Kütahya///43

.....................................................................................................

Son düzenleme:
sen kütahya merkezdemi okuyorsun canım ben bu yıl tavşanlıya yerleştim.. biz 3 kız tuttuk evi sahipleri bi dede ile babanne ev sobalı ama giriş kapılı yani.. dış kapıdan giriyorsun 2 3 merdiven çıkıyorsun bizim ev oyüsden yoksa 2 3. kat olsaydı çok zor olurdu bulursanız bile giriş kat sobalı bulun sobayı doldurması kolay olsun..bizim dede ben sizin sobanızı yakarım dedi ama 3kızız sonuçta ona bırakmayız ama odun kömür felan parasını vericez dedeya o getircek bize öyle anlaştık yani..

anladım canım sağol...:)ben merkezde okuyorum...sizinki iyi olmuş zaten fiyatlar sobalı olunca çok daha düşüyor yapabilen varsa bir sorayım dedim çok sağol...:1rolleyes:

kütahya tavşanlı....
4.sınıfız hanımçesme ilkokulunda okudum.ve oradaki arkadaşlarımı okadar merak ediyorumki ...tavşanlılıysanız ve hanım çeşmede okuduysanız yazın lütfennnnn...çokk çzledim yaaaa çokkkkkk.....

kızlar bende kütahyalıyım ticaret lisesi mezunuyum ailem kütahyada ben merzifondayım gelince görüşrelim tanusalım

kardesim dpü işletmede okuyo 2 sınıf

Son düzenleme:
kütahya tavşanlı....
4.sınıfız hanımçesme ilkokulunda okudum.ve oradaki arkadaşlarımı okadar merak ediyorumki ...tavşanlılıysanız ve hanım çeşmede okuduysanız yazın lütfennnnn...çokk çzledim yaaaa çokkkkkk.....

canım selam bende ılkokul ve ortaokulu hanımcesmede okudum ama 24 yasındayım denk gelıyo mu senle yıllarımız a.s.hala aılem hanımcesme mahallesınde oturuyo a.s

merhaba canım 83 lüyüm ben..ama sanırım kız kardesimle okudun sen..biz ankaradan gelmiştik.1 sene okuduk..eger kadesimle okuduysan kardesim zuhal 3.sınıftı sanırım.ben de 4.sınıftımm.melek diye bi arkadaşım vardı hatırladıgım.oda okula yakın oturuyodu..canım birazdaha aydınlatırsan sevinrim.hatırlayabildin mi zuhali..ögretmenizin adı sevim miydi?bu arada hemşiresin sanırım.zuhalde ünüversiteyi bu yıl bitirdi ve çalışmaya başladı...hemşire olarak..en kısa zamanda yazman dileğiyle.-))))))))sevgiler...

merhaba canım 83 lüyüm ben..ama sanırım kız kardesimle okudun sen..biz ankaradan gelmiştik.1 sene okuduk..eger kadesimle okuduysan kardesim zuhal 3.sınıftı sanırım.ben de 4.sınıftımm.melek diye bi arkadaşım vardı hatırladıgım.oda okula yakın oturuyodu..canım birazdaha aydınlatırsan sevinrim.hatırlayabildin mi zuhali..ögretmenizin adı sevim miydi?bu arada hemşiresin sanırım.zuhalde ünüversiteyi bu yıl bitirdi ve çalışmaya başladı...hemşire olarak..en kısa zamanda yazman dileğiyle.-))))))))sevgiler...

canım evet ögretmenımın adı sevim savascıydı zuhalıde hatırladım galıba matemetıgı süperdi hatırladıgım kadarıyla ben acıl tıp teknısyenıyım acil servis hemşiresi bir nevi cok sevındım yaa dünya ne kadar küçük

