Tamam oda erken gebelik testi yapar o zaman hiç değilse ikimiz aynı gün yapalım
Yani amacım şu negatifleri görünce daha az üzülürüzgüler geceriz hiç yoktan
Benim ilk gebelikte yumurtlamadan hemen sonra beyaz akıntı başlamıştı bunda tık yok adet sancım oluyodu yumurtlamadan hemen sonra bunda tık yok testte de tık cıkmıycak ondan
Benimde aynen adetten 1 hafta önce beyazla başlar sarıya döner sonra bi kuruluk sonra adet ama hamileyken her gün gelirdi beyaz akıntıHayır akıntı agrı sızı hiç bişey yok
Ama ben o beyaz akıntıyı adet olmama yakın görüyorum ya sonra sarıya dönüyo ve hop adet oluyorum. Gebelik belirtisi mi o
Aman zaten hiç umudum yok benim üzülmücem o yüzden üzülmücez yanii
Bak şimdi bunu konuştuk sol tarafımda inceeeeden bi sızı oluştu beynim bana nasıl oyunlar oynuyor bakBenimde aynen adetten 1 hafta önce beyazla başlar sarıya döner sonra bi kuruluk sonra adet ama hamileyken her gün gelirdi beyaz akıntıhiç yoktan birimizin pozitif olsun sevinelim ya benden umut yokta sizden ümitliyim
Bak şimdi bunu konuştuk sol tarafımda inceeeeden bi sızı oluştu beynim bana nasıl oyunlar oynuyor bak
Bak bu psikoloji gerçekten çok değişik ya,Biraz daha gaz verirsem testinde pozitif çıkacak hadi inşallah
Bak bu psikoloji gerçekten çok değişik ya,
Geçen ay benim gelişmiş yumurtam yoktu hamilelik ihtimalim de yoktu adetimi bekledim öyle
Ya ne hamilelik belirtisi ne adet belirtisi, sıfır tak diye adet oldum
T siz goremiyonnnn, geri sayamiyoonnn , Ben sagimi solumu karistiriyooommmTamam saymayalım ben geri geri saymayı bilmiyom zaten
Bu doğru bir tez işteT siz goremiyonnnn, geri sayamiyoonnn , Ben sagimi solumu karistiriyooommmhamile kalsak 9ayi sayabilirmiyizki bu ay bu gamsizliklada hamile kalamazsak, kafaya takmayinca oluyo tezini çurututuz ona yanarim. Son umudumuz
Dr yumurta daha kucuk istedigin gibi calis dedi. Nasil da guluyo soylerken gormeliydinizEvet insan kafaya takmayınca adeti düzenli geliyo gerçekten gerçi benimki hiç şaşmaz adeti beklesem geçsin de test yapıyım diye geçmez hiç izin vermez yani bende erkenden yaparım testi aksiyon olsun ama bu ay sizi bekliycem siz ne derseniz o
Canım yaSabah yaptığım test ile de sonuç negatif
İnşallah diyelimCanım yabir dahaki aya inşallah gelir bebeğin sağlıkla
Yaaa en azından şüphen kalmadı varmı yokmu diye bide böyle düşünİnşallah diyelim
adet oldum zaten :)
evet, geçen 2 ay adet olamadım stresten :/ en azından yumurtalıklarım çalışıyor. doktorun istediği testler vardı adetliykin onları yaptırırım :) bu da bişeydirYaaa en azından şüphen kalmadı varmı yokmu diye bide böyle düşün
Evet bak böyle birde bardağın dolu tarafından bakmak lazımevet, geçen 2 ay adet olamadım stresten :/ en azından yumurtalıklarım çalışıyor. doktorun istediği testler vardı adetliykin onları yaptırırım :) bu da bişeydir
Yumurtalama oluyo ama kalitesiz oluyo canım bende pkoluyum bende öyle yaniN Neslhannn E EbrarAsellJOYz kızlar nasılsınızzz?? Bayadır giremiyorum iş güç mesajlar çoğalmış hepsini okuyamadım kızlar ben bir şey sorcam size. Ben ovü testi yapıyorum tekrar bu ay. Bi kaç gündür akıntım çok arttı ve de testimde koyulaştı sanırım bir kaç güne pik görcem. Ama doktor bana pco dedi minik minik kistler var dedi ama yumurtamla ilgili birşey söylemedi. Benim de kafam karıştı ben pcoysam nasıl yumurtlama görüyorum ya da yumurtlama görüp çatlama mı olmuyor pco da bir bilginiz var mı?
Yumurtalama oluyo ama kalitesiz oluyo canım bende pkoluyum bende öyle yani
Gelişmeden catlıyo küçükken canımanladım canım yani yumurtamız tam gelişmeden yumurtlama mı görüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?