Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...
- Konu Sahibi julia__
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?5 kuruş bile atamadım bugün
Olsun Muhatcım, önemli olan düzenli olarak bu işe gönül vermek. Hem bir ssüre biriktirmeyip ondan sonra atmanın da keyfi başka oluyor
- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
5 kuruş bile atamadım bugün
Evden cıkmayınca bende atamıyorum esımde olursa bozukluk ondan topluyorum
Bugun 2 lıra attım kızlar ay sonuna nekadar para bırıkecek bakalım
3,5 tl attım bugün. Bu buçuklu paralar da çok ilginç, sizin de buçuk oluyor hep attılarınız. Bozdurduğumuz cüzdanımızda bulduğumuz para üstlerini kumbaraya attığımızdan mıdır nedir Bu arada kızlar para biriktirmeye başlamamla birlikte gündelik yaşantımdaki harcamaları da kısmak için düşünmeye başladım böylece gelecekteki birikimlerin de yolunu şimdiden açmak istiyorum. İşte bu hafta yaptıklarım
Yüz kremim bitiyordu, kesin para harcama krizimin tuttuğu bir anda serum-tonik-krem-temizleme jeli derken kendimce bir servet döküp sonra suçluluk duygusuyla kıvranacaktım. Ondan sonra da zamansızlıktan bir türlü düzenli uygulayamayıp kendime sinir olacaktım. Ben de bir türlü cesaret edemediğim TCA peelingi denemeye karar verdim böylece hem kış aylarımı cildimi yenileyerek geçirebileceğim hem de cildim hassaslaştığı için Bepanthen veya Excipial Hydro gibi ucuz kremlerle ve minimum makyajla yaza kadar idare edebilecektim Hemen 13 tl'ye bir şişe %15 TCA ile bir kalıp doğal sabun sipariş ettim, evde de alıp daha kapağını açmadığım Excipial Hydro vardı (bu da 10 tl filandır şimdi). TCA'yı korka korka yapsam da çok şükür sonuç hiç de fena değil. Burada yapan arkadaşlarımızdan çok şey öğrendim, takıldıklarımı sordum. Hindistancevizi yağlı ve killi sabunumu da 3 tl'ye aldım, çok duru bir his bırakıyor ve iyi makyaj çıkarıyor. Yani demem o ki, gidip 300-500 tl harcamaktan da böylece kurtulmuş oldum hem de bu sayede yaza kadar bakım yapacağım yüzüme
Aklımıza geldikçe yaptıklarımızı paylaşalım mı kızlar böylece tasarruf etmek hep aklımıza işler motive oluruz birbirimiz sayesinde
Yüz kremim bitiyordu, kesin para harcama krizimin tuttuğu bir anda serum-tonik-krem-temizleme jeli derken kendimce bir servet döküp sonra suçluluk duygusuyla kıvranacaktım. Ondan sonra da zamansızlıktan bir türlü düzenli uygulayamayıp kendime sinir olacaktım. Ben de bir türlü cesaret edemediğim TCA peelingi denemeye karar verdim böylece hem kış aylarımı cildimi yenileyerek geçirebileceğim hem de cildim hassaslaştığı için Bepanthen veya Excipial Hydro gibi ucuz kremlerle ve minimum makyajla yaza kadar idare edebilecektim Hemen 13 tl'ye bir şişe %15 TCA ile bir kalıp doğal sabun sipariş ettim, evde de alıp daha kapağını açmadığım Excipial Hydro vardı (bu da 10 tl filandır şimdi). TCA'yı korka korka yapsam da çok şükür sonuç hiç de fena değil. Burada yapan arkadaşlarımızdan çok şey öğrendim, takıldıklarımı sordum. Hindistancevizi yağlı ve killi sabunumu da 3 tl'ye aldım, çok duru bir his bırakıyor ve iyi makyaj çıkarıyor. Yani demem o ki, gidip 300-500 tl harcamaktan da böylece kurtulmuş oldum hem de bu sayede yaza kadar bakım yapacağım yüzüme
Aklımıza geldikçe yaptıklarımızı paylaşalım mı kızlar böylece tasarruf etmek hep aklımıza işler motive oluruz birbirimiz sayesinde
Son düzenleme:
- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
