Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Iyiyim Coktandir bakmiyordum kk ya 1 yasinda oglum oldugu icin cook vaktim yok... Hep oyun oynamak isteyen bi cocuk, bikacdefa baktim konuya da pek paylasim yoktu yazmadim ama simdi goruyorum ki katilim yukselmis.. Sen nasilsin?

imm cnm valla napim ama sen katılmak için dım atmazsan o atmazsa ben atmazsam naıl syı çoğalcak ki

Kızlar günaydin.bu ara hiç para aramadın

Gunaydın hsnımlar paylaşımlar cogalmıs ne guzel baya kalabalıklastıkbugun evdeyım buyuk ıhtımal atamam ama atarsam hbr ederım yıne

Gunaydın hsnımlar paylaşımlar cogalmıs ne guzel baya kalabalıklastıkbugun evdeyım buyuk ıhtımal atamam ama atarsam hbr ederım yıne

ATmasn da gel Cnm yaaa sohbet ederiz hep beraber tanisiriz burada kizlarlaa

Beni de alın aranıza... Bozuklarımı biriktirmek istiyorum

Olur canım. Mesela 1 Ocak'tan itibaren saydım bozuklarımı 13 tl var.
Bizim heriften kaçırdığım bozukları atıcam

Olsun cnmmmm günlük 2 tl koysan kenara aylık 60tl begenmiyormusun

Olsun cnmmmm günlük 2 tl koysan kenara aylık 60tl begenmiyormusun

Valla geçen ay saydık 120 tl biriktirmişiz. O kadar iyi geldi ki acil çıkan bir ödemeyi ordan yaptık mesela...
Beğenmemezlik olur mu hiç

Son düzenleme:
Valla geçen az saydık 120 tl biriktirmişiz. O kadar iyi geldi ki acil çıkan bir ödemeyi ordan yaptık mesela...
Beğenmemezlik olur mu hiç

Gördün mü bak o zaman ne yapıyoruz birime devam

Bazen o kenarda ki paraa ilaç gibi geliyor insanaaaa :13:

Kaçırın kızlar kaçırın Benim ananem tüm biriktirdiği paraları altınları saksıların dibine gömerdi Gerçi o hırsızlardan korkardı yalnız yaşadığı için ama aynı zamanda iyi bir tasarruf aracı bulmuştu. Evin en ücra köşelerine koyabilirsiniz illa ki gizli bir yeriniz vardır, kimse bulamaz böylece

işte hergün giremeyebilirim. siz beni boşverin :)

Cnm sen bilirsin fakat düzenli bildirm olmayınca uhdemde bosluyor tabi önemli bısi olursa olabilir ama onun haricimde bildirim yaşlıdan şart

Ehe eeh eski insanlar daha akıllı ve pratik düsünuüyorlarmis Cnm

günaydın kızlarrr

Henüz bozukluk bulamadım evden çıkarım öğlede sonra balık filan alıcam akşam yemeğine misafirlerimm akşama birsürü bozukluklarla geri dönerimm inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…