Yok onun cevresinde benden daha güzel kizlar var eminim buna.ama ben yuz verdim evet sordu ben senin tarzin biri miyim diye bos bulundum evet dedim. .havalandı. .
Evet bir yarasi var sanirim turk kadini en cirkin kadin tipiymis ole dedi.bende dedim bende turkum niye bole soyluyorsun.sen litvanyaya finlandiyaya gittin mi hic dedi.ordaki kizlar cok güzel .onlarla kendini kiyaslama falan filan. Bende tutamadim kendimi benide yabanci erkekler begenir dedim.meraklisiniz tabi gevura demeye basladi..
Evet bir yarasi var sanirim turk kadini en cirkin kadin tipiymis ole dedi.bende dedim bende turkum niye bole soyluyorsun.sen litvanyaya finlandiyaya gittin mi hic dedi.ordaki kizlar cok güzel .onlarla kendini kiyaslama falan filan. Bende tutamadim kendimi benide yabanci erkekler begenir dedim.meraklisiniz tabi gevura demeye basladi..
İnatcı da olabilirsin ama en azından usül adap biliyorsun. Salla gitsin
Çok tuhaf dialoglarınız var
Sevgi kırıntısı veya havadan sudan muhabbeti bile görmedim ben adam fizikten söz edip duruyo, bi elinde gazozu eksik bence bu adamın bildiğin Nuri Alço
O dusmez sanmam cok cool havalarda zaten dedi bir kızın pesinde kosamam vs...bence hiç umursama hoşlandığını bildiği için aklına estikçe yazıyo... hatta hiç muhatap olma.... zaten o düşecektir peşine sen sallamadıkça
Sevgi yok ki bi kere gordum zaten.evet baska kizlari anlatiyor guzel diye.ben ne yapayim adam begenmiyormus iste turk kizini demek
herzamanki gibi boş laflar hep aynı taktik aynı yalanlar ben çözdüm artık yani leb dememden adamlar ben leblebiyi anlıyorum çözene kadarda canım yanmadı değil yaniEvet resmen ayagina cagirdi ben inat yapmisim buna ondan oyle yapmis.ben inatciymis vs vs.dikine gidiyormusum.bilmem hoslanmistim iste yas farki gozume batmadi tipi zaten genc gosteriyor..
Gitmemekle iyi yapmışsın
Hatta ben olsam selam bile vermem böyle birisine
Ama yine de büyük konuşmayayım belki selamün aleyküm amca derim
neden gitmek istemediğinizi açıkça söylemediyseniz eğer neden kötü düşünmüş. hemen o olasılık aklına gelmiş. madem iyi süperdi neden iş yerine tek başınıza çağırdı... kafeler ne güne duruyor....
hadididı da "kıza bak ne ince düşünmüş" diyeceği yerde "çevremde çok kız var" diye biliyor.
iyiki gitmemişsin...
Boşver arkadaşım sal gitsin işine, kendine Finlandiyalı falan bulsun, uzak olsun...
Hani zorla birsey yapicagindan degil de bole ayagina cagirmasi bana koydu.onca ay arama sorma.bide yarin bulusalim dedi yok dedim geç olur sonra hafta sonu dedik.ben inatciymisim ondan inat etmis benim inadimi kirmak istemis.
nuri alco nun 2014 versiyonuaman uzak dur gitsin 40ına gelmiş hala kız mı begenmiyomuş
bende 28 yaşındayım, 40 yaşında bir adam bana fazla geldi. Tabi tercih meselesi, çokta önemli değil. Prestij sahibiymiş ya hani adam, Allah kimsenin sonunu benzetmesin ama Münevver Karabulut cinayetini işleyen adam da gayet zengin, prestijli bir adamdı. Yani para, mal, mülk, prestij hepsi boş, söz konusu "güven"se...
sen doğru olanı yapmışsın zaten. Niye seni işyerine çağırıyo ki, bir de o kadar zaman aramayan bir adam. hiç güven vermedi bana açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?