3,5 tl attım bugün. Bu buçuklu paralar da çok ilginç, sizin de buçuk oluyor hep attılarınız. Bozdurduğumuz cüzdanımızda bulduğumuz para üstlerini kumbaraya attığımızdan mıdır nedir Bu arada kızlar para biriktirmeye başlamamla birlikte gündelik yaşantımdaki harcamaları da kısmak için düşünmeye başladım böylece gelecekteki birikimlerin de yolunu şimdiden açmak istiyorum. İşte bu hafta yaptıklarım
gülayım bende bugün 5,tl 35 krş attım kumbişeee bende sigarayı bırakayım bari oda tasarruftur sonuçta
gülayım bende bugün 5,tl 35 krş attım kumbişeee bende sigarayı bırakayım bari oda tasarruftur sonuçta
Harika olur valla hem de tasarrufların tasarrufu olur o:13:
- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
Harika olur valla hem de tasarrufların tasarrufu olur o:13:
ciğerlerimde duman tasarrufu yapar
dolar mı yapsak acaba yükselişte dolr :26::26:
- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
2 gunluk 5 er tl mı attım bakalım kucuk altını atabılcemmı
bıde ayrıyetten evın butcedende kenarıya atma hedefım var her ay atıyoruz bışeyler bakalım bu ay nasıl olcak pufff bıtmıyokı ödemeler
öedemeler nerde bitcek cnm yaaaa eksik bitmio kiii
ciğerlerimde duman tasarrufu yapar
dolar mı yapsak acaba yükselişte dolr :26::26:
Juliacım şimdi alıştan ziyade eldekileri satmak lazım parça parça. Daha sonra dolar düşüşe geçtiğinde ise elimizdekilerle tekrar düşükten almak Bu sayede ufak ufak karlarımızı toplamaya başlayabiliriz. Dolara yatırım yapmak istiyorsan, sen kurun şu yüksek seyrettiği sıralarda olabildiğince para biriktirmeye çalış ki fiyatı düştüğünde istediğin miktarda alabilesin...
Son düzenleme:
- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
Juliacım şimdi alıştan ziyade eldekileri satmak lazım parça parça. Daha sonra dolar düşüşe geçtiğinde ise elimizdekilerle tekrar düşükten almak Bu sayede ufak ufak karlarımızı toplamaya başlayabiliriz. Dolara yatırım yapmak istiyorsan, sen kurun şu yüksek seyrettiği sıralarda olabildiğince para biriktirmeye çalış ki fiyatı düştüğünde istediğin miktarda alabilesin...
Anladım cnmmm tmm şeni dinleyeceğimm
- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
Hu hu kızlar nerdesınız durdumu bırıkımler bugun ben lıra attım
kaç tl attın kız
- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
bugün 2 tl attım:)) ben biriktirmeye 15 aralıkta başlamıştım 40 tl olmuş bugünki atmayla birlikte :)))
temmuz ayı kumbaram:130 tl
ağustos ayı kumbaram :70 tl
eylül ayı kumbaram :60 tl
ekim ayı kumbaram :80 tl
aralık ayı kumbaram :şu an 40 tl ayın 15 ine kadar 50 tll olur:))))
toplamda :480 tl :)))
güne girmiştim haftada 20 tl 4 kişilik girdim ordanda 720 tl geldi
evdede 2 çeyrek bir yarım vardı bu ayın 15 inde gidip kendime 20 gram bilezik alcam:)))
yani bugün 2 tl 6 ay sonra 20 gramlık bilezik:))))
hiçde küçümsenmicek bi rakam:))
evdede 2 çeyrek bir yarım vardı bu ayın 15 inde gidip kendime 20 gram bilezik alcam:)))
- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
bugün 2 tl attım:)) ben biriktirmeye 15 aralıkta başlamıştım 40 tl olmuş bugünki atmayla birlikte :)))
bence de cnmmm imrendim sana inşallah bizde senin gibi olacağız ama birbirimizi motive etmek için daha çok yazmamız gerek benceee burda demi
- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
kız mıktarı yazmamısım5 lıra attımkaç tl attın kız
- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
evet cnmmkız mıktarı yazmamısım5 lıra attım
benim de başlayasım geldi 5 lira atıyorum
birikim iyidir