- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Var var o hormon ilaclarinda ignelerinde oyle bisey var.Valla okudugumdanda anlamadım bişey inşallah değildir ya
GünaydınGunaydin balımdemekki yumurtlama agrinmis.Bugun agrisiz rahat musmutlu birgunun olsun 14... geri sayimda basladi boylece.
Rabbim ilaca mecbur bırakmadan nasip etsin inşallah hepimizeVar var o hormon ilaclarinda ignelerinde oyle bisey var.
Yarin gitcem gùlùm ben dr.GünaydınArtık başlarız şu belirtimi bu belirtimi diye sen kontrole mi gitceksin bugün
Amin gùlùm ,ama ben kullandim 4aydirRabbim ilaca mecbur bırakmadan nasip etsin inşallah hepimize
Aynen insan sadece benmiyim gebe kalamayan diyoYarin gitcem gùlùm ben dr.Insaallah buay belirti degil bebis buluruz gecen ayda belirti ararken, birbirimizi bulduk.Artik adette olsak kistte olsak uzulmuyoruz hatirliyomusun ,demistinki suan sizlerle yazistigim icin uzulmedim takmadim adet olusumu.bir bebek hikayesi diyo ,aferin evlatlarim boyle dewam edin bende 10 aydir ilk defa buay aman öff bowser dedim adet olunca.aninda siz geldiniz aklima , du dedim wc.den cikiim de , kizlara size yetistim yaziim hemen.
Bende oğlumdan önce 4 defa felan kullandım 3 aşılama için 1 normal ilişki için olmadı benim umarım senin olurAmin gùlùm ,ama ben kullandim 4aydir
Aynen insan sadece benmiyim gebe kalamayan diyoama siz olunca hiç üzülmedim iyi ki varsınız ya kafaya takmamak güzel bişey onun stresini çevremdeki lere de yansıtıyorum ben niyr olmadı olsun artık felan ama artık bende vakti var diyip bekliyorum napalım inşallah yumuşların büyümüştür seninde
Ben o gece test paylaşmadım kiisagol teyzeciim ,insaallah buyuduk Iyiki o gece o paylasimi yaptin testinde icini actin ,iyikide bizimki T siz goremiyo bende sagimi solumu karistiriyom.Yani ozetle, asil sen iyiki varsin
AnaaaaaaaBen o gece test paylaşmadım kiikonu sahibiydi o
Körlerle sağırlar birbirini ağırlar hesabı olduk biz
Anaaaaaaaben o paylasimi sen actin sandimyyaa gecenin sohbetin buyusune oyle kaptirmisimki eminmisin gı? Kimindi ici acik testt?zaten 2gr aklim vardi
Ama bende açıyorum içini merak etmeAnaaaaaaaben o paylasimi sen actin sandimyyaa gecenin sohbetin buyusune oyle kaptirmisimki eminmisin gı? Kimindi ici acik testt?zaten 2gr aklim vardi
Heeee, tamam tamammm, o Arkadasi o gece gormedik ertesi gun yazmisti o.onun paylasimi istila ettikya dogru
Olsun oda kızmadıHeeee, tamam tamammm, o Arkadasi o gece gormedik ertesi gun yazmisti o.onun paylasimi istila ettikya dogrubir bebek meselesi diyo o gece Arkadas in paylasimi bayaa isgal ettik kizmaz insaallah ben sen oldugundan okadar eminimki , kizmaz o kizmaz diyom ya abooo
Bu aradaHeeee, tamam tamammm, o Arkadasi o gece gormedik ertesi gun yazmisti o.onun paylasimi istila ettikya dogrubir bebek meselesi diyo o gece Arkadas in paylasimi bayaa isgal ettik kizmaz insaallah ben sen oldugundan okadar eminimki , kizmaz o kizmaz diyom ya abooo
Burdayım kız görmedim ki yazdıklarınızıBu aradaJOYz yok bugün sesi çıkmıyo nerelerde acaba
Çizgileri görmüyodu şimdi bizide göremiyo eyvahlarım olsunnnBurdayım kız görmedim ki yazdıklarınızı
Hahahah allah iyiliğini versinÇizgileri görmüyodu şimdi bizide göremiyo eyvahlarım olsunnn
VersinnHahahah allah iyiliğini versin
Bugun de senmi denk gelemedin bildirimlereBurdayım kız görmedim ki yazdıklarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?