Versinnbizde üçümüz olamadık ya hep birimiz eksik kalıyo
Beni alıntılamamışsınız ki bildirim gelsin kızlaaaarBugun de senmi denk gelemedin bildirimlerekulaklarindami cinlamadi gùlùùùmmm
Benimde ağrım kalmadı bendemi çatlattımBeni alıntılamamışsınız ki bildirim gelsin kızlaaaar
Bugün yımırtam çatlamış test silikleşti ağrım sızım bitti
Hamile kalırsak aynı günlerde doğurcaz artıkBenimde ağrım kalmadı bendemi çatlattım
Gece kuluçkaya yattık herhal
Aynı gün olmasada aynı ay inşallah olur ekimin 6 sına denk geliyo allahın izniyle ben baktımHamile kalırsak aynı günlerde doğurcaz artık
Ara ara sancı oluyomu yine batma felan bende oluyo bugün 2 3 kere agrı ve batma olduHamile kalırsak aynı günlerde doğurcaz artık
Yok hiç bişeyim yok benim turrrrup gibiyimAra ara sancı oluyomu yine batma felan bende oluyo bugün 2 3 kere agrı ve batma olduyine benn yine belirtileeerrr
Enee terazi burcu olucak yaniAynı gün olmasada aynı ay inşallah olur ekimin 6 sına denk geliyo allahın izniyle ben baktım
Dün gece bende kıvrandım sancıdan sabahına bişey kalmadı arada sancım oluyo işteYok hiç bişeyim yok benim turrrrup gibiyim
Ama dün çok acılar çektim yaa
Enee terazi burcu olucak yani
Dengesiz işteDün gece bende kıvrandım sancıdan sabahına bişey kalmadı arada sancım oluyo işte
Evet terazi olcak huyu nasıl terazilerin ki
Çok zeki ve ideal bir bebek oluyolarmısYok hiç bişeyim yok benim turrrrup gibiyim
Ama dün çok acılar çektim yaa
Enee terazi burcu olucak yani
Hayır adalete daha düşkünlermiş bilemediinnnDengesiz işte
Alintilamadim he dürtmedim sadece cinlattimBeni alıntılamamışsınız ki bildirim gelsin kızlaaaar
Bugün yımırtam çatlamış test silikleşti ağrım sızım bitti
Aman olsun da ne burcu olursa olsunHayır adalete daha düşkünlermiş bilemediinnn
Aaa kontrol mü var yarın hadi inşallah güzel sonuçlarla gelAlintilamadim he dürtmedim sadece cinlattimsim.di farkettim. (Balikesir )bizde yimirta diyoz bakalim yarin benim yimirtalardan ne cikacak?
Bende catlatabilirim 2guneHamile kalırsak aynı günlerde doğurcaz artık
E hadi o zaman cümbür cemaat 2021 ekim anneleri topiği açarız belkiBende catlatabilirim 2gune
Ewettt yarin yimirta kontrolu var. Olgunlastiysa ovitrelle verecek yada 1-2gun daha bekle diyecek. Sagol kuzumAman olsun da ne burcu olursa olsun
Aaa kontrol mü var yarın hadi inşallah güzel sonuçlarla gel
Hadi inşallah olgunlaşmıştır hep beraber bekleriz batları:)Ewettt yarin yimirta kontrolu var. Olgunlastiysa ovitrelle verecek yada 1-2gun daha bekle diyecek. Sagol kuzum
İnşallahhhhhh gelişmişlerdir yumuşlarınAlintilamadim he dürtmedim sadece cinlattimsim.di farkettim. (Balikesir )bizde yimirta diyoz bakalim yarin benim yimirtalardan ne cikacak?
AynenAman olsun da ne burcu olursa olsun
Aaa kontrol mü var yarın hadi inşallah güzel sonuçlarla gel
Anam ne dakiksinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?