- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Yumuslar gelisiyoda cok asabiler sanirim, yanlarina iclerine sp....almiyolar oynamak icin, hicbirini begenmiyolarİnşallahhhhhh gelişmişlerdir yumuşların![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumuslar gelisiyoda cok asabiler sanirim, yanlarina iclerine sp....almiyolar oynamak icin, hicbirini begenmiyolarİnşallahhhhhh gelişmişlerdir yumuşların![]()
Baya yakınız kız seninlede beraber bekliycez sanırım hadi güzel haberlerle gel sende inşallahAnam ne dakiksinizzzben 4 Ocakta adet oldum da, bakalim yumurta ne zaman catlayacak 26gunde adet olurum ben ,sizin kadar hesabim kuvvetli degil benim
![]()
Ay allah seniiYumuslar gelisiyoda cok asabiler sanirim, yanlarina iclerine sp....almiyolar oynamak icin, hicbirini begenmiyolar![]()
Aynen
Kız böyle kuruma çizgisimi oluuurrArkadaşlar peki sizce bu kuruma çizgisi midir?
bölüyorum ama :/
evet dün sabah test yapmıştım negatif çöpe atmıştım, akşam çöpe başka bişey atarken çift çizgi gördüm ama bilemiyorum ya :/Kız böyle kuruma çizgisimi oluuurrallah seniii pozitif buuu
kan ver kesinleştir ama bence
kaç gün var adete
Geçmi çıktıda kuruma çizgisimi diye sordun
JOYz sende bi bak bence içi açık değil testin korkma görürsün yani kesin
![]()
Canım o akıntı bende hiç olmadı ama sanırım o akıntı geldikten sonra oluyo çatlama diye biliyorum sen değerlendirmeye devam et bugünleri yine deAyneninşallah güzel haberler getirir
Ya afedersin çok özür dileyerek söylüyorum bunu bende ayynı yumurta akı gibi akıntı oldu ama sancım felan yok bu yumurta ne zaman çatladı ya kafam karıstı benim yine eror vermeye koşuyo beynim![]()
Kaç dakika sonra attın çöpe canım kuruma çizgisi beyaz olur çok silik olur veya sadece yeri belli olur tekrarla elinde varsa adete kaç gün var belirtin varmıevet dün sabah test yapmıştım negatif çöpe atmıştım, akşam çöpe başka bişey atarken çift çizgi gördüm ama bilemiyorum ya :/
Arkadaşlar peki sizce bu kuruma çizgisi midir?
bölüyorum ama :/
Kuruma değil ya pembe çizgiKız böyle kuruma çizgisimi oluuurrallah seniii pozitif buuu
kan ver kesinleştir ama bence
kaç gün var adete
Geçmi çıktıda kuruma çizgisimi diye sordun
JOYz sende bi bak bence içi açık değil testin korkma görürsün yani kesin
![]()
Yaa yinemi yaaaCanım o akıntı bende hiç olmadı ama sanırım o akıntı geldikten sonra oluyo çatlama diye biliyorum sen değerlendirmeye devam et bugünleri yine de![]()
5-10 bilemiyorum ki negatif diye attım , elimde başka testte yoktu şaka gibi , bugün aldırcam test. Belirtim var mı bilemiyorum çok da umutlanmak istemiyorum açıkçası korkuyorumKaç dakika sonra attın çöpe canım kuruma çizgisi beyaz olur çok silik olur veya sadece yeri belli olur tekrarla elinde varsa adete kaç gün var belirtin varüze
Evet yinee bugünde yarında öteki gündeeeeYaa yinemi yaaayoruldum behhh
dün geceyi değerlendirdim afedersin yeter ya
valla birbirimizden soğuycaz adam bi öte git demeye başlıycak artık
![]()
Yumurtlamanı felan biliyomusun5-10 bilemiyorum ki negatif diye attım , elimde başka testte yoktu şaka gibi , bugün aldırcam test. Belirtim var mı bilemiyorum çok da umutlanmak istemiyorum açıkçası korkuyorum
Evet yinee bugünde yarında öteki gündeeee![]()
Yalnız baya da belirgin pembe çizgi, sonradan bu kadar belirgin çıkarmı ki ya acaba sen mi farketmedin? İyisi mi sen yarın sabah tekrarla testini ama içime var gibi doğuyor benim.5-10 bilemiyorum ki negatif diye attım , elimde başka testte yoktu şaka gibi , bugün aldırcam test. Belirtim var mı bilemiyorum çok da umutlanmak istemiyorum açıkçası korkuyorum
Yetmez asıl önemli olan bugünden sonrasıYok anam yapmıycam ya
cocukta var benim uyanıyo süt içmeye zor oluyo zaten yeter bence dimi
![]()