Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Bereketli olsunn canım

Gerçekten öyle canım Birikimin en güzel tarafı, bu toplayınca biraraya gelen inanılmaz rakamlar. Öyle lüzumsuz işlere harcanıyor ki dikkat etmeyince. Uzun vadede inanılmaz birikimler yapılabiliyor.

kız mıktarı yazmamısım5 lıra attım

Bereketli olsun...

Ben de bugün 5 tl daha attım

Kızlar benden de bugün 26 tl bundan sora da böle gider umarım

tamda bana uydu bu konu
1milyonu bile biriktiriom
ama kızlar şöle bi sorunum var
ben çalışmıorum elimede hiç para geçmio ben nasıl biriktireyim yaaaaaa

tamda bana uydu bu konu
1milyonu bile biriktiriom
ama kızlar şöle bi sorunum var
ben çalışmıorum elimede hiç para geçmio ben nasıl biriktireyim yaaaaaa

neden cnmmm ekmek lmıormusun eve hiç ordan burdan illa bi şekilde geçer para eline pazara gidersin artar atarsın kumbrana az çok deme damlaya damlaya göl olur

neden cnmmm ekmek lmıormusun eve hiç ordan burdan illa bi şekilde geçer para eline pazara gidersin artar atarsın kumbrana az çok deme damlaya damlaya göl olur

evet cnm 1 milyon 3 milyon falan atıyoım arada amaşimdi listeye yazılmaya cessaret edemedim valla en düşük ben çıkarım rezil olurumdiye
gerçi geçen ay 75 milyona elişi sattım 100 debabam verdi hemen çeyrek aldım koydumm kenara
biraz dakumbaramda var 50 anca
buayda siparişim var 200 tl lik onu alim hemen bi çeyrek daha alıcam aslında birikioda listeye yazılmaya cesaret edemedim

neden rezil olacaksın cnmmm kimse dalga geçmez merak etmeee

beni de aranıza alır mısınız ?? ben öğrenci olduğum için az az biriktiricem ama biriktiricem

beni de aranıza alır mısınız ?? ben öğrenci olduğum için az az biriktiricem ama biriktiricem

neden almayalım cnm her ayın son günü bana birikiminiii özel mesjla yolla olur mu tatlım birde kumbaraa para attıkça burda paylaş bizimle

tamm ne kadar biriktirsem kardır benim içn

selam millett

Bende varım bundan sonra çalışmıyorum evdeyim ama eşimin maaş kartı bende harcamaları ödemeleri ben yaparım

gerçi ödemelerden sonra pek bişey kalmasa bundan sonra bende varımm

benıde listeye eklerseniz sevınırım hergun gelıp yazıcam ne kadar attığımı bugunn 15 liraya açılışı yapıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…