- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın cnmm
Iyiyim Coktandir bakmiyordum kk ya 1 yasinda oglum oldugu icin cook vaktim yok... Hep oyun oynamak isteyen bi cocuk, bikacdefa baktim konuya da pek paylasim yoktu yazmadim ama simdi goruyorum ki katilim yukselmis.. Sen nasilsin?
Kızlar günaydin.bu ara hiç para aramadın
Gunaydın hsnımlar paylaşımlar cogalmıs ne guzel baya kalabalıklastıkbugun evdeyım buyuk ıhtımal atamam ama atarsam hbr ederım yıne
Beni de alın aranıza... Bozuklarımı biriktirmek istiyorum
Tabikisi gel Cnm her zaman ama
Düzenli bildirm yap ama tmm mı Cnm
Olur canım. Mesela 1 Ocak'tan itibaren saydım bozuklarımı 13 tl var.
Bizim heriften kaçırdığım bozukları atıcam
Olsun cnmmmm günlük 2 tl koysan kenara aylık 60tl begenmiyormusun
Valla geçen az saydık 120 tl biriktirmişiz. O kadar iyi geldi ki acil çıkan bir ödemeyi ordan yaptık mesela...
Beğenmemezlik olur mu hiç
Düznli bildirim ve ay sonu toplam bildirim yapmak mecburi ama cnmm bilgin olsunben konuyu bugün gördüm. bakalım ben de yapabilecek miyim?:44:
işte hergün giremeyebilirim. siz beni boşverin :)
Kaçırın kızlar kaçırın Benim ananem tüm biriktirdiği paraları altınları saksıların dibine gömerdi Gerçi o hırsızlardan korkardı yalnız yaşadığı için ama aynı zamanda iyi bir tasarruf aracı bulmuştu. Evin en ücra köşelerine koyabilirsiniz illa ki gizli bir yeriniz vardır, kimse bulamaz böylece
Gördün mü bak o zaman ne yapıyoruz birime devam
Bazen o kenarda ki paraa ilaç gibi geliyor insanaaaa :13: