- 9 Temmuz 2007
- 17.040
- 11.252
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son durum nedir arkadaşlar?
biri özet geçebilirse valla çok mahkbule geçecek..
en son kamera kayıtlarına bakılacaktı?:26:
Kamera kayıtlarına bakılmış
Paketi koyan 1.80 boylarında topuklu ayakkabılı hoş giyimli bi kadınmış
Karakola gitmiş
Kadının rus olduğu ortaya çıkmış
Polis para karşılığında yaptırabilceğini şüpheleniyormuş
Arkası yarın
Ben mi ?Kesin erkek bu...
Beğenemedin mi Hatun ?Hem de hamile bir erkek....
Evet Evet O Erkek Benim..Makarakukaramı erkek anlayamadım nerden çıkardınız bunu ya :)
Ayy Kafamı Karıştırdılar Kadesa..e konu hediye kutusundan yılan çıkması olunca Makaranında hamile haliyle erkek sanılması da gayet doğal geldi bana :)
:26::26::26::26::26::26::26:tzzzz herkes karni catliyana kadar calismak zorunda olmadigi icin ne gereksiz ne bosdur hanimefendi ,
Evet Yine Takılmış Sanırım..evet olabilir , turkcem bazen takili kaliyor, yani diger turlu kasetse kendinin burda isi olmamali :) neyse konu sahi nerde yaaaa:26:
hamıleya hanı msjı yazan canım bı de boş ve gereksız şeylerle ugrasıyo mıllet derken kapıya bırakılan kötü hedıyeden bahsedıyo sanırım...
ilahi siz
polisler hukuk son sınıf öğrencilerine mi çalışıyor?
Vaaay beeee !!!
bir de "istesem sıra sıra dikerim.."
ayy niye istemediniz... ?
nasıl rahat olabildiniz...
bu kadar öz güven size zarar olmuş farkında değilsiniz
hukuk öğrencisi olarak, son sınıfta değil fakülte bitince staj yapıldığını biliyorum
ayrıca bizim hocalarımız her zaman diksiyonumuza, cümle kuruluş şekline, kompozisyonumuza fazlasıyla dikkat eder
velev ki hukuk öğrencisisin o zaman bırak bu bölümü belli ki sana kattığı birşey yok.
esas konuya gelirsek benim hiç düşmanım yok kim yapmış olabilir cümleleri bana her zaman savunma cümlesi olarak gelmiştir.
kimse düşmansız değildir kimse melek değidir
dönün bir geçmişinize bakın
valla ben sezmiştim bi sıkıntı olduğunu konuda :)
kapıma hediye gelecek, ben de hemen kapıda açıvereceğim onu :) kucağımda açardım diğer hanımların da söylediği gibi. hadi kapıda açtım diyelim, yönetici olan,kamerayla izlenen bir apartmanda zil çalınca bakıp da açarsın yani tanımadığın insana açmazsın. hadi diyelim bakmadan açtın o zaman da delikten filan bakarsın ya da ikinci defa çalınca beklersin ne bileyim. sonra yöneticiye gidiyorsun kamera kayıtlarını alıyorsun artık nasıl aldıysan karakola gidiyorsun bir de. boyunu da tahmin ediyorsun kadının 180 diye.
neyse oluyor böyle şeyler kk'da nedense.. okuyanlara geçmiş olsun :)
benimde eşimin en yakın arkadaslarından biri hakim diğeri de avukattır
avukat olanı geçtim de hakim olan arkadasımız son derece kendi halinde bir yasam sürer hiç bu kadar iddalı değildir
polisleri kapıma dizeyim falan havaları yoktur
hani derler ya boş tenekeden cok ses cıkar diye işte bu kızımızın yaptığı da o
ayrıca ben de basından beri bu kızın hukuk öğrencisi olmadığına emindim
tesekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için
benim arkadaşım halkla ilişkiler okuyordu hakimlik sınavlarına hazırlanıyordu evlerine haciz memurları gelmişti göz korkutmak için bu onları korkuttu ben hukuk okudum kimi kandırıyorsunuz diye kadın memurlar geri adım atmışlar amacımız göz kokrutmak diye bu arkadaşta sınavlarına falan giriyorsa böyle ahkam kesmiş olabilir keza yazılarını ne kadar zor anlaşılır bizim avukatlarımıza ben sözleşmeler gönderiyorum misal tek bir kelime bile kaçması herşeye mal olabilir.
Halkla ilişkiler mezunlarının hakimlik sınavına girdiğini bilmiyordum...
Hukuk mezunları girebiliyor diye biliyordum hakimlik,savcılık için....