o yollamis olmasin sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…