- 1 Şubat 2007
- 941
- 6
- Konu Sahibi bera-berrak
.....................................................................................................
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kütahya merkezdemi okuyorsun canım ben bu yıl tavşanlıya yerleştim.. biz 3 kız tuttuk evi sahipleri bi dede ile babanne ev sobalı ama giriş kapılı yani.. dış kapıdan giriyorsun 2 3 merdiven çıkıyorsun bizim ev oyüsden yoksa 2 3. kat olsaydı çok zor olurdu bulursanız bile giriş kat sobalı bulun sobayı doldurması kolay olsun..bizim dede ben sizin sobanızı yakarım dedi ama 3kızız sonuçta ona bırakmayız ama odun kömür felan parasını vericez dedeya o getircek bize öyle anlaştık yani..
kütahya tavşanlı....
4.sınıfız hanımçesme ilkokulunda okudum.ve oradaki arkadaşlarımı okadar merak ediyorumki ...tavşanlılıysanız ve hanım çeşmede okuduysanız yazın lütfennnnn...çokk çzledim yaaaa çokkkkkk.....
merhaba canım 83 lüyüm ben..ama sanırım kız kardesimle okudun sen..biz ankaradan gelmiştik.1 sene okuduk..eger kadesimle okuduysan kardesim zuhal 3.sınıftı sanırım.ben de 4.sınıftımm.melek diye bi arkadaşım vardı hatırladıgım.oda okula yakın oturuyodu..canım birazdaha aydınlatırsan sevinrim.hatırlayabildin mi zuhali..ögretmenizin adı sevim miydi?bu arada hemşiresin sanırım.zuhalde ünüversiteyi bu yıl bitirdi ve çalışmaya başladı...hemşire olarak..en kısa zamanda yazman dileğiyle.-))))))))sevgiler...
Haklısın Kütahyalılar bir buluşma ayarlasak ama cumartesi olursa daha çok memnun olurum tanışalım kaynaşalımarkadaşlar burda çok kişiyiz anlaşılan ama biz sadece bizde buradayız diyoruz hadi artık bir sohbet edelim hatta toplanalım
Şirine merhabalar ..:lepi::sm_cool:selamlar bende kütahyalıyım bu topici bulunca hemen dalayım dedim ,,ben dogma büyüme buralıyım hadi yokmu daha kütahyalı arkadaslarımızzz canlansın bu topicigimizz
Canım benim..kütahyalı bayanlar nerelerdesiniz bakayım :1hug:
o kadar geriye düşmüşüz ki zor buldum sayfayı klava:
biz 3 arkadaş küçük bir kk toplantısı yaptık bile burda şakkıdı
hadi buraya veya özele mesajlarınızı bekliyorum :enbuyukkk:
oooo yokmu Kütahya lılar ....bende Kütahyada oturuyorum.......