• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

bu sayfa insanı gaza getiriyo kumbaram yok hemen alıcam ama şimdilik bi yerde biriktiriyorum bugün 3 tl attım 35 tl oldu:))

Bende katılmak istiyorum sayfayı yeni gördüm ama ben başlamıştım bu ay zaten hemen hemen 90liram var bende çalışmıyorum yeni evliyim bozuk paralar benden kağıtlar eşimden :-) bugün 5lira attım :)

Son düzenleme:
bu sayfa insanı gaza getiriyo kumbaram yok hemen alıcam ama şimdilik bi yerde biriktiriyorum bugün 3 tl attım 35 tl oldu:))

Bende katılmak istiyorum sayfayı yeni gördüm ama ben başlamıştım bu ay zaten hemen hemen 90liram var bende çalışmıyorum yeni evliyim bozuk paralar bende kağıtlar eşimden :-) bugün 5lira attım :)

kızlar hoşgeldinizzzz :3::3::3: bildirimlerinizi düzenli yapın olur mu bol bol sohbete gelin :16::16:

Mrb arkadaşlar bende kumbarada biriktiriyorum pazara markete harcyordum biriktirdikçe ama uzun süreli birikim yapmak istiyorum suan dünden beri 6 tl kumbaramda para var bugünde 3 lira attım

kızlar bende katılabilir miyim? çok birikteremem öğrenciyim ama ne kadar biriktirsem kardır :D

kızlar katılmak isteyenler bana özel mesaj atabilir mi şimdi :16::16:

eeeeeeee anltın bakalım ne var ne yok kızlar :1::1::1:

attım tatlım :D çak feci gaza geliyorum cüzdanımdaki tüm parayı kumparaya atasım var :D
bu topik güzel şeylere vesile olcak inşallah cnmm :16::16:http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/olumunekankayizsmile.gif
dışarıda kar var :)
içeride sıcacık çay tatlı kaynvalidem ve ben var :)

Sizde ne var ne yok

ohh gelin kaynana oturuosunuz keyif yapıosunuz yani :60:

bende napim geyik topiğinde topiğim var bir oraya bir buraya yazıorummm :54::54:

dışarıda kar var :)
içeride sıcacık çay tatlı kaynvalidem ve ben var :)

Sizde ne var ne yok

Benımde kocıs ankaraya egıtıme gıttı bende annemlere geldım :31:haftasonu evıme donucem ıns. Kayınvalıdemler bıze 12saat uzaklıkta gelemıyır bır kez geldı daha:27:

bende mesaj attım hatta kumbaraya para vermiyim boşuna dedim arkadaşım doğum günümde bana ahşap gümüş işlemeli ufak bir kutu almıştı onu kumbara yapacağım çok seviyorum ve boş duruyordu orada :) şimdi 1 buçuk liram vardı direk onu attım hayırlısı devamı gelir inşallah

ilk kez cheese kek yaptım onu yiyorum :D

afiyet olsun:)

Benımde kocıs ankaraya egıtıme gıttı bende annemlere geldım :31:haftasonu evıme donucem ıns. Kayınvalıdemler bıze 12saat uzaklıkta gelemıyır bır kez geldı daha:27:

Ben bu konuda aslında cok yaralıyım ...
3 aylık evliyim 4.ayımıza girdik düğünün ertesi gün hemen döndüğümüz çin 1 haftalığına memlekete gittik hani olur ya teklif edersiniz gezmeye götürelim dedik laf üstü hemen kabul etti
1 aydır da bende ...Hiç demiyolar siz yeni evlisiniz soyle boyle inanın kendi evimin tadını cıkaramadım ne yalan söyliyeyim...
Hayırlısı diyorum artık
Bu arada bende Kütahyalıyım...
Ama istanbulda yasıyorum

Son düzenleme:
Back