Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın Artık başlarız şu belirtimi bu belirtimi diye sen kontrole mi gitceksin bugün
Yarin gitcem gùlùm ben dr.Insaallah buay belirti degil bebis buluruzgecen ayda belirti ararken, birbirimizi bulduk.Artik adette olsak kistte olsak uzulmuyoruz hatirliyomusun ,demistinki suan sizlerle yazistigim icin uzulmedim takmadim adet olusumu.bir bebek hikayesi diyo ,aferin evlatlarim boyle dewam edinbende 10 aydir ilk defa buay aman öff bowser dedim adet olunca.aninda siz geldiniz aklima , du dedim wc.den cikiim de , kizlara size yetistim yaziim hemen.

Aynen insan sadece benmiyim gebe kalamayan diyo ama siz olunca hiç üzülmedim iyi ki varsınız ya kafaya takmamak güzel bişey onun stresini çevremdeki lere de yansıtıyorum ben niyr olmadı olsun artık felan ama artık bende vakti var diyip bekliyorum napalım inşallah yumuşların büyümüştür seninde

sagol teyzeciim ,insaallah buyudukIyiki o gece o paylasimi yaptin testinde icini actin ,iyikide bizimki T siz goremiyobende sagimi solumu karistiriyom.Yani ozetle, asil sen iyiki varsin

sagol teyzeciim ,insaallah buyudukIyiki o gece o paylasimi yaptin testinde icini actin ,iyikide bizimki T siz goremiyobende sagimi solumu karistiriyom.Yani ozetle, asil sen iyiki varsin
Ben o gece test paylaşmadım kii konu sahibiydi o
Körlerle sağırlar birbirini ağırlar hesabı olduk biz

Ben o gece test paylaşmadım kii konu sahibiydi o
Körlerle sağırlar birbirini ağırlar hesabı olduk biz
Anaaaaaaaben o paylasimi sen actin sandimyyaagecenin sohbetin buyusune oyle kaptirmisimki eminmisin gı? Kimindi ici acik testt?zaten 2gr aklim vardi

tnurta idi o
Ben değildim ben size güldüm o gece biriniz yönünü biriniz çizgiyi şaşırdınız ya
Heeee, tamam tamammm, o Arkadasi o gece gormedik ertesi gun yazmisti o.onun paylasimi istila ettikya dogru bir bebek meselesi diyo o gece Arkadas in paylasimi bayaa isgal ettik kizmaz insaallah ben sen oldugundan okadar eminimki , kizmaz o kizmaz diyom ya abooo

Olsun oda kızmadı oda katıldı bize

Bu arada JOYz yok bugün sesi çıkmıyo nerelerde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…