selam millett
Bende varım bundan sonra çalışmıyorum evdeyim ama eşimin maaş kartı bende harcamaları ödemeleri ben yaparım
gerçi ödemelerden sonra pek bişey kalmasa bundan sonra bende varımm
benıde listeye eklerseniz sevınırım hergun gelıp yazıcam ne kadar attığımı bugunn 15 liraya açılışı yapıorum
Kızlar kimse rezil olmaz burda merak etmeyin ama bir ay 0 tl biriktirene ceza veririz o ayrı:13:
arkadaşlar beni de alırmısınız aranıza? hemen gidip cüzdanımdaki bozuklukları toplucam :)
kızlar 1 bçk lira çıktı cüzdandan attım binik bi bozuk para cüzdanınahayırlısı bakalım. her gün 1 lira atsan bile ayda 30 yılda 360 lira eder hemde çaktırmadan birikir orda
oley süperisn elifcimmkıskandım bazı arkadaşların ulaştıklaı rakamları görünce 10 tl daha atıyorum
tamam canım hergün burdayım bundan sonrabakalım kimler ne kadar biriktiricek
oley süperisn elifcimm
rekabet içinde olmak da ayrıca güzel cnmm
bakalım ne olacak.. daha büyük paralarla birikim yapmaya çalışıyoruz zaten nişanlımla ama bu bir şeyden kısmadan olacak.topic harika gerçekten..
nişanlımdan da destek istedim. üzerindeki bozuklukları 1-2 atarsın sen de dedimsöz aldım
gnlük birikimler topiğe y sonundkiler bana cnmmanladığım her gün sana yazıyoruz günlük tasarrufumuzu
ay sonunda da özel mesajdan tüm toplamı yazıyoruz
anlamış mıyım??
aramıza hoşgeldin cnmIyi aksamlar.... Nerdeyse iki yildir kendi kendime biriktirmeye basliyorum, 10 gun sonra birakiyorum yani istikrar yokkkk bende.. Bende baslamak istiyorum ama birilerinikn beni zorlamasi lazim:)) Bende baslamak istiyorum sizinle... Yarin kucuk paralarimi yazip sizede bildiririm:)
Benim acilen açılmayan bi kumbaraya ihtiyacım varyoksa benim kocam ucundan ucundan tırtıklar daha önce bi kumbara faciamız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?