• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Kaçırın kızlar kaçırın:1: Benim ananem tüm biriktirdiği paraları altınları saksıların dibine gömerdi:9: Gerçi o hırsızlardan korkardı yalnız yaşadığı için ama aynı zamanda iyi bir tasarruf aracı bulmuştu. Evin en ücra köşelerine koyabilirsiniz illa ki gizli bir yeriniz vardır, kimse bulamaz böylece:27:

Hahahahaha süpermiş :52:
Ben saksıya gömsem çiçek kurur atılır o çiçek gider paracıklar :37:

günaydın kızlarrr:16:

Henüz bozukluk bulamadım evden çıkarım öğlede sonra balık filan alıcam akşam yemeğine misafirlerimm akşama birsürü bozukluklarla geri dönerimm inşallahh:32:

Günaydın...
Gelsin paracıklar :52: :23:

Gerçekten de öyle. Allah bereketini versin öncelikle,1 kuruş bile önemli :nazar:

Aynen öle cnmm boşluk neler olcak bu ay :34:
günaydın kızlarrr:16:

Henüz bozukluk bulamadım evden çıkarım öğlede sonra balık filan alıcam akşam yemeğine misafirlerimm akşama birsürü bozukluklarla geri dönerimm inşallahh:32:

Kumbaranı çıkar misafirlerde atsın :60:

kızlar bugün evden hiç çıkmadım.. cüzdanımda sadece 100 liralık bir kağıt para var.. bozamadım yani... yarın artık bugününküyle beraber atıcam.

kızlar bugün evden hiç çıkmadım.. cüzdanımda sadece 100 liralık bir kağıt para var.. bozamadım yani... yarın artık bugününküyle beraber atıcam.
olsun cnm 2 günü beraber atarsın sende :54:
bu topiği çok seviyorum 20liram var bugün harcamadım illede ....eve gidince kumbaraya atacam 20 daha attım sayın

bu topik sayesinde çok parmız olcak kızlar :23::23:

kızlar bugün nihayet kumparama para atabildim. evde hiç para yoktu. bozukluk bile atamadım şu ana kadar. lazım olur diye.

bugün ek bi iş yapmıştım. ordan aldığım parayı attım kumbaraya. aslında kredi borcumuz duruyor ama yatırmıcam. o para bebeğim için. biriktirmem lazım artık. ben ne kadar çok eve para harcarsam o kadar gidio. ekstradan aldığım bütün paralar yok oldu gitti şimdiye kadar.

bu sefer biriktircem inş. :)

kızlar bugün nihayet kumparama para atabildim. evde hiç para yoktu. bozukluk bile atamadım şu ana kadar. lazım olur diye.

bugün ek bi iş yapmıştım. ordan aldığım parayı attım kumbaraya. aslında kredi borcumuz duruyor ama yatırmıcam. o para bebeğim için. biriktirmem lazım artık. ben ne kadar çok eve para harcarsam o kadar gidio. ekstradan aldığım bütün paralar yok oldu gitti şimdiye kadar.

bu sefer biriktircem inş. :)

kaç tl attın kumbarana bugün cnm :54::54:

baya attım :) sölemiim şimdi bereketi kaçmasın :)

100 tl attım. inş devamı gelir.

kızlar biriktirdiğiniz paralarla ne yapmayı düşünüyorsunuz? ( daha biriktirmeden hayalini kuruyorum D:)

Back