• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Neslhannn E EbrarAsell @birbebekmeselesi kızlar nasılsınızzz?? Bayadır giremiyorum iş güç mesajlar çoğalmış hepsini okuyamadım 🥰 kızlar ben bir şey sorcam size. Ben ovü testi yapıyorum tekrar bu ay. Bi kaç gündür akıntım çok arttı ve de testimde koyulaştı sanırım bir kaç güne pik görcem. Ama doktor bana pco dedi minik minik kistler var dedi ama yumurtamla ilgili birşey söylemedi. Benim de kafam karıştı ben pcoysam nasıl yumurtlama görüyorum ya da yumurtlama görüp çatlama mı olmuyor pco da bir bilginiz var mı?
Meraba caniimm. Iyiyiz cok sukur. Pko konusuyonda benim hic bir bilgim yok.Ama pkoya ragmen cok hamile kalan okuyorum burda.bende pko yokda noluyo , sonuc yine ayni. HER NASIP VAKTINE ESIRDIR. ❣🤲😘

Meraba caniimm. Iyiyiz cok sukur. Pko konusuyonda benim hic bir bilgim yok.Ama pkoya ragmen cok hamile kalan okuyorum burda.bende pko yokda noluyo , sonuc yine ayni. HER NASIP VAKTINE ESIRDIR. ❣🤲😘

orası öyle canım Rabbim isterse imkansız diye bir şey yok elbette 😍

Back
X