kutudan çıkan yılan !

Son durum nedir arkadaşlar?
biri özet geçebilirse valla çok mahkbule geçecek..

en son kamera kayıtlarına bakılacaktı?:26:

Son durum nedir arkadaşlar?
biri özet geçebilirse valla çok mahkbule geçecek..

en son kamera kayıtlarına bakılacaktı?:26:

Kamera kayıtlarına bakılmış

Paketi koyan 1.80 boylarında topuklu ayakkabılı hoş giyimli bi kadınmış

Karakola gitmiş

Kadının rus olduğu ortaya çıkmış

Polis para karşılığında yaptırabilceğini şüpheleniyormuş

Arkası yarın

Hahah dizi gibi oldu arkası yarın falan :)

Son düzenleme:
konu sahibini elestırıyoruz ama yapılan yorumlarda cok çirkinlesmiş nerdeyse eski konularını buraya tasıyıp dalga gecmış bazı arkadaslar......

Konu belkı doğru belki de değil ama
forumdakı bazı yorumcuların konu acanın ustunden dalga gecmesı , açık araması bır kısı eleştırmeye baslayınca dıgerlerınınde
lınc polıtıkasına gırmesıne cok sasırıyorum..

Konu sahıbı bellıkı cok toy daha..
Konusma tarzı cumlelerı yanlıs.. ee ama sız demı toysunuz nedır bu alaycılık ..
Konu amacını aşmış
Yapılacak tek yorum : İnandırıcılıgı sıfır hem konunun hem konu sahıbının ama eger basına gercekten boyle bır durum geldıyse,
Allah yardımcınız olsun ne dıyeyım..

Kesin erkek bu...
Ben mi ?
Evet Erkek Bir Editöre İhtiyaç Varmış, Beni Uygun Gördüler..
Üstelik 3 Hafta Sonra Doğum Yapacağım Ne İlginç Değil mi ?
Hem de hamile bir erkek....

Beğenemedin mi Hatun ?
Makarakukaramı erkek anlayamadım nerden çıkardınız bunu ya :)
Evet Evet O Erkek Benim..
Hemde Gebe Bir Erkek..
e konu hediye kutusundan yılan çıkması olunca Makaranında hamile haliyle erkek sanılması da gayet doğal geldi bana :)
Ayy Kafamı Karıştırdılar Kadesa..

tzzzz herkes karni catliyana kadar calismak zorunda olmadigi icin ne gereksiz ne bosdur hanimefendi ,
:26::26::26::26::26::26::26:
evet olabilir , turkcem bazen takili kaliyor, yani diger turlu kasetse kendinin burda isi olmamali :) neyse konu sahi nerde yaaaa:26:
Evet Yine Takılmış Sanırım..
Sahi Ne Demek İstediniz Yukarıdaki Mesajınızda ?

hamıleya hanı msjı yazan canım bı de boş ve gereksız şeylerle ugrasıyo mıllet derken kapıya bırakılan kötü hedıyeden bahsedıyo sanırım...

Beni Anladığınız İçin Teşekkür Ederim..

Sevgiler..

yorumlarımıza dikkat edelim arkadas son sınıf bir hukuk öğrencisi
mazallah neler yapabilir
hukuk fakültesi Türkiyede her sene sadece 1 kişi aldığı için çok önemli bir şahsiyet
kaç tane hukuk okuyan var ki bu ülkede bir elin parmağı kadar
rus mafyası peşimize düşmeden susalım

benimde eşimin en yakın arkadaslarından biri hakim diğeri de avukattır
avukat olanı geçtim de hakim olan arkadasımız son derece kendi halinde bir yasam sürer hiç bu kadar iddalı değildir
polisleri kapıma dizeyim falan havaları yoktur
hani derler ya boş tenekeden cok ses cıkar diye işte bu kızımızın yaptığı da o

ayrıca ben de basından beri bu kızın hukuk öğrencisi olmadığına emindim
tesekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için

ayrıca kk daki kadınlara hava atma cabası nedir ALlah askına
burdaki birçok kadında okuyup meslek sahibi olmus insanlar,ayrıca olmasalar ne olur ki
hayatta önemli olan sey sadece mesleklerimiz değil, bize meslekten cok karakterlerimiz saygınlık kazandırır
etrafımda ilkokul mezunu olup pür dikkat dinlediğim insanlarda var
iyi düzeyde meslek sahibi olup bir kelimesini dikkate almadığım insanlar da var

bence arkadaş gazetecilikte okuyor olabilir.. sanırım hocası bir haber hazırlamasını istedi oda bu haberi hazırladı.... inandırıcılığını test etmek için kk de konu açtı......

