- 12 Nisan 2012
- 3.765
- 1
benim kuşum 3 aylık falan yazmıştım geçen ama dün saydım 4 buçuk aylıkmış..gençleştiriyorum kuşu ben.yakında maske uygularız ona :)) benim kuşta ara ara döker ama koptuğundanmı yani normalmi yoksa dökme dönemimi anlayamıyorum..ara sıra ufak tüyler uçuşur hep..birde bu aralar o tüyler olduğu gibi çok kaşınıyor..benm kuş kaşınmaktan hatta kuyruğunun ucunu kopardı kocaman tüyü bende kaldı anahtarlık süsü gibi..vitaminini zamanında ver olmazsa yani bende tüy dökümünü anlamıyorum..iyi kuşa bişe olmamış birde o dolapta kıyamam yaa:) meraklılar çok birde..ya bu aralarda bnm tele geliyorlar.tuşları sökülecek neredeyse..:)bnm kuşun cinsiyetini tam bilmiyorum ama benmkide ele gelmiyor..çok istiyorum ama ne yapsam gelmiyor..alıncada cıyak cıyak bağırıyor.eline alırsan öp mutlaka o zaman sakinleşiyor..sanırım anlıyor sevildiğini..bebeğini tutup dün kukla gibi oynatayım dedim korkmadan dibine kadargeldi.gaga altını o elimi farketmicek şekilde sevdim ama kendinden geçti kuş ..sevilmeyi çok seviyor ama ele gelmiyorki
canım kaşınır kuşlar kendini temizler tüylerini düzeltir ama vitamin kullanmak şart benim ki 7 aylık çok korkmuştum tüy dökünce hatta başlık açtım sağolsun arkadaşlar yardım etti bak istersen tatlım
ele gelmez zaten tatlım parmağınla seveceksin öyle mutlu oluyo ki mesela benim bıdığım kardeşim okuldan gelince hareketlenmez ama ben eve gireyim resmen enerji patlaması nasıl sesleniyo ben buradayım hadi al der gibi kıpır kıpır hemen alıyorum öpüyorum öpüyorummmmmmm salıyorum hemen uçup yine bana geliyo dün ne oldu ben yorgunum koltukda uzanmışım buduğım geldi saçımla oynadı koltuğun üstünden kipriklerime dokunuyo gagası ile seviyo kulağımın yanına gelip öpücük sesi yapıyo ayyy çok fena benim kızım yaaaaaaa