Kaçırın kızlar kaçırınBenim ananem tüm biriktirdiği paraları altınları saksıların dibine gömerdi Gerçi o hırsızlardan korkardı yalnız yaşadığı için ama aynı zamanda iyi bir tasarruf aracı bulmuştu. Evin en ücra köşelerine koyabilirsiniz illa ki gizli bir yeriniz vardır, kimse bulamaz böylece
günaydın kızlarrr
Henüz bozukluk bulamadım evden çıkarım öğlede sonra balık filan alıcam akşam yemeğine misafirlerimm akşama birsürü bozukluklarla geri dönerimm inşallahh
Gerçekten de öyle. Allah bereketini versin öncelikle,1 kuruş bile önemli
günaydın kızlarrr
Henüz bozukluk bulamadım evden çıkarım öğlede sonra balık filan alıcam akşam yemeğine misafirlerimm akşama birsürü bozukluklarla geri dönerimm inşallahh
Kumabaram kayıp kızlar yaa
10 tl atıyorum
En son nereye koymuştun anımsamaya çalışsan
olsun cnm 2 günü beraber atarsın sendekızlar bugün evden hiç çıkmadım.. cüzdanımda sadece 100 liralık bir kağıt para var.. bozamadım yani... yarın artık bugününküyle beraber atıcam.
bu topiği çok seviyorum 20liram var bugün harcamadım illede ....eve gidince kumbaraya atacam 20 daha attım sayın
kızlar bugün evden hiç çıkmadım.. cüzdanımda sadece 100 liralık bir kağıt para var.. bozamadım yani... yarın artık bugününküyle beraber atıcam.
bu topiği çok seviyorum 20liram var bugün harcamadım illede ....eve gidince kumbaraya atacam 20 daha attım sayın
kızlar bugün nihayet kumparama para atabildim. evde hiç para yoktu. bozukluk bile atamadım şu ana kadar. lazım olur diye.
bugün ek bi iş yapmıştım. ordan aldığım parayı attım kumbaraya. aslında kredi borcumuz duruyor ama yatırmıcam. o para bebeğim için. biriktirmem lazım artık. ben ne kadar çok eve para harcarsam o kadar gidio. ekstradan aldığım bütün paralar yok oldu gitti şimdiye kadar.
bu sefer biriktircem inş. :)
baya attım :) sölemiim şimdi bereketi kaçmasın :)
100 tl attım. inş devamı gelir.
kızlar biriktirdiğiniz paralarla ne yapmayı düşünüyorsunuz? ( daha biriktirmeden hayalini kuruyorum D:)
ben bu ay ve şubat ayaının yarısına kadar biriktirdiğim para ile sevgililer günü hediyesi alcamkızlar biriktirdiğiniz paralarla ne yapmayı düşünüyorsunuz? ( daha biriktirmeden hayalini kuruyorum D:)
ben doğum parası biriktiriorum :)
ben kredi kartı borçlarım için biriktiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?