Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır akıntı agrı sızı hiç bişey yok
Ama ben o beyaz akıntıyı adet olmama yakın görüyorum ya sonra sarıya dönüyo ve hop adet oluyorum. Gebelik belirtisi mi o
Aman zaten hiç umudum yok benim üzülmücem o yüzden üzülmücez yanii

Benimde aynen adetten 1 hafta önce beyazla başlar sarıya döner sonra bi kuruluk sonra adet ama hamileyken her gün gelirdi beyaz akıntı hiç yoktan birimizin pozitif olsun sevinelim ya benden umut yokta sizden ümitliyim

Benimde aynen adetten 1 hafta önce beyazla başlar sarıya döner sonra bi kuruluk sonra adet ama hamileyken her gün gelirdi beyaz akıntı hiç yoktan birimizin pozitif olsun sevinelim ya benden umut yokta sizden ümitliyim
Bak şimdi bunu konuştuk sol tarafımda inceeeeden bi sızı oluştu beynim bana nasıl oyunlar oynuyor bak

Biraz daha gaz verirsem testinde pozitif çıkacak hadi inşallah
Bak bu psikoloji gerçekten çok değişik ya,
Geçen ay benim gelişmiş yumurtam yoktu hamilelik ihtimalim de yoktu adetimi bekledim öyle
Ya ne hamilelik belirtisi ne adet belirtisi, sıfır tak diye adet oldum

Bak bu psikoloji gerçekten çok değişik ya,
Geçen ay benim gelişmiş yumurtam yoktu hamilelik ihtimalim de yoktu adetimi bekledim öyle
Ya ne hamilelik belirtisi ne adet belirtisi, sıfır tak diye adet oldum
Evet insan kafaya takmayınca adeti düzenli geliyo gerçekten gerçi benimki hiç şaşmaz adeti beklesem geçsin de test yapıyım diye geçmez hiç izin vermez yani bende erkenden yaparım testi aksiyon olsun ama bu ay sizi bekliycem siz ne derseniz o

Tamam saymayalım ben geri geri saymayı bilmiyom zaten
T siz goremiyonnnn, geri sayamiyoonnn , Ben sagimi solumu karistiriyooommmhamile kalsak 9ayi sayabilirmiyizkibu ay bu gamsizliklada hamile kalamazsak, kafaya takmayinca oluyo tezini çurututuz ona yanarim. Son umudumuz

Dr yumurta daha kucuk istedigin gibi calis dedi. Nasil da guluyo soylerken gormeliydiniz

evet, geçen 2 ay adet olamadım stresten :/ en azından yumurtalıklarım çalışıyor. doktorun istediği testler vardı adetliykin onları yaptırırım :) bu da bişeydir
Evet bak böyle birde bardağın dolu tarafından bakmak lazım bravo sana

N Neslhannn E EbrarAsell JOYz kızlar nasılsınızzz?? Bayadır giremiyorum iş güç mesajlar çoğalmış hepsini okuyamadım kızlar ben bir şey sorcam size. Ben ovü testi yapıyorum tekrar bu ay. Bi kaç gündür akıntım çok arttı ve de testimde koyulaştı sanırım bir kaç güne pik görcem. Ama doktor bana pco dedi minik minik kistler var dedi ama yumurtamla ilgili birşey söylemedi. Benim de kafam karıştı ben pcoysam nasıl yumurtlama görüyorum ya da yumurtlama görüp çatlama mı olmuyor pco da bir bilginiz var mı?

Yumurtalama oluyo ama kalitesiz oluyo canım bende pkoluyum bende öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…