• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Bereketli olsunn canım:21:

bugün 2 tl attım:)) ben biriktirmeye 15 aralıkta başlamıştım 40 tl olmuş bugünki atmayla birlikte :)))
temmuz ayı kumbaram:130 tl
ağustos ayı kumbaram :70 tl
eylül ayı kumbaram :60 tl
ekim ayı kumbaram :80 tl
aralık ayı kumbaram :şu an 40 tl ayın 15 ine kadar 50 tll olur:))))

toplamda :480 tl :)))
güne girmiştim haftada 20 tl 4 kişilik girdim ordanda 720 tl geldi
evdede 2 çeyrek bir yarım vardı bu ayın 15 inde gidip kendime 20 gram bilezik alcam:)))

yani bugün 2 tl 6 ay sonra 20 gramlık bilezik:))))
hiçde küçümsenmicek bi rakam:))

Gerçekten öyle canım:16: Birikimin en güzel tarafı, bu toplayınca biraraya gelen inanılmaz rakamlar. Öyle lüzumsuz işlere harcanıyor ki dikkat etmeyince. Uzun vadede inanılmaz birikimler yapılabiliyor.

kız mıktarı yazmamısım:27:5 lıra attım:31:

Bereketli olsun...

Ben de bugün 5 tl daha attım:55:

Kızlar benden de bugün 26 tl bundan sora da böle gider umarım :52:

tamda bana uydu bu konu
1milyonu bile biriktiriom
ama kızlar şöle bi sorunum var
ben çalışmıorum elimede hiç para geçmio ben nasıl biriktireyim yaaaaaa

tamda bana uydu bu konu
1milyonu bile biriktiriom
ama kızlar şöle bi sorunum var
ben çalışmıorum elimede hiç para geçmio ben nasıl biriktireyim yaaaaaa

neden cnmmm ekmek lmıormusun eve hiç ordan burdan illa bi şekilde geçer para eline pazara gidersin artar atarsın kumbrana az çok deme damlaya damlaya göl olur :16:

neden cnmmm ekmek lmıormusun eve hiç ordan burdan illa bi şekilde geçer para eline pazara gidersin artar atarsın kumbrana az çok deme damlaya damlaya göl olur :16:

evet cnm 1 milyon 3 milyon falan atıyoım arada amaşimdi listeye yazılmaya cessaret edemedim valla en düşük ben çıkarım rezil olurumdiye
gerçi geçen ay 75 milyona elişi sattım 100 debabam verdi hemen çeyrek aldım koydumm kenara
biraz dakumbaramda var 50 anca:D
buayda siparişim var 200 tl lik onu alim hemen bi çeyrek daha alıcam aslında birikioda listeye yazılmaya cesaret edemedim

evet cnm 1 milyon 3 milyon falan atıyoım arada amaşimdi listeye yazılmaya cessaret edemedim valla en düşük ben çıkarım rezil olurumdiye
gerçi geçen ay 75 milyona elişi sattım 100 debabam verdi hemen çeyrek aldım koydumm kenara
biraz dakumbaramda var 50 anca:D
buayda siparişim var 200 tl lik onu alim hemen bi çeyrek daha alıcam aslında birikioda listeye yazılmaya cesaret edemedim

neden rezil olacaksın cnmmm :16::16: kimse dalga geçmez merak etmeee :48::48:

beni de aranıza alır mısınız ?? :D ben öğrenci olduğum için az az biriktiricem ama biriktiricem :D

beni de aranıza alır mısınız ?? :D ben öğrenci olduğum için az az biriktiricem ama biriktiricem :D

neden almayalım cnm her ayın son günü bana birikiminiii özel mesjla yolla olur mu tatlım birde kumbaraa para attıkça burda paylaş bizimle :16::16:

selam millett:3:

Bende varım bundan sonra çalışmıyorum evdeyim ama eşimin maaş kartı bende harcamaları ödemeleri ben yaparım :46:

gerçi ödemelerden sonra pek bişey kalmasa bundan sonra bende varımm :46:

benıde listeye eklerseniz sevınırım hergun gelıp yazıcam ne kadar attığımı bugunn 15 liraya açılışı yapıorum:46::46::46::46:

Back