Kütahya///43

şimalcim elazığda halam otoruyor benim yaklaşık5 sene önce gitmiştm yine gitmeyi düşünüorum güzel bi yer sen neden orada oturuosun

kütahyalı değilim ama çok severim 0rta son sınıfı ve liseyi orda okudum kütahya lisesinde ayyyyyyyyy özlemişim valla :))))

:) bende hemşeri olduğumuza çok menun oldum bengü.. küçük bi yer zaten kütahya belki görmüşüzdür birbirimizi :) bak benim msn adresim xxxxxx eklersen konuşuruz..

kütahyalı değilim ama ünv orda okudum.güsel yer tam kütahyaya alışmıştım cumhuriyet caddesine (mecburiyet caddesine) karına :)yurt müdürüne arkadaşlara ama okul bitti :) ama seviyorum kütahyayı

kütahyalı değilim ama ünv orda okudum.hala çok seviyorum kütahyayı.arkadaşlarım hala orda.çok ösledim onları :)

canım benim ben aslen KÜTAHYA,lıyım.elazıgda oturuyorum.:1yes2: :1yes2:

ya elazıgdamı oturuyosun bende elazıgdayım esımın ısı nedenıyle sark hızmetındeyız bızde buraya kutahyadan geldık ıkı sene kaldım kutahya da sız elazıgın neresındesınız

ben de kütahyada oturuyorummm 2 yıldır
istanbuldan geldim evlenerek
burda hiçkimseyi tanımıyorum

kütahyalı değilim ama orada üni okudum. çok alışmıştık ve şimdi çok özlüyorum. kütahya hayatım boyunca hep özel olarak kalacak hayatımın en güzel yıllarını geçirdim orada.

ya elazıgdamı oturuyosun bende elazıgdayım esımın ısı nedenıyle sark hızmetındeyız bızde buraya kutahyadan geldık ıkı sene kaldım kutahya da sız elazıgın neresındesınız

nazlı bizde 4 yıl kütahyada bulunduk eşin askermi? şayet öyleyse eğt tb görev yaptınızmı çünkü benim kütahyadan pek çok arkadaşım elazığ kovancılara gitti merak ettim cevaplarsan sevinirim:teytey:

ben merkezdeyim burda salıyı duymadım ama evet cuma günleri annelerine gidiyolar bi de gelinler kendileri tek gitmiyo mutlaka birileri götürüyo eşi izin alabiliyosa eşi ya da abisi veya erkek kardeşi gelip alıyo hani gelinler yolu bulamaz falan :))) zaten yalnız hiçbir yere göndermiyolar gelini mutlaka yanında birisi olacak! istanbuldan buraya gelin gelmiş birisi olarak hayretle izliyorum bu geleneği şikayet eden de yok valla herkes halinden memnun daha neler neler var

Bilmem mi 4 yıl kaldım Tavşanlı da..Salı cuma geleneği Tavşanlı da iyi hüküm sürer ve herkes bağlı kalır..Htta bu konudan dolayı boşnmalar bile yaşanmıştır.
Ben çok mutulu günler geçirdim orda.İnsanı gibi insan başka memlekette görmedim emin olun.Çok sevecenler çoook..

Sevgiler.....

kütahya daha büyük ya ondan yolu bulamıyorlardır belkitatlicadiarzuburada çocuğunu alan gider:dance::Roflol:
ben merkezdeyim burda salıyı duymadım ama evet cuma günleri annelerine gidiyolar bi de gelinler kendileri tek gitmiyo mutlaka birileri götürüyo eşi izin alabiliyosa eşi ya da abisi veya erkek kardeşi gelip alıyo hani gelinler yolu bulamaz falan :))) zaten yalnız hiçbir yere göndermiyolar gelini mutlaka yanında birisi olacak! istanbuldan buraya gelin gelmiş birisi olarak hayretle izliyorum bu geleneği şikayet eden de yok valla herkes halinden memnun daha neler neler var

X