Kütahya///43

turkbayragi​
turkbayragi turkbayragi turkbayragi​
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi​
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
turkbayragi turkbayragi turkbayragi
turkbayragi​
turkbayragi turkbayragi turkbayragi​
turkbayragi​

slm ark.bende kütahyalayım hemde tavsanlıdan,varmı tavsanlıda oturan,yalnız işin kötü yanı ben istanbulda oturuyorum,eşimin işinden dolayı:sinifsiniflsun napalım nerde ekmek yiyosan memleket orası oldu artık varsa tavsanlılı görüşelm kslar haden gali:lepi::roflol:

Merhabalar memleketimdesin sende bende istanbuldan kütahyaya gelin geldim Merkeze geldinmi görüşürüz

inş canım bayrama nasip olursa gelicem,ama sen kütahyadaysan zor biraz ben direk tavsanlıya geçiorum ailem orda.

Son düzenleme:
Salı Cuma günleri kızların annelerini ziyaret ettiklerini ben de biliyorum.Annemin anne ve babası Tavşanlılı oldukları için biz de iki üç kere gittik ailece akraba ziyaretine.Ben de ilk yadırgamıştım,anneyi ziyaret diye gün mü olur mu diye.Ama evdeki gelinler sabaha sabah alelacele temizlik yapıyorlardı annelerine gidecekler diye.

"Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" HADıS

kadir geceniz mübarek olsun. dualarınız kabul olunan dualardan olsun arkadaşlar
a.s.

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun

11 ayın sulatanı'nın en mübarek günü bugün herkesin duaları kabul kandili mübarek olsun arkadaşlar.

--------------------------------------------------------------------------------

♥ Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Bayramınız kutlu olsun hemşolar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…