• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar peki sizce bu kuruma çizgisi midir?
bölüyorum ama :/

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-01-15 at 08.25.42.webp
    WhatsApp Image 2021-01-15 at 08.25.42.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 22
Kız böyle kuruma çizgisimi oluuurr 😁😁 allah seniii pozitif buuu 🥰🥰 kan ver kesinleştir ama bence 🥰 kaç gün var adete
Geçmi çıktıda kuruma çizgisimi diye sordun
JOYz JOYz sende bi bak bence içi açık değil testin korkma görürsün yani kesin 🤣

Kız böyle kuruma çizgisimi oluuurr 😁😁 allah seniii pozitif buuu 🥰🥰 kan ver kesinleştir ama bence 🥰 kaç gün var adete
evet dün sabah test yapmıştım negatif çöpe atmıştım, akşam çöpe başka bişey atarken çift çizgi gördüm ama bilemiyorum ya :/

Aynen 🥰 inşallah güzel haberler getirir
Ya afedersin çok özür dileyerek söylüyorum bunu bende ayynı yumurta akı gibi akıntı oldu ama sancım felan yok bu yumurta ne zaman çatladı ya kafam karıstı benim yine eror vermeye koşuyo beynim 😁
Canım o akıntı bende hiç olmadı ama sanırım o akıntı geldikten sonra oluyo çatlama diye biliyorum sen değerlendirmeye devam et bugünleri yine de😁

şu an işteyim akşam heyecandan uyuyamadım sabah işe bile geç kaldım normalde erkne kalkıp kan verecektim :/ akşam da 5 te kapatıyorlar ben de 5 buçukta çıkıyorum kaldı pazartesiye :) son adet tarihim 7 aralık ama adetim hep gecikir 3-4 gün ay bilemiyorum ya :/

evet dün sabah test yapmıştım negatif çöpe atmıştım, akşam çöpe başka bişey atarken çift çizgi gördüm ama bilemiyorum ya :/
Kaç dakika sonra attın çöpe canım kuruma çizgisi beyaz olur çok silik olur veya sadece yeri belli olur tekrarla elinde varsa adete kaç gün var belirtin varmı

Kuruma değil ya pembe çizgi🥰 Hemen klasik sorulara cevap alalım ne zaman çıktı bu çizgiler,yumurtlaman ne zamandı, adetine kaç gün var? 😁

Canım o akıntı bende hiç olmadı ama sanırım o akıntı geldikten sonra oluyo çatlama diye biliyorum sen değerlendirmeye devam et bugünleri yine de😁
Yaa yinemi yaaa 😁 yoruldum behhh 🤣🤣🤣 dün geceyi değerlendirdim afedersin yeter ya 🤣🤣 valla birbirimizden soğuycaz adam bi öte git demeye başlıycak artık 😆😆😆

Kaç dakika sonra attın çöpe canım kuruma çizgisi beyaz olur çok silik olur veya sadece yeri belli olur tekrarla elinde varsa adete kaç gün var belirtin varüze
5-10 bilemiyorum ki negatif diye attım , elimde başka testte yoktu şaka gibi , bugün aldırcam test. Belirtim var mı bilemiyorum çok da umutlanmak istemiyorum açıkçası korkuyorum

Yaa yinemi yaaa 😁 yoruldum behhh 🤣🤣🤣 dün geceyi değerlendirdim afedersin yeter ya 🤣🤣 valla birbirimizden soğuycaz adam bi öte git demeye başlıycak artık 😆😆😆
Evet yinee bugünde yarında öteki gündeeee😂

5-10 bilemiyorum ki negatif diye attım , elimde başka testte yoktu şaka gibi , bugün aldırcam test. Belirtim var mı bilemiyorum çok da umutlanmak istemiyorum açıkçası korkuyorum
Yumurtlamanı felan biliyomusun
Belkide o zaman silik vardı sen görmedin olabilirmi iyice bakmışmıydın canım

Yalnız baya da belirgin pembe çizgi, sonradan bu kadar belirgin çıkarmı ki ya acaba sen mi farketmedin? İyisi mi sen yarın sabah tekrarla testini ama içime var gibi doğuyor benim.
Yani benim testlerimde hiç sonradan ne kuruma ne başka bişey çıkmadı şimdiye kadar😁

Back
X