benim arkadaşım halkla ilişkiler okuyordu hakimlik sınavlarına hazırlanıyordu evlerine haciz memurları gelmişti göz korkutmak için bu onları korkuttu ben hukuk okudum kimi kandırıyorsunuz diye kadın memurlar geri adım atmışlar amacımız göz kokrutmak diye bu arkadaşta sınavlarına falan giriyorsa böyle ahkam kesmiş olabilir keza yazılarını ne kadar zor anlaşılır bizim avukatlarımıza ben sözleşmeler gönderiyorum misal tek bir kelime bile kaçması herşeye mal olabilir.

valla ben sezmiştim bi sıkıntı olduğunu konuda :)
kapıma hediye gelecek, ben de hemen kapıda açıvereceğim onu :) kucağımda açardım diğer hanımların da söylediği gibi. hadi kapıda açtım diyelim, yönetici olan,kamerayla izlenen bir apartmanda zil çalınca bakıp da açarsın yani tanımadığın insana açmazsın. hadi diyelim bakmadan açtın o zaman da delikten filan bakarsın ya da ikinci defa çalınca beklersin ne bileyim. sonra yöneticiye gidiyorsun kamera kayıtlarını alıyorsun artık nasıl aldıysan karakola gidiyorsun bir de. boyunu da tahmin ediyorsun kadının 180 diye.
neyse oluyor böyle şeyler kk'da nedense.. okuyanlara geçmiş olsun :)

bende sitede oturuyorum ve 10. katta kapıyı başkalarının ziline bastırarak açabilir benim zilime basarsa onu görme ihtimalim olmaz ancak megafondan konuşabilirim evim öne bakıyor ama arkaya bakıyorsa apartmandan çıkanıda görme ihtimalim yok sitede otopark kameraları vardır o kameraları güvenlikten ve site yönetiminden incelettirerek ancak görebilirim burda hiçbir sıkıntı yok o yüzden.

Kutuya gelince ona eski sevgilisinin süüpriz yaptığını düşünüp hemen açmış olabilir normalde bombamı bune diye bile korkabilir insan ama süslü kutuyu görünce kimse şüphelenmez birde bende olsam kapıda açardım ilk ne olur ne olmaz diye.

rica ederim ne demek :)

hukuk okumanın diğer bölümlerden ne gibi farkı var anlamadım
o zaman tıp okuyanların da kapılarında boy boy sağlık bakanı başhekimler vs. dizilmeli
benim kıllandıran nokta buradaki insanları cahil görüp istediği gibi kandıracağını sanan insan

Son düzenleme:

Halkla ilişkiler mezunlarının hakimlik sınavına girdiğini bilmiyordum...

Hukuk mezunları girebiliyor diye biliyordum hakimlik,savcılık için....

Halkla ilişkiler mezunlarının hakimlik sınavına girdiğini bilmiyordum...

Hukuk mezunları girebiliyor diye biliyordum hakimlik,savcılık için....

iktisadi ve idari bilimler fakültesinden mezun olanlar idari hakimlik sinavina girebiliyor..

ama iletisim fakültesinden giriliyor mu bilmiyorum,

benim nisanlimda kamu yönetim mezunu bu hafta sonu hakimlik sinavina girdi

Hiçbir polis hukuk okuyan bir üniversite öğrencisi için kapının önünde sıraya girmez. Öyle olsaydı hukuk fakültelerinde yapılan öğrenci eylemlerinde öğrencilerin üstlerine biber gazı sıkılmaz ya da coplanmazlardı. Önce bi haddini bil, sonra o çıktığın egonun en tepesinden düşüşün pek sert olur.

polisler suikaste uğrayıp vefat eden tunceli ovacık savcısının kapısında sıraya dizilmediler adamcağız defalarca koruma istediği halde polis göndermediler de hukuk öğrencisinin emrilyle sıraya mı dizilecek polisler ? rahmetli savcı hukukçu değil miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…