Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tnurta

🌸
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2020
320
225
53
28
kızlar merhaba bata 4 gün var. Adet olucak gibi ağrım olunca umudu kesip negatifi görmek istedim test yaptım ve evet negatif diyip bi köşeye attım. Şimdi baktığımda sanki gölge gibi değilde pembe gibi bişey görüyorum ama fotoğrafda tam belli olmuyor. Rengiyle oynanmış ve orjinal halini koyuyorum buraya yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• BB1DECD8-DE7B-43BF-98DB-B354EC38D170.webp
    13 KB · Görüntüleme: 406
  • 56E4DA95-A184-4AF5-A8E2-2433FE197A79.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 411
Canım 10 dk dan sonrası kuruma çizgisi
Ama inşallah kuruma değildir elinde test varsa tekrarla dayanabilirsen adet gününü bekle
İnşallahh hayırlısı ise vardır sağlıklı bir bebek

Canım 10 dk dan sonrası kuruma çizgisi
Ama inşallah kuruma değildir elinde test varsa tekrarla dayanabilirsen adet gününü bekle
İnşallahh hayırlısı ise vardır sağlıklı bir bebek

Allah razı olsun canım elimde testim kalmadı inşallah gecikirsem alıcam gibi tekrar çok teşekkür ederim

1.olan resimde silik cizgi gorunuyor, ama kirpilmis yazanda gorunmuyor.Adetede 4gun varmis,ben olsam 4gun tekrarlarim koyulasacakmi diye .insaallah koyulasarak dewam eder.❣

1.olan resimde silik cizgi gorunuyor, ama kirpilmis yazanda gorunmuyor.Adetede 4gun varmis,ben olsam 4gun tekrarlarim koyulasacakmi diye .insaallah koyulasarak dewam eder.❣

elimde test kalmadı inşallah gecikirsem alıp yaparım diye düşünüyorum ama dayanabilirsem tabii inşallah koyulaşır çok teşekkür ederim

Allah razı olsun canım elimde testim kalmadı inşallah gecikirsem alıcam gibi tekrar çok teşekkür ederim
Rica ederim bende bir haftadır bu çizgilerin mağduruyum da ondan biliyorum çıkıyo ama malesef koyulaşmıyo işte inşallah seninki koyulaşır

elimde test kalmadı inşallah gecikirsem alıp yaparım diye düşünüyorum ama dayanabilirsem tabii inşallah koyulaşır çok teşekkür ederim
Yedeklesene yahu testlericatlayalim mi 4gun beraber ❣varsa (insaallah )gun gun gorecektik koyulastigini.Bende 7ocagi bekliyorum .keske simdi yedek testlerimi verebilseyddim sana.

Sol resimde görüyorum diğerinde göremedim zaten bu testlerin içini niye açıyosunuz orda t yazmayınca göremiyom ben Zaten erken yapmışşınız negatif miydi kuruma mıydı düşünüp üzülmeyin hemen

Hiç güleceğim yoktu t yazmayınca göremiyorum dedin
Yanlış anlama kendime güldüm t yazmasa da çizgi görüyorum ben kendi testlerimde
5 yıl her ay bakınca artık olmayanıda görüyorum
Sen beni güldürdün rabbimde senin yüzünden gülücükleri eksik etmesin inşallah

Allah gülmekten ayırmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…