o kadar heyecanlıyım ki saçma sapan orta yerden yazmışım yaKuruma değil ya pembe çizgiHemen klasik sorulara cevap alalım ne zaman çıktı bu çizgiler,yumurtlaman ne zamandı, adetine kaç gün var?
Sen tekrarla testi ve hemen bize haber veeerrro kadar heyecanlıyım ki saçma sapan orta yerden yazmışım yaşimdi arkadaşlar normalde adetim 5-6 gün gecikir hep döngüm 35 günde birdir. Aralığın 7si son adet tarihim ama onun öncesinde stresten 2 ay adet olmadım.29 ylülde adet olmuştum bide 7 aralıkta. o yüzden yumurtama günüm ne zaman bilmiyorum.
1,5 senelik evliyim 6 aydır deniyoruz.
Sen zaten görmüyon ne çizgisi arıyon teste yaYalnız baya da belirgin pembe çizgi, sonradan bu kadar belirgin çıkarmı ki ya acaba sen mi farketmedin? İyisi mi sen yarın sabah tekrarla testini ama içime var gibi doğuyor benim.
Yani benim testlerimde hiç sonradan ne kuruma ne başka bişey çıkmadı şimdiye kadar
Yumurtlamanı bilmedigine göre adet döngünü baz alamıcaz bu durumda o zamano kadar heyecanlıyım ki saçma sapan orta yerden yazmışım yaşimdi arkadaşlar normalde adetim 5-6 gün gecikir hep döngüm 35 günde birdir. Aralığın 7si son adet tarihim ama onun öncesinde stresten 2 ay adet olmadım.29 ylülde adet olmuştum bide 7 aralıkta. o yüzden yumurtama günüm ne zaman bilmiyorum.
1,5 senelik evliyim 6 aydır deniyoruz.
Bunu da görmemek için kör olmak lazım beeSen zaten görmüyon ne çizgisi arıyon teste yasen test yapınca bize at yoksa negatif diye çöpe atarsın sen
Ben pozitif cıkarsa sırf sana inadına içini açıp bunda varmı diycem bakalım görcenmiBunu da görmemek için kör olmak lazım beeTesti açmayın canımı yiyin esamesini bile görürüm
Bende yok dicem yook kabak gibiBen pozitif cıkarsa sırf sana inadına içini açıp bunda varmı diycem bakalım görcenmi
Tamam sen yok de nasıl olsa olmıycakBende yok dicem yook kabak gibi
Çizgi de olsa yok dicem
Of ya benimde hiç umudum yok kendimdenTamam sen yok de nasıl olsa olmıycak
Of ya benimde hiç umudum yok kendimden
Kaldı 12 günOf ya benimde hiç umudum yok kendimden
yarın sabah ilk çişle yapam buraya atamSen tekrarla testi ve hemen bize haber veeerrryoksa çatlarız he
Yaa insan bi bakar yaayarın sabah ilk çişle yapam buraya atamçok da ince bakmamıştım ya hemen negatiftir diye atmıştım
Ya o kadar negatif gördüm ki bu da öyle diye attım hemen çöpe.Yaa insan bi bakar yaayapma bi daha öyle hatalar
Gün saymayalım yaa hiç aklımda bile yoktu bak aklıma düşürdünKaldı 12 gün
Tamam saymayalım yaaGün saymayalım yaa hiç aklımda bile yoktu bak aklıma düşürdün
E EbrarAsell nerdesinnn bizi çatlatıcaksın meraktanGün saymayalım yaa hiç aklımda bile yoktu bak aklıma düşürdün
Allah allaahh ama o çizgi pembeydi kuruma çizgisi öyle olmazkiiiTest yaptım şimdi , negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?