• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

selam millett:3:

Bende varım bundan sonra çalışmıyorum evdeyim ama eşimin maaş kartı bende harcamaları ödemeleri ben yaparım :46:

gerçi ödemelerden sonra pek bişey kalmasa bundan sonra bende varımm :46:

benıde listeye eklerseniz sevınırım hergun gelıp yazıcam ne kadar attığımı bugunn 15 liraya açılışı yapıorum:46::46::46::46:

cnm hoşgeldinnnnn :1::1::16:

düzenli paylşımlarını fikirlerini bekliorumm :16::16:

haa bide ayın son günü bna özel mesajla biriktirdiğin parayııı yazmayı unutma olur muuu :16::16:

Kızlar kimse rezil olmaz burda merak etmeyin ama bir ay 0 tl biriktirene ceza veririz o ayrı:23::13:

arkadaşlar beni de alırmısınız aranıza? hemen gidip cüzdanımdaki bozuklukları toplucam :)

tabiki cnmmm . ama mutlka düzenli bildirime gel hergün olur mu bide ayın son günü akşama kadar topladığın aylık bildirimi yapmayı unutma cnmmm :16::16:

sevgili editörüm elifte aşağıdaaa sende mi katılcan cnm :16::16:

kızlar 1 bçk lira çıktı cüzdandan attım binik bi bozuk para cüzdanına:D hayırlısı bakalım. her gün 1 lira atsan bile ayda 30 yılda 360 lira eder :D hemde çaktırmadan birikir orda :D

kızlar 1 bçk lira çıktı cüzdandan attım binik bi bozuk para cüzdanına:D hayırlısı bakalım. her gün 1 lira atsan bile ayda 30 yılda 360 lira eder :D hemde çaktırmadan birikir orda :D

aynen öle cnm llah beraket versinnn :16::16:

oley süperisn elifcimm :46::46:

rekabet içinde olmak da ayrıca güzel cnmm :16::16:

bakalım ne olacak.. daha büyük paralarla birikim yapmaya çalışıyoruz zaten nişanlımla ama bu bir şeyden kısmadan olacak.:27: topic harika gerçekten..

nişanlımdan da destek istedim. üzerindeki bozuklukları 1-2 atarsın sen de dedimsöz aldım :23:

bakalım ne olacak.. daha büyük paralarla birikim yapmaya çalışıyoruz zaten nişanlımla ama bu bir şeyden kısmadan olacak.:27: topic harika gerçekten..

nişanlımdan da destek istedim. üzerindeki bozuklukları 1-2 atarsın sen de dedimsöz aldım :23:

senin gibi istekli arkadasları görmek beni dha çok motive edio cnmm :16::16:

anladığım her gün sana yazıyoruz günlük tasarrufumuzu
ay sonunda da özel mesajdan tüm toplamı yazıyoruz
anlamış mıyım??

Iyi aksamlar.... Nerdeyse iki yildir kendi kendime biriktirmeye basliyorum, 10 gun sonra birakiyorum yani istikrar yokkkk bende.. Bende baslamak istiyorum ama birilerinikn beni zorlamasi lazim:)) Bende baslamak istiyorum sizinle... Yarin kucuk paralarimi yazip sizede bildiririm:)

Benim acilen açılmayan bi kumbaraya ihtiyacım var :ssz: yoksa benim kocam ucundan ucundan tırtıklar daha önce bi kumbara faciamız var :27:

anladığım her gün sana yazıyoruz günlük tasarrufumuzu
ay sonunda da özel mesajdan tüm toplamı yazıyoruz
anlamış mıyım??
gnlük birikimler topiğe y sonundkiler bana cnmm :16::16:
Iyi aksamlar.... Nerdeyse iki yildir kendi kendime biriktirmeye basliyorum, 10 gun sonra birakiyorum yani istikrar yokkkk bende.. Bende baslamak istiyorum ama birilerinikn beni zorlamasi lazim:)) Bende baslamak istiyorum sizinle... Yarin kucuk paralarimi yazip sizede bildiririm:)
aramıza hoşgeldin cnm :3::3:
Benim acilen açılmayan bi kumbaraya ihtiyacım var :ssz: yoksa benim kocam ucundan ucundan tırtıklar daha önce bi kumbara faciamız var :27:

bir milyoncularda var cnmm :1::1:

Back