Kütahya///43

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinissssssssss sis yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim huu huu

betülcüm buralardayız herzamanki gibi topic boş kaldı bu aralar zemuszemus

tasına topragına kokusuna havasına hasret memleketım.. mafoldumben nasıl ozledım nasıl hasretım sana senağlama az kaldı az cok az.. :eek: gelıyorum ınsallah.. ne vardı elın adamının aklına uyup bırakıp gıtmek.. !! al ıstee bole aglar durursun ondan sonra.. :KK43:( :nazar:

tasına topragına kokusuna havasına hasret memleketım.. mafoldumben nasıl ozledım nasıl hasretım sana senağlama az kaldı az cok az.. :eek: gelıyorum ınsallah.. ne vardı elın adamının aklına uyup bırakıp gıtmek.. !! al ıstee bole aglar durursun ondan sonra.. :KK43:( :nazar:

Bende tam tersine kütahyaya gelin geldim ahh ahhh aklım..İstanbulu bırakıp geldim ama seviyorum gali leri opuyorumnanaktan

Bende tam tersine kütahyaya gelin geldim ahh ahhh aklım..İstanbulu bırakıp geldim ama seviyorum gali leri opuyorumnanaktan

anşayabılıyorum canım senı :teselli: Kutahya cok sırın cok guzeldır.. ne de olsa herkesın kendı memleketı kendı sevdası... turkbayragi

kkpembi1.jpg

huuuu hemşerilerim hayırlı cumalar.kız kimsecikler yok mu?ayyy yoksa ılıca ya da yoncalıya mı kaçtınız ?sizi gidiler siziiii.:eek:lmaz:

burfurum Günaydın çok güzel paylaşım için teşekkürler ..

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5teşekkürler tatlım.beğenmene sevindim.içinde bulunduğumuz şu mübarek günde Allah senin ve tüm dilek sahiplerinin dualarını ve dilekllerini kabul etsin.sevgiler...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

herkese günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan

buluşma düşünüyoruz. katılırım diyenler özel mesaj atsınlar bana..

♥ Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun! ♥

kütahyaya gedize üniye geliyorum sorum su burnum ve suratım yüzünden burnumu ameliyat eden doktor güzellik uzmanına git dedi kutahyada varmı nasıl ulaşabilirim

turkbayragiKütahya-Eskişehir muharebeleri sırasında hazırlıklarını henüz tamamlayamamış olan Türk ordusunun muharebe şartları gereği Sakarya nehrinin doğusuna çekilmesi sonucunda 17 Temmuz 1921 tarihinde Kütahya Yunanlılar tarafından işgal edildi. Bu karanlık günler çok sürmedi. yaklaşık bir yıl sonra 26 Ağustos 1922 'de başlıyan Büyük Taarruz ve 30 Ağustos tarihinde yapılan Başkumandan Meydan Muharebesi sonucunda Yunan ordusu dağıldı. Aynı gün (30 Ağustos 1922) Türk birlikleri Kütahya 'ya girdi. Böylelikle işgal devresi sona erdi ve Kütahya ebediyyen Türk hakimiyetine girditurkbayragi​
turkbayragi
mugenin30agustos.jpg
turkbayragi​
turkbayragi
30agustos7mn.jpg
turkbayragi​

X