- 1 Ağustos 2012
- 278
- 1
merhabalar benim de bir boncuk kızım var 7 aylık kız olduğu için konuşturamadım daha sadece zil sesi öpücük birde kendi kendine sesler çıkarıyo çok hareketli maşallah kuşum ne fırıldaklıklar yapıyp yem kutusuna ters girmeler bacaklarının arasından geçmeler şu sıralar tüy döktü biraz korkuttu beni vitaminini ilacını aldım şimdi çok şükür iyi
ben her akşam çıkartıyorum kuşumu geziyor odalar da uçuyo istediği gibi geliyo öpücük veriyo takı toka hastası çok hoşuna gidiyor renkli şeyler yakalamak pek zor oluyo genelde yoruluyo parnagımla severken kendinden geçiyo gözlerini kapatıyo o an yakalıyorum yada ışıkları kapatıyorum bulundugu yerde artık o an neredeyse koltuk ,masa ,tül hemencecik alıyorum karanlıkda görmüyo gözü
harikaymış ya:) güldüm okurken yorumlarını..çok tatlı aman nazar değmesin boncuklara :) bu arada benim boncukta takla atıyor.yemliğe tersten giriyor aynılar yani.ben ilk korktum stresten sanmıştım yemliğe girmesini,korkudan saklancak yer arıyor sanıyordum...ikisini bir an yanyana düşündümde eğitilmiş gibi aynı hareketleri yapıyor.kardeşmi yoksa:))kafesi temizlemek istediğimde yerde halıya gidiyor kafes teline tutunup bacak arasından hop atıyor taklayı:))annemde bayılıyor onun o hareketine..taklacı kuş oldu adı yani:))benim kuş hatta sırt üstü yatmaya bayılır..takla atarken kalıveriyor bacakları havada sırt üstü yatar arada öyle..:)) bu aralar bir huy daha edindi onun kimseye vermediğ kendi boyunda oyuncak bebeği var onun tepesine çıkıyor oynuyor sonra yanına oturup başında kafayı bebeğe yaslayıp uyuyor.dün gece uyudu sandım bebeği alayım dedim ciyak ciyak bağırdı valla.çok tatlılar yaa:)) benmde erkek değil galiba..ama olsun çok sevdim boncuğumu ben..
parola;inşallah bende öyle saksı bulurum..hiç görmesim nasıl bişey bilmiyorum..yemliklerin içe asılma yeri var öylemi kafese konuyor?birde benim kuş hiç bişe yemiyor ya..yem ve marul sadece..
Son düzenleme: