Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Hahahahaha süpermiş
Ben saksıya gömsem çiçek kurur atılır o çiçek gider paracıklar

günaydın kızlarrr

Henüz bozukluk bulamadım evden çıkarım öğlede sonra balık filan alıcam akşam yemeğine misafirlerimm akşama birsürü bozukluklarla geri dönerimm inşallahh

Günaydın...
Gelsin paracıklar

Kumabaram kayıp kızlar yaa

Gerçekten de öyle. Allah bereketini versin öncelikle,1 kuruş bile önemli

Aynen öle cnmm boşluk neler olcak bu ay
günaydın kızlarrr

Henüz bozukluk bulamadım evden çıkarım öğlede sonra balık filan alıcam akşam yemeğine misafirlerimm akşama birsürü bozukluklarla geri dönerimm inşallahh

Kumbaranı çıkar misafirlerde atsın

kızlar bugün evden hiç çıkmadım.. cüzdanımda sadece 100 liralık bir kağıt para var.. bozamadım yani... yarın artık bugününküyle beraber atıcam.

bu topiği çok seviyorum 20liram var bugün harcamadım illede ....eve gidince kumbaraya atacam 20 daha attım sayın

kızlar bugün evden hiç çıkmadım.. cüzdanımda sadece 100 liralık bir kağıt para var.. bozamadım yani... yarın artık bugününküyle beraber atıcam.
olsun cnm 2 günü beraber atarsın sende
bu topiği çok seviyorum 20liram var bugün harcamadım illede ....eve gidince kumbaraya atacam 20 daha attım sayın

bu topik sayesinde çok parmız olcak kızlar

kızlar bugün nihayet kumparama para atabildim. evde hiç para yoktu. bozukluk bile atamadım şu ana kadar. lazım olur diye.

bugün ek bi iş yapmıştım. ordan aldığım parayı attım kumbaraya. aslında kredi borcumuz duruyor ama yatırmıcam. o para bebeğim için. biriktirmem lazım artık. ben ne kadar çok eve para harcarsam o kadar gidio. ekstradan aldığım bütün paralar yok oldu gitti şimdiye kadar.

bu sefer biriktircem inş. :)

kaç tl attın kumbarana bugün cnm

baya attım :) sölemiim şimdi bereketi kaçmasın :)

100 tl attım. inş devamı gelir.

kızlar biriktirdiğiniz paralarla ne yapmayı düşünüyorsunuz? ( daha biriktirmeden hayalini kuruyorum D:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…