Canım 10 dk dan sonrası kuruma çizgisikızlar merhaba bata 4 gün var. Adet olucak gibi ağrım olunca umudu kesip negatifi görmek istedimtest yaptım ve evet negatif diyip bi köşeye attım. Şimdi baktığımda sanki gölge gibi değilde pembe gibi bişey görüyorum ama fotoğrafda tam belli olmuyor. Rengiyle oynanmış ve orjinal halini koyuyorum buraya yorumlarınızı bekliyorum
Canım 10 dk dan sonrası kuruma çizgisi
Ama inşallah kuruma değildir elinde test varsa tekrarla dayanabilirsen adet gününü bekle
İnşallahh hayırlısı ise vardır sağlıklı bir bebek
1.olan resimde silik cizgi gorunuyor, ama kirpilmis yazanda gorunmuyor.Adetede 4gun varmis,ben olsam 4gun tekrarlarim koyulasacakmi diye .kızlar merhaba bata 4 gün var. Adet olucak gibi ağrım olunca umudu kesip negatifi görmek istedimtest yaptım ve evet negatif diyip bi köşeye attım. Şimdi baktığımda sanki gölge gibi değilde pembe gibi bişey görüyorum ama fotoğrafda tam belli olmuyor. Rengiyle oynanmış ve orjinal halini koyuyorum buraya yorumlarınızı bekliyorum
1.olan resimde silik cizgi gorunuyor, ama kirpilmis yazanda gorunmuyor.Adetede 4gun varmis,ben olsam 4gun tekrarlarim koyulasacakmi diye .insaallah koyulasarak dewam eder.❣ ❣
Rica ederim bende bir haftadır bu çizgilerin mağduruyum da ondan biliyorum çıkıyo ama malesef koyulaşmıyo işte inşallah seninki koyulaşırAllah razı olsun canımelimde testim kalmadı inşallah gecikirsem alıcam gibi tekrar çok teşekkür ederim
Yedeklesene yahu testlerielimde test kalmadı inşallah gecikirsem alıp yaparım diye düşünüyorum ama dayanabilirsem tabiiinşallah koyulaşır çok teşekkür ederim
Sol resimde görüyorum diğerinde göremedim zaten bu testlerin içini niye açıyosunuz orda t yazmayınca göremiyom benkızlar merhaba bata 4 gün var. Adet olucak gibi ağrım olunca umudu kesip negatifi görmek istedimtest yaptım ve evet negatif diyip bi köşeye attım. Şimdi baktığımda sanki gölge gibi değilde pembe gibi bişey görüyorum ama fotoğrafda tam belli olmuyor. Rengiyle oynanmış ve orjinal halini koyuyorum buraya yorumlarınızı bekliyorum
Sol resimde görüyorum diğerinde göremedim zaten bu testlerin içini niye açıyosunuz orda t yazmayınca göremiyom benZaten erken yapmışşınız negatif miydi kuruma mıydı düşünüp üzülmeyin hemen
Görmüşün ya isteSol resimde görüyorum diğerinde göremedim zaten bu testlerin içini niye açıyosunuz orda t yazmayınca göremiyom benZaten erken yapmışşınız negatif miydi kuruma mıydı düşünüp üzülmeyin hemen
Allah gülmekten ayırmasın canımHiç güleceğim yoktu t yazmayınca göremiyorum dedin
Yanlış anlama kendime güldüm t yazmasa da çizgi görüyorum ben kendi testlerimde
5 yıl her ay bakınca artık olmayanıda görüyorum
Sen beni güldürdün rabbimde senin yüzünden gülücükleri eksik etmesin inşallah
Ya o rengiyle oynamış onu görebiliyom işteGörmüşün ya iste
Kiz , benim kafamida karistirdin ya senYa o rengiyle oynamış onu görebiliyom işteyani böyle t yazmayınca nereye bakıcagımı bilemiyorum
Soldaki rengiyle oynanmış olan sağdaki kırpılmış özgün yazan orjinali ya bak şimdi sağımı solumu da bilmiyom yoksa benKiz , benim kafamida karistirdin ya sensoldakinde gordum demedinmi? Soldaki mi renkle oynanmis olan? Ben sagdakiyle oynadi sandimya.
Bak kendin göremiyodun kızıda şaşırttınYa o rengiyle oynamış onu görebiliyom işteyani böyle t yazmayınca nereye bakıcagımı bilemiyorum
Göremiyom napiyim bütün testi açanlara da isyan ediyom zatenBak kendin göremiyodun kızıda şaşırttın
Du bidaha inceliyim.Belkide ben bilmiyom sagi solu.Soldaki rengiyle oynanmış olan sağdaki kırpılmış özgün yazan orjinali ya bak şimdi sağımı solumu da bilmiyom yoksa ben
Amanın hep eror verdiSoldaki rengiyle oynanmış olan sağdaki kırpılmış özgün yazan orjinali ya bak şimdi sağımı solumu da bilmiyom yoksa ben
O zaman boşver sağı soluDu bidaha inceliyim.Belkide ben bilmiyom sagi solu.esimden cok duyarim bunu. Senin sagin neresi der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?