- 1 Şubat 2007
- 941
- 6
-
- Konu Sahibi bera-berrak
birçok yerde bahsettiğin gibi mağazalar var eie .bekleriza.sslm kütahyalılar. size bi sorum olacaktı.
kütahya da porselen için fabrika satış yada az defolu yemek takımı falan satan biyer varmı?
anneme yemek takımı alıcazda kulllanmalık diyoruz kütahyayı hem gezeriz hemde alış veriş yaparız
yardımcı olursanız sevinirim
birçok yerde bahsettiğin gibi mağazalar var eie .bekleriza.s
arkadaşlar ne zamandır bakamıyorum kk yabenneyaptımki keşke biz de bir buluşma yapıp tanışsak:1rolleyes:
abimde tarih öğretmeni ve 34 yaşında ama maalesef ataması olmadı...şuan gazetecilik yapıyor :) dediğin yeri biliyorum..ben 28 yaşındayım..rehabilitasyon merkezinde çocuk gelişim uzmanı olarak çalışıyorum...bende 2 yıl önce buraya gelin geldim :1no2: 26 yılım tavşanlıda geçti yani.. benim muhitime yakınsın orda yerimseniben
slm kütahyalılar. size bi sorum olacaktı.
kütahya da porselen için fabrika satış yada az defolu yemek takımı falan satan biyer varmı?
anneme yemek takımı alıcazda kulllanmalık diyoruz kütahyayı hem gezeriz hemde alış veriş yaparız
yardımcı olursanız sevinirim
canım selam bende ılkokul ve ortaokulu hanımcesmede okudum ama 24 yasındayım denk gelıyo mu senle yıllarımız a.s.hala aılem hanımcesme mahallesınde oturuyo a.s
oooo topiciğimiz boş kalmasın..
çok haklısın tatlım.hareketlendirelim birazee kütahyalılar nerelerdesiniz hu huuuuuuuu:sm_confused:
ben eskişehirdeyim maleseff buluşursanız benide cagırın bak atlar gelirim valakaydirigubbakcemile5