Hala aynımı testin yokmu bi çizgiTest yaptım şimdi , negatif.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala aynımı testin yokmu bi çizgiTest yaptım şimdi , negatif.
Hala aynımı testin yokmu bi çizgi
İlginç yaaa neyse adetin geçerse tekrarla canım sen yine inşallah vardır hayırlısıylaAynı. İşin değişik tarafı eski testim de hala aynı.
Var tabi ki çok sıvı tüketmiş olabilirsin en az 3 4 saar çişini tutup aıvı tüketmeden yapmalıydınYa bilmiyorım. Sabah idrarı ile akşam idrarı arasında fark olur mu?
Sabah tekrar test yapıcam.
Nerde bu kızz
Vallah kayıplarda buNerde bu kızz
Daha tam buyumemis pzartesiye kadar dewam edecekmisim 75eBaya yakınız kız seninlede beraber bekliycez sanırım hadi güzel haberlerle gel sende inşallah![]()
GeldiiimmmmmmVallah kayıplarda bu
Vallah kayıplarda bu
Ne kadar olmuş ki ayy bu senaryo bana tanıdık geldi 3 günde mutanta dönüştü yumurtamDaha tam buyumemis pzartesiye kadar dewam edecekmisim 75een azindan yumurta olusmus
![]()
Yok yok teyzesi , Gott daha izin vermemis. (Kleine ei )Ne kadar olmuş ki ayy bu senaryo bana tanıdık geldi 3 günde mutanta dönüştü yumurtam![]()
Aynen büyür onlar büyüüürrrDaha tam buyumemis pzartesiye kadar dewam edecekmisim 75een azindan yumurta olusmus
![]()
Aynen büyür onlar
Dev yumurta bile oluyo bizimkiler demiAynen büyür onlar büyüüürrr![]()
Kız öyle deme sana oluyo olanYok yok teyzesi , Gott daha izin vermemis. (Kleine ei )yumurta kucuk p.tesi anca dedi.cunku 50 yetersiz gelmis.iki dr.de kendi aralarinda kapisti biri gecen ay menapur a baslatmisti 75de, digeri buay gonalf kullandirdi 50 de. Niye ilaci ve dozu degistirdin kavgasi .ohhh canima degsin.
Ellerin doktorları da bi garipYok yok teyzesi , Gott daha izin vermemis. (Kleine ei )yumurta kucuk p.tesi anca dedi.cunku 50 yetersiz gelmis.iki dr.de kendi aralarinda kapisti biri gecen ay menapur a baslatmisti 75de, digeri buay gonalf kullandirdi 50 de. Niye ilaci ve dozu degistirdin kavgasi .ohhh canima degsin.
Aynen ayarları yokDev yumurta bile oluyo bizimkiler demi![]()
Hmmm,