Canım merhaba yaa gercekten çok sevindim ikiniz adına aracı oldum ama iyi oldu sanırımç:-))) kütahyanın güzel anıları vardır biz de...keske bende arkadaslarım dan birini bulabilsem...zuhal gaziantep ünüversitesini bitirdi bu yıl..nevşehirde hemsire olarak çalışıyor..matematigi cok iyiydi evet dogru hatırlamışşın canım matematik bolümünü çok istedi ama birtürlü olmadı..senden bhsettim canım o hatırlayamadı tabi isim felan bilmiyo..yada bir anınız varsa yaz ki o da seni çıkaabilsin..sanırım sen evlisin ve bir bebek bekliyorsun...allah tamammına erdirsin canım..hoşçakal...

yeniyil10051.jpg

Kızlar beni de alın aranıza
bende Kütahya'ya gelin geldim Eşimi ve Kütahya'yı seviyorum ama İstanbul'dan gelince biraz zorlanıyorum kimsem yok burda Okumaya benzemiyormuş

merabalar..ben de kütahyadayım..dpü fizik tedavi ve rehabilitasyon okuyorum..3.sınıf oldum artık. :teytey: .zaman geçmiyo diye diye bitcek okul..Alıştım da kütahyaya ama uzaklığından yakınıyorum tokatlıyım ben 10 saat çekiyo :kızgın:

kütahyalı bayanlar nerelerdesiniz bakayım :1hug:
o kadar geriye düşmüşüz ki zor buldum sayfayı :eek:klava:

biz 3 arkadaş küçük bir kk toplantısı yaptık bile burda şakkıdı

hadi buraya veya özele mesajlarınızı bekliyorum :enbuyukkk:

Merhabalar ,
Kütahya ' ya evlenerek gelenlerden biri de benim . Alışamıyorum bir türlü malesef.
İşimi ve memleketimi bırakıp geldim , 6 aydır Kütahya'dayım .
Eşimi çok sevdigim için katlanıyorum buraya .
Allah'tan yakın cevrelerde gidilecek,gezilecek yerler var.

:lepi::sm_cool:selamlar bende kütahyalıyım bu topici bulunca hemen dalayım dedim ,,ben dogma büyüme buralıyım hadi yokmu daha kütahyalı arkadaslarımızzz canlansın bu topicigimizz

arkadaşlar burda çok kişiyiz anlaşılan ama biz sadece bizde buradayız diyoruz hadi artık bir sohbet edelim hatta toplanalım

arkadaşlar burda çok kişiyiz anlaşılan ama biz sadece bizde buradayız diyoruz hadi artık bir sohbet edelim hatta toplanalım
Haklısın Kütahyalılar bir buluşma ayarlasak ama cumartesi olursa daha çok memnun olurum tanışalım kaynaşalım
:lepi::sm_cool:selamlar bende kütahyalıyım bu topici bulunca hemen dalayım dedim ,,ben dogma büyüme buralıyım hadi yokmu daha kütahyalı arkadaslarımızzz canlansın bu topicigimizz
Şirine merhabalar ..
Canlansın topiciğimiz kütahyalılarda burada :lepi:
kütahyalı bayanlar nerelerdesiniz bakayım :1hug:
o kadar geriye düşmüşüz ki zor buldum sayfayı :eek:klava:

biz 3 arkadaş küçük bir kk toplantısı yaptık bile burda şakkıdı

hadi buraya veya özele mesajlarınızı bekliyorum :enbuyukkk:
Canım benim..
Kızlar inanırmısınız heç arkadaşım yoktu bijoux ve figenk24 tanışana kadar okadar güzel dostluk ve kardeşlik edindim ki iyi ki kkda tanışmışız :eek::enbuyukkk:
oooo yokmu Kütahya lılar ....bende Kütahyada oturuyorum.......

Bende kütahyada oturuyorum neresindesin ?? :asigim:

Okadar çok geriye düşüyoruz ki,bulurken zorluk çekiyorum Yok mu Kütahya'da yaşayanlar senağlama

X